Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(3)

Emotiva BasX MR1 11.2 csatornás házimozi erősítő

Hat HDMI bemenet,  mindegyike támogatja a HDMI 2.0b és a HDCP 2.2 szabványt, a 4k UHD videót és a HDR-t (beleértve a HDR10, HDR10+ és Dolby Vision-t).

 

Emotiva BasX MR1 11.2 csatornás házimozi erősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL AV-Online teszt YOUTUBE VIDEO YOUTUBE VIDEO YOUTUBE VIDEO

 

1 099 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivabasxmr1

Emotiva BasX MR1 11.2 csatornás házimozi erősítő. EU tápkábel nem tartozék!

A BasX MR1 házimozi erősítő egy nagy teljesítményű 13.2 csatornás, magával ragadó térhatású hangprocesszort és egy audiofil minőségű 11 csatornás erősítőt egyesít egyetlen házban. Az MR1 processzor része támogatja a 4k UHD videót, beleértve a HDR-t és a Dolby Visiont, a továbbfejlesztett ARC-t (eARC), valamint a legújabb Dolby Atmos® és DTS:X™ immersive surround hangformátumokat. Az MR1 hat HDMI 2.0b videobemenettel rendelkezik, amelyek mindegyike támogatja a 4k UHD HDR videót, és tartalmazza a továbbfejlesztett ARC (eARC) támogatását. Az MR1 tartozéka egy mérőmikrofon és az EmoQ, a méltán elismert automatikus szobakorrekciós rendszerünk legújabb verziója. Az MR1 emellett több analóg és digitális hangbemenetet, valamint integrált Bluetooth-vevőt kínál aptX-szel.

AKTÍV HDMI KIMENET KAPCSOLÁS
A HDMI-szabványban meghatározottak szerint, ha az MR1 két kimenetéhez két különböző videofunkcióval rendelkező eszköz van csatlakoztatva, és mindkettő be van kapcsolva, a videóforrás egy olyan videoformátumot fog egyeztetni, amelyet mindkettő támogat, és az MR1 ugyanazt a videojelet fogja küldeni mindkét eszközre. Így például, ha van egy 4k és egy 1080p tévéje, és csak a 4k tévé van bekapcsolva, akkor az 4k jelet fog kapni; ha azonban mindkét tévé be van kapcsolva, akkor mindkettő 1080p videojelet fog kapni (mivel ez a legnagyobb felbontású formátum, amelyet mindkét tévé támogat). Ugyanez a követelmény igaz néhány más funkcióra is – például a HDR-re. Sajnos sok modern TV és projektor nem megfelelően jelenti állapotát a processzornak és a forráseszköznek. Ennek következtében például előfordulhat, hogy a 4k-s tévékészüléken csak akkor kap 4k-s videót, ha az 1080p-s tévékészülék fizikailag ki van kapcsolva (kihúzva).

Az MR1 rendelkezik egy speciális funkcióval, amely lehetővé teszi az ilyen jellegű problémák elkerülését. Az MR1-en lehetősége van arra, hogy ideiglenesen letiltsa az egyes HDMI-kimeneteket külön-külön. Így a fenti példában a 1080p TV-készülékhez csatlakoztatott HDMI-kimenet letiltásával, amikor az nincs használatban, megakadályozhatja, hogy az korlátozza a 4k videójelet, amelyet a 4k-készülékhez küld.

Az MR1 tartalmazza az EMO-Q automatikus teremkorrekciós rendszerünk legújabb és legfejlettebb változatát. Az EMO-Q mostantól vizuális felületet jelenít meg, amely grafikonokat tartalmaz mind a mért, mind a korrigált szobaválaszról. A csatornákat mostantól külön-külön is lehet tesztelni, és az eredményeket beállítani.

AUDIOFIL MINŐSÉGŰ A/B OSZTÁLYÚ ERŐSÍTŐK
Az MR1 audiofil minőségű A/B osztályú erősítőket tartalmaz, amelyek fejlett H osztályú tápegység topológiával rendelkeznek az optimális hatékonyság érdekében, valamint vonalszintű analóg előerősítő kimeneteket. Ez lehetővé teszi, hogy az MR1 passzív hangszórók és külső erősítők kombinációjával is használható legyen.

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

Nagy teherbírású lineáris H osztályú tápegység, amelyet egy masszív 1000 VA toroid transzformátor táplál.

Csatornák száma

11 csatorna, 2 csatornás végfokkal 13 csatorna

Teljesítmény 2 csatornán hajtva:

160 watt RMS / csatornán 8 Ohm; 260 watt RMS / csatornán 4 Ohm; < 0.1% THD

Teljesítmény 5 csatornán hajtva:

135 watt RMS / csatornán 8 Ohm; 190 watts RMS / csatornán 4 Ohm; < 0.1% THD

Teljesítmény 11 csatornán hajtva:

100 watt RMS / csatorna 8 Ohm; 130 watt RMS / csatornán 4 Ohm; < 0.1% THD

Mikrofonos kalibráció

EmoQ második generációs automatikus szobakorrekció (grafikus felülettel).

HDMI csatlakozók

HDMI 2.0b (18 Gbps)

4k UHD video, HDCP 2.2, HDR10, HDR10+, és Dolby Vision

Csatlakozók

4 db stereo RCA bemenet, 2 db S/PDIF coaxial digital audio bemenet, 2 db Toslink (optical) digital audio bemenet, 1 db USB Audio (DAC) bemenet

2 mélyláda kimenet

Surround Sound Audioformátumok:

Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS:X, DTS HD Master Audio, DTS

Surround Sound Upmixer:

Dolby Surround Upmixer (DSU), DTS Neural:X

Hangtér és feldolgozási lehetőségek:

Pure, Direct, Stereo, Multi-Channel, Dolby Upmix, DTS Neural:X

Impedancia

4–8 Ohm

Minimális terhelési impedancia:

4 Ohm (egy 4 Ohm-os hangszóró vagy két párhuzamosan kapcsolt 8 Ohm-os hangszóró).

Bluetooth®

aptX

Jel / Zaj viszony (dB)

THD

< 0.005% (A-weighted); at rated power; 1 kHz; 8 Ohms.

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Széles sávú frekvenciaválasz:

5 Hz – 80 kHz (+ 0 / – 3 dB).

Névleges kimeneti feszültség:

+6 dBV (2 VRMS)

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 101 x 393 mm

Súly

Emotiva BasX MR1 11.2 csatornás házimozi erősítő termékről 3 értékelés

  burgman384
  2024-02-19
  2023 Októberében vásároltam a HOMEMOVIE-nél az Mr1-et. Teljesen rendben van,igaz a beállítás kínkeservesen ment a médialejátszóm miatt. Egy Onkyo rz 3100-ast váltott le. Végfokokat szerettem volna beépíteni,de a fiúk szerint ez egyszerűbb és jó megoldás. Tényleg elég a teljesítménye és a hangzása sem utolsó! Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a készüléket és természetesen az üzletet is. Segítőkészek,gyorsan küldenek bármit,ha szükség van valamire.
  Péter
  2023-12-21
  Ígértem, hogy jelzek az erősítő ügyben, most megteszem. (Én vittem el a kiállított darabot) Röviden, ez egy vadállat. :) Nagyon tetszik a gép, bemérés nélkül is nagyon dinamikus, kristálytiszta center hanggal teszi a dolgát, igazi hangbuborékot képes elérni. (Pont ahogy mondtátok) A trafó nem búg mint az Arcam -nál és tényleg nem melegszik a gép, ráadásul még jól is néz ki. Szóval köszönöm, hogy rábeszéltetek, kellemes ünnepeket kívánok az egész csapatnak.Üdvözlettel: L Péter
  Emotiva BasX MR1 11.2 csatornás házimozi erősítő photo review
  Kocsis Zsolt
  2023-05-05
  Üzemben.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz