Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

LEAK Stereo 230 sztereó erősítő dió + LEAK CDT CD lejátszó dió akciós szett

Szett tartalma:

  • LEAK Stereo 230 sztereó erősítő dió 1 db
  • LEAK CDT CD lejátszó dió 1 db

 

LEAK Stereo 230 sztereó erősítő dió + LEAK CDT CD lejátszó dió akciós szett hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 739 800 Ft.Current price is: 619 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 2-3 nap
SKU:LEAKcdtdioLEAKStereo230dioszett

LEAK Stereo 230 sztereó erősítő dió + LEAK CDT CD lejátszó dió akciós szett

A LEAK történetében most először nyílik lehetőség arra, hogy az audiorajongó LEAK készüléken élvezze a CD és a digitális média lejátszását!

A LEAK CDT az elérhető legmagasabb színvonalú hangvisszaadást kínálja CD-lejátszásból ezen az árkategórián belül és USB tárolóeszköz lejátszási funkcióval is fel van szerelve!

A LEAK CDT egy rendkívül sima résbetöltő mechanizmust használ, amely minőséget és megbízhatóságot sugároz.

A CD-hordozó gondosan van beszerelve a saját elektromágnesesen árnyékolt házába, és külön tápegységgel van ellátva. A digitális órát egy hőmérséklet-kompenzált kristályoszcillátor vezérli, amely gondoskodik arról, hogy mind a koaxiális, mind az optikai digitális kimenet minimális digitális torzítással rendelkezzen, így a digitális jelkivétel rendkívül precíz.

Az USB-tárolóeszköz lejátszási funkciója teljes vezérlést és mappa/fájlnavigációt kínál. A LEAK CDT kompatibilis a FAT16 és FAT32 formátumú eszközökkel, és WMA, MP3, WAV és AAC formátumú médiát játszik le.

A prémium CD-mechanizmus előreolvasási pufferelést használ a lemezolvasási hibák csökkentése érdekében, és a legmagasabb szintű digitális jelkivonást biztosítja a CD adathordozóról.

LEAK STEREO 230 csatornánként 115 W-os erősítést kínál(4 ohm), hogy jobban illeszkedjen a hangfalak széles skálájához, nekik magasabb szintű erősítést biztosítson.
Újonnan kifejlesztett HDMI ARC csatlakozója révén, a legjobb minőségű hangot hozza létre az AV-alkalmazásokban is. A LEAK STEREO 230 számos analóg és digitális forráshoz csatlakoztatható a sokféle bemenetnek köszönhetően. A beépített Moving Magnet (MM) phono előerősítő közvetlen csatlakozást tesz lehetővé bakelit lemezjátszókhoz.
A modern zenerajongó érdekében sok erőfeszítést tettek annak biztosítására, hogy a LEAK STEREO 230 digitális áramkörei olyan minőséget biztosítsanak, amely versenyképes akár egy nagy teljesítményű önálló D/A konverterrel is! Zenét is streamelhet a LEAK STEREO 230-ra bármilyen Bluetooth-eszközről, például hordozható zenelejátszóról, táblagépről vagy okostelefonról, a beépített aptX és AAC Bluetooth kodek segítségével. Így élvezheti a CD-minőségű hangot a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül!

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LEAK Stereo 230 sztereó erősítő dió + LEAK CDT CD lejátszó dió akciós szett” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz