Rendelésre
(1 vásárlói értékelés)

Emotiva XPA-DR3 3 csatornás High-End végerősítő, erősítő

Emotiva
 • Teljesítmény 8 ohmon 3 x 450 Watt
 • Teljesítmény 4 ohmon 3 x 600 Watt
 • Mikroprocesszor vezérlésű áramkör

 

Emotiva XPA-DR3 3 csatornás High-End végerősítő, erősítő 5 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT MAGYAR

 

859 990 Ft

A termék után 25 800 hűségpontot kapsz!

Leírás

Emotiva XPA-DR3 3 csatornás High-End végerősítő, erősítő

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

Kapcsolóüzemű tápellátással (SMPS), Class H ™, A / B osztályú erősítő modulokkal,

Teljesítmény 4 Ohm-on

3 x 600 Watt

Teljesítmény 8 Ohm-on

3 x 450 Watt

Transzformátor tipusa

,

Frekvencia átvitel (Hz)

20 Hz – 20 kHz (+ / – 0.1 dB)

THD

< 0.008%

Gain

29 dB

Jel / Zaj viszony (dB)

,

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Csatlakozók

RCA, XLR/csatorna, Trigger

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 203 x 483 mm

Súly

Emotiva XPA-DR3 3 csatornás High-End végerősítő, erősítő termékről 1 értékelés

 1. Szilárd

  Sziasztok
  Félreértések elkerülése végett: nem vagyok marketinges, nem ismerem az üzlet tulajdonosát, tehát egyszerű vásárlóként írom le a saját benyomásomat.
  Három hete vettem egy ilyen végfokot, hogy a moziszobámban a frontszekció erősítését adja.
  Az erősítő kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy legyen benne erőtartalék és szimmetrikus felépítés legyen, mert a procim is szimmetrikus belső felépítésű (Anthem Statement) . Természetesen az ár is fontos volt, nem akartam milliókat költeni egy végfokra.
  Elég sok erősítő (>100) megfordult már nálam ahhoz, hogy tudjam nem szabad az első 1-2 meghallgatás után véleményt alkotni.
  Zenével szoktam kezdeni a hallgatózást, mert az a tapasztalatom, hogy amelyik rendszer zenével jól szól az mozin is elnyeri a tetszésem, hiszen a filmek hangulatát a filmzene alapozza meg.
  Elsőre feltűnt, hogy az erősítő hatalmas dinamikával, mégis barátságos stílusban prezentál mindenféle műfajt.
  Később sok film és zene meghallgatása azt tapasztaltam, hogy a mélyek erősek, mégis jól definiáltak. Valószínűleg itt is profitálunk az erőtartalékból, alacsony hangerőn is. Az énekhangok természetesen szólalnak meg. A hangszerek hangja középúton van az unalmasan pihentető és a steril analitikus között. A magasak mennyisége is pont az ízlésemnek megfelelő. Nem vagyok egy “részletvadász” típus. A túl sok magas egy demó során imponáló lehet, de hosszútávon fárasztó. Ezzel a végfokkal ilyen probléma biztos nincs, a túlzóan fémes cinek itt nem rontják el az élményt. A Kef Reference szériájú frontjaimmal nagyon élvezem a széles sztereó hangképet. Mindezt úgy, hogy az erősítő épp csak langyos marad több óra után is.
  Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb erősítője minden igényre, hiszen a sokkal drágább Primaluna csövesem a jazz trióknál több részletet felfedett, de amikor elővettem egy Metallicát egy hallgathatatlan csörömpöléssel büntetett. Az Emotiva XPA-DR3 viszont egy igazi mindenevő . Minden műfajt jó rajta hallgatni hosszú távon. David Gilmour Pompeii koncertlemezének utolsó számát kb. tízszer hallgattam meg : ) .
  Ennyi pénzért, ilyen hangot, ekkora teljesítménnyel egy csomagban még nem láttam. Jó darabig nálam fog időzni ez a végfok.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…