Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 805 D4 Signature polcsugárzó Midnight Blue Metallic

A gyártó csúcsmodellje most új, limitált színekben érhető el!

 

 

Bowers & Wilkins 805 D4 Signature polcsugárzó Midnight Blue Metallic hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

5 399 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:bw805d4signatureMidnightBlueMetallic

Bowers & Wilkins 805 D4 Signature polcsugárzó Midnight Blue Metallic. pár ár.

 

Signature
A “Signature” név a Bowers & Wilkins egyik leghíresebb és legfelemelőbb jellemzése. Kíméletesen és óvatosan használjuk – és csak akkor, ha a termékkoncepció, amelyre gondolunk, megfelelő és összhangban van a Signature modelljeinket megalapozó narratívával. Minden Signature modellnek megvan a maga egyedi identitása, ugyanakkor minden modell több közös szálon kapcsolódik elődjéhez: a korlátlan exkluzivitás. A Signature egy szinttel a legjobbak felett áll. Ezek vagyunk mi, tökéletesítve.

805 D4 Signature
A 805 D4 Signature a legfejlettebb hangszórónk optimalizált változata. Aprólékosan továbbfejlesztett technológiával, gondosan kidolgozott dizájnnal és egyedi kivitelezéssel rendelkezik, amelyek a teljesítmény csúcsát jelentik. Ez a Bowers & Wilkins 800 Series Signature sorozat zászlóshajó hangsugárzója.

Crafted. Honed. Perfected.
Szakszerűen megmunkált, szorgalmasan csiszolt és a tökéletességre optimalizált. A 800 Series Signature modellek a legfejlettebb hangsugárzóink úttörő alapjaira épülnek. A kifinomult technológiák, az időtlen formatervezés és az uzique tulajdonságok együttesen alkotják a csúcshangszórókat. A 800 Series Sinature modellek olyan hangszórók, mint senki más. A Bowers & Wilkins teljesítmény és elegancia iránti tartós elkötelezettségének csúcspontját jelentik.

Turbine Head
Hallja a tökéletes hangzást. Teljesen alumíniumból készült Turbine Headünk egy fenomenálisan merev és inert ház a döntő fontosságú középtartományú kúp számára, amelyet gondosan csillapítunk a nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében, és amely mind a basszushangszóró burkolatától, mind a magassugárzó testétől el van választva. Az eredmény? Az eddigi legrealisztikusabb középtartományi hangzás.

Biomimetic Suspension
A hangszóró kúpjának egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a szövetpókra. Fejlett biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú kúp teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és a színeződést, amelyet a hagyományos szövetpókok generálhatnak. Az eredmény? Olyan középtartománybeli transzparencia, amelyet nem is gondolna lehetségesnek.

Alumimium top-plate
Minden új 800-as Signature modell jelentősen továbbfejlesztett szekrénykialakítással rendelkezik, teljesen új, optimalizált alumínium felső résszel a még nagyobb merevség érdekében. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési lehetőséget biztosít a teljesen új Leather by Connolly szekrényrészleteknek is: a Midnight Blue Metallic modellekhez fényűző, teljes szemű kék bőr, a California Burl Gloss modellekhez pedig teljes szemű fekete bőr.

Hátlapra szerelt megújúlt keresztváltó
Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje mostantól a hátlapi merev alumínium gerincre szerelt keresztváltó kialakítást kapott. Ez izolálja a légnyomás által az érzékeny kondenzátorokra okozott nem kívánt hatásokat ugyanakkor nagyon hatékony hűtést biztosít, így használat közben a teljesítmény mindig optimális lesz.

A képeken látható állvány külön vásárolható meg, nem része a hangsugárzónak!

 

Gyártók

Szín

Rendszer

2 utas bass-reflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

50 – 120 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

42 Hz – 28 kHz (3dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8Ω (minimum 4.6Ω)

Érzékenység

88 dB (2.83Vrms at 1m)

Magassugárzó átmérője

1×25mm gyémánt dóm

Középsugárzó átmérője

1 x 165mm (6.5in) Continuum cone

Mélysugárzó átmérője

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

240 x 440 x 373 mm

Tömeg

15.55 kg

Garancia

db ár!

Egyéb

Hangfal állvány nem tartozék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 805 D4 Signature polcsugárzó Midnight Blue Metallic” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz