Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva ERC-4 Audiophile cd lejátszó

Emotiva ERC-4 Audiophile cd lejátszó hivatalos 2 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

329 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:emotivaerc4

Emotiva ERC-4 Audiophile CD lejátszó

Bár sok modern audiofil már átvette a streaming audio és a digitális audiofájlok világát, úgy gondoljuk, hogy a CD-nek még mindig fontos helye van a kiváló minőségű digitális zeneforrások élvonalában. Sokan közülünk nagy CD-gyűjteményekkel rendelkeznek, amelyeket továbbra is élveznek – és a CD-ket továbbra is gyártják és értékesítik az elkötelezett hallgatóknak. Sajnos, ahogy a streaming audio és a digitális letöltések egyre népszerűbbé válnak, egyre nehezebb igazi audiofil minőségű CD-lejátszót találni, és a megmaradt kevés közül a legtöbb messze nem megfizethető.

Itt az Emotiva-nál meg vagyunk győződve arról, hogy még mindig van helye egy igazi audiofil minőségű CD-lejátszónak egy high-end zenei rendszerben, ezért büszkén mutatjuk be a megfizethető audiofil komponensek X-sorozatának legújabb tagját: az ERC-4 Differential Reference™ CD-lejátszót és digitális transzportert.

Kívülről a tömör alumínium előlap és a fazettált fekete díszítés hozzájárul az ERC-4 modern esztétikájához. Belül a nehéz, megerősített acélváz masszív megbízhatóságot biztosít, és megakadályozza, hogy a külső hatások zavarják a zenehallgatás élményét, a precíziós tálcabetöltő lemezmechanizmus pedig finoman, de határozottan kezeli a lemezeket. A legmodernebb kapcsolóüzemű tápegységünk tiszta elektromos energiát biztosít, rendkívül alacsony hallható zajszint mellett, és a precíziós digitális-analóg átalakító szekciót, valamint a nagy teljesítményű, rendkívül alacsony torzítású analóg áramköröket táplálja. Mindezek tetejébe az előlapi gombok lehetővé teszik az ERC-4 összes gyakran használt funkciójának közvetlen vezérlését, míg a teljesen fémből készült infravörös távirányítónkkal az ERC-4 irányítása a szoba másik végéből is elérhetővé válik.

Gyártók

Szín

Lejátszási formátumok

, ,

Digitális bemenet

1 db optika, 1 db coax, 1 db AES/EBU

Analóg bemenet

1 pár sztereó RCA, 1 pár XLR

Kimeneti csatlakozók

1 x Optical S/PDIF (Toslink). 1 x Coax S/PDIF. 1 x AES/EBU., 1 x XLR, 1 x RCA

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz – 20 kHz +/- 0.04 dB

DAC

,

Fázis

Fáziseltolodás: <0,8 fok (20 Hz – 20 kHz).

THD

THD < 0.0015% @ 1 kHz. THD < 0.01% (20 Hz – 20 kHz).

Felépítés

Kiváló minőségű konstrukció, megerősített acél ház, tömör alumínium előlap, rezgés mentes acél ház.

Áthallás

< 92 dB @ 1kHz

Transzformátor tipusa

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 101 x 356 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva ERC-4 Audiophile cd lejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz