Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 801 D4 Signature álló hangfal California Burl Gloss

A gyártó csúcsmodellje most új, limitált színekben érhető el.

 

 

Bowers & Wilkins 801 D4 Signature álló hangfal California Burl Gloss hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

21 999 990 Ft

A termék után 660 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:bw801d4California Burl Gloss

Bowers & Wilkins 801 D4 Signature álló hangfal California Burl Gloss. pár ár.

 

Signature
A “Signature” név a Bowers & Wilkins egyik leghíresebb és legfelemelőbb jellemzése. Kíméletesen és óvatosan használjuk – és csak akkor, ha a termékkoncepció, amelyre gondolunk, megfelelő és összhangban van a Signature modelljeinket megalapozó narratívával. Minden Signature modellnek megvan a maga egyedi identitása, ugyanakkor minden modell több közös szálon kapcsolódik elődjéhez: a korlátlan exkluzivitás. A Signature egy szinttel a legjobbak felett áll. Ezek vagyunk mi, tökéletesítve.

801 D4 Signature
A 801 D4 Signature a legfejlettebb hangszórónk optimalizált változata. Aprólékosan továbbfejlesztett technológiával, gondosan kidolgozott dizájnnal és egyedi kivitelezéssel rendelkezik, amelyek a teljesítmény csúcsát jelentik. Ez a Bowers & Wilkins 800 Series Signature sorozat zászlóshajó hangsugárzója.

 

Crafted. Honed. Perfected.
Szakszerűen megmunkált, szorgalmasan csiszolt és a tökéletességre optimalizált. A 800 Series Signature modellek a legfejlettebb hangsugárzóink úttörő alapjaira épülnek. A kifinomult technológiák, az időtlen formatervezés és az uzique tulajdonságok együttesen alkotják a csúcshangszórókat. A 800 Series Sinature modellek olyan hangszórók, mint senki más. A Bowers & Wilkins teljesítmény és elegancia iránti tartós elkötelezettségének csúcspontját jelentik.

Turbine Head
Hallja a tökéletes hangzást. Teljesen alumíniumból készült Turbine Headünk egy fenomenálisan merev és inert ház a döntő fontosságú középtartományú kúp számára, amelyet gondosan csillapítunk a nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében, és amely mind a basszushangszóró burkolatától, mind a magassugárzó testétől el van választva. Az eredmény? Az eddigi legrealisztikusabb középtartományi hangzás.

Biomimetic Suspension
A hangszóró kúpjának egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a szövetpókra. Fejlett biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú kúp teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és a színeződést, amelyet a hagyományos szövetpókok generálhatnak. Az eredmény? Olyan középtartománybeli transzparencia, amelyet nem is gondolna lehetségesnek.

Alumimium top-plate
Minden új 800-as Signature modell jelentősen továbbfejlesztett szekrénykialakítással rendelkezik, teljesen új, optimalizált alumínium felső résszel a még nagyobb merevség érdekében. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési lehetőséget biztosít a teljesen új Leather by Connolly szekrényrészleteknek is: a Midnight Blue Metallic modellekhez fényűző, teljes szemű kék bőr, a California Burl Gloss modellekhez pedig teljes szemű fekete bőr.

 

 

Gyártók

Szín

Rendszer

3-utas bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

50 – 1000 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

15 Hz – 28 kHz (3dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8Ω (minimum 3.1Ω)

Érzékenység

90dB spl (2.83V, 1m)

Magassugárzó átmérője

1×25mm gyémánt dóm

Középsugárzó átmérője

1 x 150mm (6in) Continuum cone FST™

Mélysugárzó átmérője

2 x 250mm (10in) Aerofoil cone

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

451 x 1221 x 600 mm

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 801 D4 Signature álló hangfal California Burl Gloss” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz