Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 0 / 6

Emotiva BasX XDA-3 Referencia DAC, előerősítő

Az XDA-3 egy kétcsatornás audiofil DAC, amely számos digitális bemenettel rendelkezik, köztük egy nagyon nagy felbontású USB-bemenettel, egy HDMI-ARC bemenettel és két sztereó analóg bemenettel. Az XDA-3 teljesen szimmetrikus, teljesen differenciális analóg jelútvonallal és valódi analóg létra ellenállásos hangerőszabályzóval rendelkezik, amely DAC-ként és előerősítőként is kiváló minőséget nyújt.

 

Emotiva BasX XDA-3 Referencia DAC, előerősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL

399 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Beérkezés December vége
SKU:emotivaxda3

Emotiva BasX XDA-3 Referencia DAC, előerősítő

Amikor digitális hangot hallgatsz, a DAC az, amely a digitális hangfolyam egyeseit és nulláit analóg hanggá alakítja, amit hallasz… ezért van a választott DAC-nak olyan nagy hatása a hangminőségre. A digitális hang lejátszásakor a DAC szó szerint a hangrendszer szíve és lelke.

Ha már rendelkezik analóg audiorendszerrel, akkor a DAC-ra valószínűleg úgy gondol, mint a forráskomponensre, amely kiváló minőségű digitális hangbemenetet ad a meglévő rendszeréhez. Ha pedig csak digitális forrásai vannak, akkor a DAC-ra úgy tekinthet, mint az egész rendszer vezérlőközpontjára, amely az analóg rendszerben az előerősítő helyét veszi át. Az új XDA-3-asunk biztosítja a szükséges funkciókat és az áhított hangminőséget, hogy mindkét szerepet kiválóan betöltse, miközben néhány izgalmas és érdekes új funkciót és képességet kínál, amelyeket korábban talán nem is gondolt volna.

Az új XDA-3 USB-bemenete támogatja az összes fontos kétcsatornás digitális audioformátumot, beleértve a PCM-et 32/768k mintavételi sebességgel és bittartományban, valamint a DoP-t és a natív DSD-t (DoP a DoP256-ig és a natív DSD a DSD512-ig). A négy S/PDIF digitális audiobemenet akár 24/192k mintavételi sebességet is támogat, és ideális az olyan eszközök, mint a CD-lejátszók és audió streamerek csatlakoztatásához. A HDMI-ARC bemenet lehetővé teszi, hogy a digitális hangot közvetlenül a tévéről az XDA-3-ra küldje. És a legtöbb más DAC-tól eltérően az XDA-3 szimmetrikus és nem szimmetrikus analóg bemenetekkel is rendelkezik, amelyekkel analóg eszközöket, például phono előerősítőt csatlakoztathat.

Bár az XDA-3 túlnyomórészt digitális termék, az XDA-3 az alapoktól kezdve az Emotiva Differential Reference termékétől elvárható analóg funkciókkal lett tervezve. A digitális bemenetek jelútja teljesen szimmetrikus és teljesen differenciált, a DAC chipek szimmetrikus kimeneteitől a hátlapon található XLR csatlakozókig, a szimmetrikus analóg bemenetek jelútja pedig teljesen szimmetrikus és teljesen differenciált a bemenettől a kimenetig.  Mivel az XDA-3 digitálisan vezérelt analóg létra ellenállásos hangerőszabályozással rendelkezik, a bemenetek teljesen analóg jelútvonallal rendelkeznek, és soha nem kerülnek digitálisra átalakításra. Ha esetleg kíváncsi lenne, az XDA-3 szimmetrikus és nem szimmetrikus analóg kimenetekkel is rendelkezik, a nem szimmetrikus kimenetek közvetlenül a szimmetrikus jelből származnak, egy külön szimmetrikus-egyenvégű átalakító fokozaton keresztül.

Támogatott hangformátumok és bitsebességek:

 • Sztereó PCM digitális hang USB-n keresztül, szabványos mintavételi sebességgel / bitmélységgel, akár 32/768k-ig (Windows, Apple és a legtöbb Linux számítógéphez nincs szükség illesztőprogramra).
 • Sztereó DoP (DSD-over-PCM-over-USB) USB-n keresztül DoP64, DoP128 és DoP256 (ASIO illesztőprogram vagy támogatás szükséges).
 • Natív DSD (DoP) USB-n keresztül DSD64, DSD128, DSD256 és DSD512 (ASIO illesztőprogram és további szoftveres támogatás szükséges).
 • Sztereó digitális hang S/PDIF-en keresztül (optikai és elektromos) az összes szabványos mintavételi frekvencián és bitmélységen, akár 24/192k-ig.
 • Sztereó digitális hang HDMI-ARC-n keresztül (a forrás által meghatározott mintavételi sebességek és bitmélységek).
 • Analóg audio egy pár sztereó szimmetrikus (XLR) bemeneten és egy pár sztereó nem szimmetrikus (RCA) bemeneten keresztül.

Digitális-analóg átalakítás: ESS ES9038Q2M SABRE32 referencia DAC (32 bites sztereó DAC Hyperstream® II DAC architektúrával és Time Domain Jitter Eliminatorral).
Fejhallgató erősítő: Texas Instruments TPA6120A2 (nagy teljesítményű, nagyon nagy hűségű, áram-visszajelzős monolitikus A/B osztályú fejhallgató-erősítő).
Analóg jelút aktív elektronika: OPA1656 (rendkívül alacsony zajszintű, alacsony torzítású, FET-bemenetű audio műveleti erősítők).
USB-interfész: Comtrue CT7601 32 bites 768 kHz-es USB Audio Bridge (támogatja a PCM-et 32/768k-ig; DoP-t DoP256-ig; natív-DSD-t DSD512-ig).

Felhasználó által választható túlmintavételi szűrők (DAC):

 • Filter 1: Linear Phase Fast Roll-Off.
 • Filter 2: Linear Phase Slow Roll-Off.
 • Filter 3: Minimum Phase Fast Roll-Off.
 • Filter 4: Minimum Phase Slow Roll-Off.
 • Filter 5: Apodizing Fast Roll-Off.
 • Filter 6: Hybrid Fast Roll-Off.
 • Filter 7: Brick Wall.

Mivel az ideális szűrőbeállítás személyes preferencia és a hallgatott tartalom függvénye, ezért egy gombot is beépítettünk, amellyel a különböző szűrőopciókat közvetlenül a távirányítón keresztül lehet kiválasztani. Nyomja meg egyszer a Szűrők gombot az aktuális szűrő megjelenítéséhez; és nyomja meg többször a gombot a rendelkezésre álló szűrőopciók közötti váltáshoz.

Digitális jelút:

 • Frequency Response: 20 Hz to 20 kHz +/-0.1 dB (44.1k and above sample rates).
 • Signal to Noise (S/N Ratio: > 95 dB (44.1 kHz sample rate).
 • Signal to Noise (S/N Ratio: > 110 dB (48 kHz and above sample rates).
 • Crosstalk: < 100 dB.
 • THD: < 0.0035% (16 bits).
 • THD: < 0.002% (24 bits).
 • IMD: < 0.0025% (44.1k sample rate).
 • IMD: < 0.0005% (48 kHz and above sample rates).

MEGJEGYZÉS: A digitális bemeneti jelek frekvenciaválaszát a bejövő digitális jel mintavételi sebessége és a kiválasztott túlmintavételező szűrő határozza meg.

Gyártók

Szín

USB D/A konverter

,

Fejhallgató kimenet

Bemeneti csatlakozás

2 x XLR, 2 x RCA, 2 x Koax, 2 x Optika, 1 x USB-B, 1 x HDMI-ARC

Kimeneti csatlakozók

1 pár XLR, 1 pár RCA, 3.5 fejhallgató

HDMI csatlakozók

Kimeneti jelszint

2.0 V RMS

Frekvencia átvitel (Hz)

Analóg: 10 Hz to 55 kHz +0 /- 0.2 dB., Digitalis: 20 Hz to 20 kHz +/-0.1 dB (44.1k and above sample rates).

THD

< 0.0015% 20 Hz to 20 kHz., < 0.002% (24 bits), < 0.0035% (16 bits)

S/N arány:

> 110 dB, > 110 dB (48 kHz and above sample rates)., > 95 dB (44.1 kHz sample rate)

Kijelző felbontása

Alfanumerikus OLED

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 57 x 343

Egyéb

Bővebb infót az adatlapban találsz

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva BasX XDA-3 Referencia DAC, előerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz