Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Focal Azurys audiofil fejhallgató + EarMen ST-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő

 

 

Focal Azurys audiofil fejhallgató + EarMen ST-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 444 980 Ft.Current price is: 389 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Hamarosan
SKU:Azurysstamp

Focal Azurys audiofil fejhallgató + EarMen ST-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő

Csúcsminőségű kialakításukat a Focal egyedi stíluselemei hatják át, olyan kifinomult anyagokkal, mint a bőr, a magnézium és az alumínium. Ezek a jellemzők garantálják a tartósságot és a kényelmet, mivel úgy tervezték őket, hogy bármilyen fejformához alkalmazkodjanak és illeszkedjenek. 1⅝” (40 mm) »M« alakú dome hangszóró meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek a Focal egyedülálló hangzásbeli szakértelmének gyümölcsei. Dinamikus, részletes és hiteles hangzást adnak vissza. Az Azurys könnyűsége, kompakt mérete és nagyszerű illeszkedése miatt ideális társak a zenehallgatáshoz bárhol.

 

Az EarMen ST-Amp egy teljesen kiegyensúlyozott asztali fejhallgató erősítő az előerősítő opcióval és integrált DAC-val. Extrodinárius hangzása van, akár beépített DAC-ról, akár külső DAC-ról hallgatjuk, ami nagyszerű hír mindazoknak, akik mindent egy készülékben szeretnének tudni.

A fejhallgató kimenetét két TPA6120 műveleti erősítő táplálja, amelyek kiválónak bizonyultak az audiofil világban. Hogy az élmény teljes legyen, kiváló minőségű kiegyensúlyozott ALPS potenciométert használunk, amely hozzájárul ahhoz, hogy a hangzás változatlan maradjon, és a felhasználó elégedett legyen a használat során.

Az ST-AMP úgy befolyásolja a hangzást, hogy a DAC jobban hallható legyen. Bár sok DAC kiváló specifikációkkal rendelkezik, ez nem elég ahhoz, hogy a hangzás teljes mértékben kifejezze magát. Az ST-AMP teljes mértékben kihasználja a hangforrás által biztosított maximális dinamikát, így nem veszíti el a részleteket. Ezenkívül nagyon könnyen vezérli a különböző fejhallgató-meghajtókat, így javítja a pontosságot, a semlegességet és az átláthatóságot.

 

Tömeg12 kg
Gyártók

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Focal Azurys audiofil fejhallgató + EarMen ST-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz