Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(2)

Emotiva BasX A-3 3 csatornás végfok, végerősítő

A BasX minden olyan alapvető funkciót biztosít, amelytől egy audioegység kiváló lesz. A BasX A-3 áramköre nagy teljesítményű lineáris tápegységről működik, kiemelkedő hangzással, magas áramerősséggel és rövid jelúttal rendelkező A/B osztályú erősítőmodulokkal, triggerbemenettel és -kimenettel, és az iparági szabványnak megfelelő kiegyensúlyozatlan audiobemenettel. Ezenkívül olyan audiofil minőségű hibavédelemmel rendelkezik, amely normál működés során teljességgel hallhatatlan, de mégis védi az A-3-t és más berendezéseit a szokásos hibáktól.

 

A BasX A-3 valódi audiofil hangminőséget nyújt – és ezt a specifikációk is megerősítik: 150 watt RMS csatornánként kevesebb, mint 0,1% THD-vel 8 ohmnál.

 

Emotiva BasX A-3 3 csatornás végfok, végerősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP Unboxing/Setup

 

279 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivaa3

Emotiva BasX A-3 3 csatornás végfok, végerősítő. Kedvezményekkel nem összevonható!

EU tápkábel nem tartozék!

A BasX A3 egyesíti a klasszikus audiofil erősítő architektúrát, amely egy nagy teljesítményű lineáris tápegységen és egy gondosan megtervezett, nagy áramú, rövid jelútvonalú A/B osztályú kimeneti fokozaton alapul, fejlett mikroprocesszor-vezérelt felügyeleti és védelmi áramkörökkel, hogy kiváló hangminőséget biztosítson igazán kedvező áron.
A BasX A3 ideális választás egy 3.1 csatornás rendszer meghajtásához, egy térhatású vevőegység három első csatornájának frissítéséhez, vagy bárhol, ahol három csatornás, nagyszerű hangzású, tiszta teljesítményre van szükség.

 

Élvezetes karakterű A/B osztályú végerősítő – finom, részletes hang és hihetetlenül természetes térábrázolás, a harsányság vagy erőlködés leghalványabb jele nélkül
Szélessávú jeltovábbítás alacsony zajszinttel – mindent meghallhatsz abból, amit nagy felbontású forrásaid valójában tartalmaznak
Nagy teherbírású lineáris tápegység – a túlméretezett toroid trafó és a jókora áramkapacitás képes a legmakacsabb hangfalak hajtására is
Felsőkategóriás minőségű alkatrészek és megépítettség – éveken keresztül zökkenőmentes működés

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

3 csatornás A/B osztályú végerősítő, mikroprocesszoros vezérléssel és védelmi áramkörrel

Transzformátor tipusa

Teljesítmény 8 Ohm-on

150 watt RMS / csatorna 20Hz–20kHz; THD<0.1% 8 Ohm

Teljesítmény 4 Ohm-on

250 Watt RMS / csatorna 1kHz THD<1% 4 Ohm

2 csatornás teljesítmény

2 csatorna: 200 Watt 8 ohm / 300 Watt 4 ohm

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz to 80 kHz (+ / – 1.8 dB).

Jel / Zaj viszony (dB)

Bemeneti érzékenység

1.2V. (8 Ohm load)

THD

< 0,02%

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Gain

29 dB

Védelem

túlmelegedés védelem, rővidzár védelem, földelési hiba védelem

Csatlakozók

RCA be, Vezérlő ki – be

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 101 x 393 mm

Súly

Emotiva BasX A-3 3 csatornás végfok, végerősítő termékről 2 értékelés

  Szőllős Zsolt
  2024-03-08
  Sajnáltam elvágni a hálózai kábelt, ezért első lépésként vettem hozzá egy komolyabb utazó adaptert. Usa to Eu. Minőségi kábelt adnak hozzá egyébként. Sznobok, nagyot hallók vehetnek hozzá drága tápkábelt is.:) Akkor nem kell adapter. Először nem szólalt meg a cucc. Megijedtem. Zsolt mondta, hogy hangoljam újra a rendszert. Trigger beköt....stb. Megtettem. Láss csodát működik minden. Nyersen szól még, de stratégiailag türelmes vagyok. :) Érzem benne az erőt. :) Marantz sr 6015 -el dolgozik szimbiózisban. :) Egyre jobban tetszik. A Marantz feleannyira sem melegszik. Center és a két front nem nyomja a vállát. Így is van elég dolga. Összefoglalva : F@szányos a cucc...és ez a lényeg. Kösz a homemovienak...Szabó Zsoltnak főleg. Mindig segít. Zsoltnak mondtam : Te egy úr vagy ! :) Remélem tudja : ,, úrnak születni kell, paraszt meg van annyi, mint a fűszál..." :) Hajrá Homemovie !
  Zsolt
  2022-03-13
  Mivel végfokról van szó és sajnos az előerősítőm december óta nem akar megérkezni, trükkhöz kellett folyamodnom, ha hallgatni akartam az új erősítőmet. Így rendeltem egy 5 In 1 Out Dynavox RCA switchet, ami kiváló jelforrás-kiválasztónak bizonyult. Ebbe csatlakoztattam be egy kiváló Tivoli tunert, egy Oppo bluray lejátszót és egy Apt-x bluetooth vevőt. A Dynavoxból egy tc electronic külső pot-méterrel szabályozott sztereó jelet vittem az Emotiva-ba. Ezek után egy elképesztő hang szólalt meg a még bejáratós Bowers & Wilkins 603 S2 AE hangfalpárból, ami napról napra egyre jobb és jobb. Mint tudjuk, a megszólaló hang nem lehet jobb a lánc leggyengébb eleménél. Ha ezt megfordítjuk, mivel a hang kiváló volt, és ez a hozzászólás az Emotiva-ról szól, el kell mondanom, örülök, hogy ezt az erősítőt választottam, mégha kellett is hozzá egy egészen kicsi rábeszélés. A három teljesen különböző forrásból (sőt a BT esetén még vagy 5-6 forrásból: pl. mobilok, iPad, Tv, stb.) származó gyakorlatilag “natív” jel mindegyike jobb volt, mint a saját “megszólalása”. Telt mélyek subláda nélkül, érthető középtartománnyal, és zengő, de nem tolakodó magasakkal, órákig lehet hallgatni a legkisebb megerőltetés nélkül akár nagyobb hangerővel is. (Csak a szomszédoknak is tetszen amit hallgatunk.) Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kompromisszummentes toroid-trafós végerősítőt tud beiktatni a rendszerébe. Én azért vettem ezt a 3 csatornásat, mert a frontokat és a centert fogom meghajtani, ha egyszer megérkezik a HM erősítőm.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz