Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dynavoice Challenger M-65 álló hangfal pár fehér

A Challenger sorozat a Dynavoice legelső modellje, ami azóta is – évek óta – a felhasználók és kritikusok kedvence!
  • Teljesítmény: 175/250 Watt
  • Frekvenciatartomány: 25 – 32 000 Hz
  • Érzékenység: 93 dB

 

Dynavoice Challenger M-65 álló hangfal fehér hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Az ár párra értendő!

279 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:DynavoiceChallengerM65feher

Dynavoice Challenger M-65 álló hangfal pár fehér

A Dynavoice Challenger M-65 a legnépszerűbb padlón álló hangsugárzónk. Egy 2,5 cm-es Super Audio magassugárzóval, két 13 cm-es középsugárzóval és két 16 cm-es mélysugárzóval ellátott M-65 az abszolút kedvenc a vásárlóink körében. Felhasználását tekintve tökéletesek sztereó rendszerben, vagy a többi Challenger modellel akár egy házimozi rendszerben is.
Challenger széria volt a Dynavoice első modellsorozata. Az évek során a Hifi magazinok és a felhasználók egyaránt dicsérték és elismerték a Challenger sorozatot a hihetetlen ár-értéke miatt (is). A masszív és jól felépített kabinet, a nagy teljesítményű komponensek és a rendkívül részletes, erőteljes és természetes hangzás egyedülállóvá teszi szegmensében.
A közép-meghajtó szénszálból-, a mélysugárzók kevlárból készülnek. Ezek igen gazdag és részletes hanghűséget biztosítanak, valamint lehetővé teszi, hogy a mélysugárzók kontrolláltan-, rengeteg energiát adjanak át. A Super Audio magassugárzót úgy tervezték, hogy az nagy teljesítményű legyen, az egyértelmű tisztaság megtartása mellett.
Az aranyozott bi-wire terminált egy speciális konzollal egészítettük ki, amely lehetővé teszi a középtartomány finomhangolását -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB értékek között. Ez a finomhangolás azonnali hallható eredménnyel jár!

Az évek során számos apró fejlesztést hajtottunk végre a tervezésben és a komponensekben, de a hangzás ugyanaz maradt. Mára már tudjuk, hogy a Dynavoice Challenger sorozatnak nincs kihívója, a saját szegmensében egyedülálló a minőséget képvisel; a válogatott komponensek és a hangzás terén. Csakúgy, mint az összes Dynavoice hangsugárzó-sorozatot, a Challengert is kimondottan igényes felhasználók számára fejlesztették ki. A carbon középmeghajtók, a kevlár mélysugárzók és a Super Audio magassugárzók együttesen képesek harmonikus és abszolút naturális hangzást reprodukálni, amire az árkategóriájában eddig még nem volt példa.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

175 / 250 Watt

Érzékenység

93 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

25 – 32 000 Hz (- 3 dB)

Keresztváltó-frekvencia

240 / 2500 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm

Középsugárzó átmérője

2 x 133 mm

Mélysugárzó átmérője

2 x 165 mm

Rendszer

Bass Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

198 x 1100 x 395 mm

Súly

Pár ár!

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynavoice Challenger M-65 álló hangfal pár fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz