Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

FOCAL Aria 926 K2 Ash Grey LQR álló hangfal + NAIM UNITI STAR Ash Grey sztereó erősítő, hálózati lejátszó

Az előd képességeinek ismeretében nem meglepő az Aria K2 936 kiváló produkciója. Az árkülönbség jelentős, de a kapott hang ezzel arányos, a kivitel pedig példás. Az Utopia szintű festés, az ismerős bőrhatású előlap bevonat és az üveg fedőlap már puszta ránézésre is egy komoly hangsugárzót sejtet, a meghallgatások pedig mindezt vissza is igazolták. Megfelelő komponensekkel és kábelezéssel párosítva nagyvonalú, gyakorlatilag stílusfüggetlen hangdobozt kapunk a pénzünkért, de ne feledjük, a gyári ajánlás szerint minimum 25 négyzetméteres és annál nagyobb helyiségekbe való. Érdemes is ezt megfogadni, különben a balansz elbillen és a hangkép túlságosan basszusgazdaggá válhat, mivel az Aria K2 936 eleve nem vékony hangú. Tehát nem való kis szobákba, de ha megkapja a neki való teret és partnereket, akkor tulajdonosának a bőséges basszus mellett a kiváló felbontású középtartomány, a remek térleképezés és mindenekfelett levegős, transzparens, de precíz hangkép lesz a jutalma. Forrás:   AV-Online.hu

 

FOCAL Aria 926 K2 Ash Grey LQR álló hangfal + NAIM UNITI STAR Ash Grey sztereó erősítő, hálózati lejátszó hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

3 079 980 Ft

A termék után 46 200 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:focalARIAK2936naimunitistar

FOCAL Aria 926 K2 Ash Grey LQR álló hangfal + NAIM UNITI STAR Ash Grey sztereó erősítő, hálózati lejátszó

Az Aria a Focal jelenlegi legsikeresebb hangsugárzó szériája, a franciák úgy döntöttek, hogy a második legnagyobb modellből kiadnak egy még magasabb minőséget képviselő limitált változatot – lássuk hogyan sikerült! Bemutatkozik a Focal Aria K2 936!

lsőre talán nem is hinnénk, de a Focal Aria széria már 7 éve van a porondon. A franciák az Aria-nál kezdték először használni azt a különlegesen egyedi Flax (lenrost) membránt/fáziskúpot, amelyet 2017-ben aztán a Kanta sorozathoz is megtartottak. Van azonban a 40 éves múltra visszatekintő gyártó történetében egy másik, nagyon jellegzetes színű és kialakítású membrán megoldás is. Az átdolgozott, limitált, háromutas Aria K2 936-ben a sárga-fekete színű, Aramid rost anyagból készült szendvics szerkezetű K2 Power nevű, fáziskúpos megoldás pedig ennek állít emléket.

A K2 első reinkarnációját a Spectral 40 limitált modellben 2020-ban már szemügyre vehettük, most pedig – a Focal szerint dinamikus és erőteljes, de egyúttal tiszta és precíz, színezetlen hangkaraktere, alacsony tömege, csillapítása és merevsége miatt – az Aria 936 megújított modelljéhez is ezen technológia mellett voksoltak. Az eredeti ötletet ugyanakkor több ponton továbbfejlesztették: a K2 fáziskúpja és membránja a K2 Power Car Audio sorozat szimbóluma volt, illetve a JM Lab Vega és Antea hifi hangsugárzókban találkozhattunk vele először 1986-ban, de akkor még polikevlárból készült. A Poly-K esetében két réteg Aramid rostot használtak és közéjük egy egészen apró, golyószerű struktúra került, a fejlesztőknek akkoriban ezzel sikerült javítani a tömeg, a merevség és a csillapítási tulajdonságok közötti egyensúlyt. 2016-ban megújították ezt a textilszerű Aramid rost szendvics szerkezetet, de megőrizte egyedi megjelenését, és a merevség, az alacsony tömeg, illetve a csillapítási képesség kombinációjából sem engedtek a mérnökök. A fejlesztések persze nem álltak meg és evolúciójának legújabb állomásán a szendvics szerkezet már úgy épül fel, hogy egy nagyon vékony habréteg került az Aramid rostok és az üvegszál réteg közé, amivel a Focal szándéka természetesen nem más volt, mint a lehető legmagasabb szinten megvalósított és stílusfüggetlen zenereprodukció.

 

NAIM UNITI STAR Ash Grey sztereó erősítő, hálózati lejátszó

  • Az üzenet a nevében van: ez a rendszer a show sztárja.
  • Rengeteg funkcióval rendelkezik, és képes lejátszani, rippelni, tárolni és
  • kiszolgálni a drága zenegyűjteményét: a Uniti Star végtelen lehetőségeket kínál.
  • Streamelje a zenét nagy felbontásban, játsza le, vagy rippelje be a CD-it, hallgassa kedvenc rádióállomásait.
  • A zenei világ elérése sok streaming szolgáltatással és a TV vagy a játékkonzol hangminőségének drámai módon történő feljavítása.
  • Készen áll gyakorlatilag bármelyik hangsugárzóra.
  • a Uniti Star által újra mélyen felfedezheti az egész zenegyűjteményét mély, magával ragadó hangminőségben.
  • Audio bemenetek: 2x optikai TOSLink (akár 24 bites / 96 kHz), 2x koaxiális RCA (akár 24 bites / 192 kHz, DoP 64 Fs), 1x BNC (192 kHz, DoP 64 Fs),
  • 1x HDMI ARC, 1x RCA, DIN, 2x USB-A type (elöl és hátul), 1x SD kártya
  • Audio kimenetek: 1x sztereó teljesítményerősítő, 1x RCA Sub / előerősítő kimenet, 1x 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

50 – 300 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

39Hz – 28kHz 3dB

Keresztváltó-frekvencia

260Hz / 3100Hz

Impedancia

2.9-8 Ω

Érzékenység

92dB (2.83V / 1m)

Magassugárzó átmérője

25mm Al / Mg TNF fordított dóm magassugárzó

Középsugárzó átmérője

1 x 165 mm Polyglass

Mélysugárzó átmérője

3 x 165 mm

Rendszer

3 utas, Bass-reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

294 x 1150 x 371 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FOCAL Aria 926 K2 Ash Grey LQR álló hangfal + NAIM UNITI STAR Ash Grey sztereó erősítő, hálózati lejátszó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz