Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz CINEMA 40 9.4 házimozi erősítő fekete

A CINEMA 40 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában áll. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 40-et tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

 

Marantz CINEMA 40 9.4 házimozi erősítő fekete hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

Original price was: 1 099 990 Ft.Current price is: 999 990 Ft.

A termék után 30 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 3 munkanap
SKU:marantzsrcinema40fekete

Marantz CINEMA 40 9.4 házimozi erősítő fekete

A CINEMA 40 egy nagy teljesítményű AV-erősítő többcélú helyiségekbe és dedikált házimozihoz egyaránt. Rendelkezik 9×125 watt beépített legendás Marantz erősítővel, hét HDMI bemenettel, amelyek mindegyike 8K UHD kompatibilis, HEOS® beépített streaming, szobakorrekció az Audyssey MultEQ XT32-vel, Dolby Atmos és DTS:X, Auro 3D, valamint számos be- és kimenettel, beleértve az előerősítő kimeneteket minden csatornához és négy független mélynyomóhoz.

A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes ötvözése, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján egyenként kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters. A CINEMA 40 egy korszerű, nagy teljesítményű darab. A jellegzetes meleg és dinamikus Marantz-hangzás már első hallásra is nyilvánvaló. A diszkrét hiperdinamikus erősítőmodulok, az áram-visszacsatolásos erősítés és a CINEMA 40 egyéb technológiái messze a várakozásokon felül emelik a színházi teljesítményt.

A Marantz design időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúlyra és szimmetriára vonatkozó filozófiánk nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk. Bár a CINEMA 40 jelentős méretű, mégis elegánsan van kialakítva acél és alumínium házak és gombok felhasználásával. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő oldalsó lámpák dimmelhető, lágy fénye világítja meg.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 40 az Ön ideális darabja legyen. Hangszóróit a mellékelt Audyssey MultEQ XT32 segítségével hangolja tökéletesre, így még a kihívást jelentő akusztikájú terek is ideális hallgatási környezetekké válnak.

Bár a CINEMA 40 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem az. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a konfigurálást. A mellékelt fém háttérvilágítású távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítóját használja a tápellátáshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. Végül a CINEMA 40 reagál a népszerű hangalapú asszisztensek, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira.

A CINEMA 40 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában áll. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 40-et tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 11,4 csatornás előerősítő kimenetek lehetőséget biztosítanak arra, hogy hangszóróelrendezését külső erősítővel bővítse.

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

125 Watt / csatorna (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.05% 2 csatornán terhelve)

Csatorna szám (db)

9.2, Dolby Atmos 5.1.4 vagy 7.1.2// + 2 csatornás végerősítővel 11.2 csatorna

Előerősítő kimenet (Pre Out)

THX® minősítés

Dolby Atmos®, DTS:X

DTS:X Pro®

DTS Virtual:X

√, Magassági háttérsugárzók általi élményt szimulálják 7.1, 5.1 sőt, akár 2.0, 2.1 hangsugárzó kiosztás esetén

Audio return csatorna (ARC)

eARC, közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül

Amazon Alexa

√, Amazon Alexa beszédhangvezérlés HEOS Home Entertainment skill révén

ZONE2 DAC: HDMI/Net/SPDIF

HDMI 2.1

HDMI csatlakozók

Hybrid Log-Gamma (HLG)

High Dynamic Range (HDR)

HDMI-jelátvitel (standby)

Multi-Room Audio

HEOS hangfalak

Bluetooth®

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / √

IMAX Enhanced Technology

√, IMAX digitálisan újrakevert 4K HDR tartalmat és a DTS audio technológiát, kombinálva az új minőségi szintet látványban és hangzásban.

ALLM

√, alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.

AirPlay2

Spotify, Deezer, Internet rádió

USB

√, Lejátszás tárolóból és közvetlenül digitálisan iOS készülékről

4K jelátvitel / skálázás

√ / √, 4K/120

8K/60Hz

8K jeltovábbítás és a felskálázás, 8K/60

UHD / 4K

4K/60p/4:4:4 videojel továbbítás

HDCP 2.3

FM tuner

Lejátszási formátumok

Audyssey mikrofonos kalibráció

,

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

440 x 185 x 401 mm

Súly

Garancia

,

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz