Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Inakustik Referenz LS-1204 Air Pure Silver BFA hangfalkábel 2x3m

Új felső kategóriás High-End hangfalkábel
Az in-akustik egyedi Air technológiája tökéletesen demonstrálja, hogy milyen hangminőségre képesek a high-end kábelek. A német gyártó most egy újabb felsőkategóriás hangfal kábellel bővítette a Reference Selection szériáját.

 

KATALÓGUS

4 499 990 Ft

A termék után 135 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:007701332

Inakustik Referenz LS-1204 Air Pure Silver BFA hangfalkábel 2x3m (banándugóval szerelve)

Elméletileg a réz keresztmetszetét egyszerűen meg lehetne növelni. Ez azonban jelentős kompromisszumokat igényelne a kábelszerkezetben, ami végső soron negatív hatással lenne a hangzásra. Ezért döntöttünk úgy, hogy szándékosan figyelmen kívül hagyjuk a költségeket, és ehelyett következetesen ismét kitágítjuk a megvalósítható határait. Az eredmény a legendás AIR Helix konstrukció és a hozzá tartozó légszigetelés (a vákuum mellett a lehető legjobb dielektrikum) kombinációja a legjobb vezetőanyaggal, tiszta ezüst formájában – például ötvözött vagy csupán ezüstözött huzalok helyett. A kiváló AIR-Silver kábelek kiváló minőségű hangzása most új mércét állít fel a high-end szektorban.

Az AIR Helix konstrukció teljesen egyedülálló. Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb kerüljön a tökéletes légszigeteléshez, az inakustik speciális klipszeket fejlesztett ki. A kábel belsejében nagyszámú ilyen klipsz alkotja a tartóvázat, amely a jelvezetőket spirálisan szabadon tartja a levegőben, és meghatározott távolságban vezeti őket a kábelen keresztül. E konstrukció rugalmasságát az LS-4004 AIR Pure Silver esetében a kapcsok illesztései biztosítják.

Ha levesz egy magas szintetikus anyagtartalmú pulóvert, az recseg és szikrázik. Ennek oka az, hogy a beépített műanyag anyag elektromos energiát tárol, amely aztán ismét kisül. Ugyanez történik a kábel szigetelőanyagában is. Ez “elnyeli” az elektromos energiát, mint egy szivacs, majd újra leadja. Egy hangkábel esetében azonban ezek a hangjel részei. Ennek egy dimenziója a kábelkapacitás, azaz a kábel nem kívánt tárolóképessége. Míg a kondenzátorok feladata az energia tárolása, és ennek megfelelően nagy kapacitással rendelkeznek, addig a kábel kapacitásának a lehető legalacsonyabbnak kell lennie. Ez a veszteségeken keresztül jelentősen befolyásolja az átviteli jellemzőket, és a csatlakoztatott elektronikával való kölcsönhatásokhoz is vezet. Az ideális megoldás ezért egy olyan légszigetelés, mint amilyen az Air-Technologyval megvalósított, mivel ez elválasztja a kábel “kondenzátorlemezeit”, és így csökkenti a kapacitást.

A Reference sorozatunk összes hangszóró- és audiokábeléhez hasonlóan az LS-1204 Air Pure silver is teljes egészében Németországban készül. A klipszeket aprólékosan, kézzel szerelik össze a helyszínen, a németországi gyárban. Az így kapott Air Helix kialakítás ezután PE hálózati köpenyt kap, mielőtt a kész kábelt alapos és végső ellenőrzésnek vetik alá.

 

Gyártók

Kábelhossz

2 x 3 méter

Egyéb

Banana BFA Ródiummal bevont érintkezők

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Referenz LS-1204 Air Pure Silver BFA hangfalkábel 2x3m” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz