Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva RMC-1 16 csatornás házimozi processzor

Az RMC-1 egy korszerű, csúcs technológiás térhatású mozi processzor – amit az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy egy modern házimozi- vagy multimédia rendszer „központi idegrendszereként” szolgáljon. Az RMC-1 bit-perfekt videó-kapcsolásai gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb képminőséget kapja a legújabb HDR és Dolby Vision 4K UHD lemezekről. A fejlett hangdekódoló motor, a jelfeldolgozó hardver és a világ legjobbjának tartott Dirac Live szoba korrekciós lehetőségek garantálják az igazi audiofil hangminőséget és teljesítményt.

 

Emotiva RMC-1 16 csatornás házimozi processzor hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

2 299 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Megrendelésre
SKU:rmc-1

Emotiva RMC-1 16 csatornás házimozi processzor

Más térhatású hangprocesszorokkal ellentétben az RMC-1 nem csak egy kiváló házimozi processzor, hanem egy igazi audiofil sztereó komponens is. Amikor az Emotiva nekilátott az RMC-1 tervezésének, viszonylag magasztos célokat tűztek ki magunk elé. Olyan processzort szerettek volna tervezni, amely támogatja a legújabb Dolby Atmos és DTS:X objektum-alapú 3-dimenziós hangformátumokat, rengeteg csatornával, hogy kielégítse legigényesebb felhasználók igényeit. Fontos volt az is, hogy a hangminőség és a teljesítmény megegyezzen a piacon jelenleg kapható legjobb sztereó berendezésekkel, sőt vagy jobb is legyen azoknál. Párhuzamosan ezzel együtt kiváló, bit-perfekt képminőséget kellett nyújtania, és támogatnia kellett a legújabb HDR és Dolby Vision 4K UHD videótartalmat. Végül pedig viszonylag egyszerűnek kellett lennie a konfigurálásnak és a működtetésnek, hogy a felhasználók valóban teljes mértékben ki tudják használni a fejlett teljesítményét és képességeit.

Egy olyan térhatású hangprocesszor megtervezése, amely a modern házimozirendszerhez szükséges összes funkciót tartalmazza, miközben továbbra is kiváló hangminőséget biztosít, valóban félelmetes vállalkozás. A legtöbb AVR és előerősítő/processzor (Pre/Pro) rengeteg funkciót kínál, de komoly kompromisszumokat rejt magában a hangminőség terén. És a legtöbb, valódi audiofil hangminőséget kínáló audio-eszköz sztereóra korlátozódik, és nagyon kevés funkciót kínál. Az Emotiva tervei egy olyan platformot követeltek meg, amely mindkettőt teljesíteni tudja.

Az Emotiva, hogy mindezt lehetővé tegye, egy teljesen új hardverplatform kifejlesztésével kezdte, amely az új, csúcstechnológiás processzor-technológiát és a gondos analóg áramköri tervezést egyesíti a lehető legjobb hangteljesítmény biztosítása érdekében. Ezen a hardverplatformon futó saját Emotiva operációs rendszere működteti a menürendszert és az összes fejlett vezérlési logikát. Ezt az új platformot először a nagy sikerű
XMC-1-ben mutatták be a nagyközönségnek. Az RMC-1 ezt a technológiai innovációt a következő szintre emeli; a legújabb 4K HDR és Dolby Vision UHD videó feldolgozási lehetőségekkel, továbbfejlesztett hangdekódolással és jelfeldolgozással, a legújabb digitális-analóg átalakító (DAC) hardverrel, még több csatornával a legújabb objektum-alapú térhatású hangformátumok teljes támogatásához. Ezen kívül nagyon fontos volt előrelátóan gondolkodni és a készülékbe még több teret biztosítani a jövőbeni bővítésekhez és frissítésekhez.


Gyártók

Szín

Moduláris

Csatorna szám (db)

16 csatorna – Dolby Atmos (9.1.6)

HDMI csatlakozók

,

HDMI 2.0b (18 Gbps)

18 Gbps-os videó sávszélesség, amely minden HDMI bemeneten és kimeneten

Processzor

Fő processzor: Texas Instruments AM-1808 Sitara Arm9 32 bit 375MHz processor, Videó: Panasonic MN864788 High Speed LSI 4k UHD

Audiókodolás

Twin Analog Devices, dual-core, 450 MHz DSP engines.

Aktív mélysugárzó kimenet

, ,

Mikrofonos kalibráció

Dirac Live™ 192KHz feldolgozás (7.3.6)

DAC

, ,

Kijelző felbontása

Egyedi tervezésű, teljes grafikus 256×64 OLED kék kijelző 5,5 "

UHD / 4K

4k UHD 50 / 60Hz 4.4.4 formátumot HDR, HDR10 és Dolby Vision technológiával

Dolby Atmos®, DTS:X

Dirac Live® mikrofonos kalibráció

√, Exkluzív Dirac Live ™

Dolby Vision

High Dynamic Range (HDR)

√, HDR10

Audio return csatorna (ARC)

USB

USB A (firmware frissítésekhez és jövőbeli fejlesztésekhez)., USB Type B

Bemeneti csatlakozás

Analóg Audio: 1 pár sztereó Reference XLR, 3 pár Reference RCA, Digital Audio: 4 db optika, 4 db Coax, 1 db AES/EBU (XLR)

Kimeneti csatlakozás

Digital Audio: 1 db Coax, 1 db optika, 1 pár sztereó analóg Zone 2, 16 csatorna main analóg audió (balanced XLR), 1/8” fejhallgató

FM tuner

Vezérlő ki és bemenetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva RMC-1 16 csatornás házimozi processzor” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz