Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 705 S3 polcsugárzó, hangfal fehér (db)

A 705 S3 Carbon Dome magassugárzója a 800-as sorozatú Diamond legújabb generációjából kifejlesztett Solid Body Tweeter-on-Top házban kapott helyet. Ez egy új, finoman ívelt hangfalhoz csatlakozik, amely egy teljesen új “pod” házzal van ellátva a Continuum Cone mély/középsugárzó számára.

 

Bowers & Wilkins 705 S3 polcsugárzó, hangfal fehér hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

599 995 Ft

A termék után 18 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:bw705S3feher

Bowers & Wilkins 705 S3 polcsugárzó, hangfal fehér (db)

Az akusztikai teljesítmény szempontjából jelentős előrelépésként a Bowers & Wilkins mostantól az új 700- as sorozat négy modelljében kínálja ikonikus Solid Body Tweeter-on-Top technológiáját, ami a teljes termékcsalád felét jelenti. Mostantól a 702 S3 és 703 S3 álló hangfalak, a 705 S3 állványos modell és a HTM71 S3 center hangsugárzó is tartalmaz Tweeter-on-Top hangsugárzót. Ez azt jelenti, hogy a 700-as sorozatban most először a tulajdonosoknak lehetőségük van egy teljes 700-as sorozatú házimozi rendszert építeni, amely mindenütt Tweeter-on-Top hangsugárzóval rendelkezik.


Magát a Tweeter-on-Top formát az új termékcsaládban átfogóan átdolgozták. A 700-as sorozat új Tweeter-on-Top házát egyetlen, tömör alumíniumtömbből munkálták meg, mint mindig. Jelentősen meghosszabbították, csökkentve a torzítást és biztosítva a még tisztább megjelenítést. Ezt a hosszabb formát tovább javítja a továbbfejlesztett kétpontos tehermentesítés bevezetése, amely jobban elszigeteli a szerelvényt a hangdoboztól, így szabadabb és nyitottabb hangzásképet biztosít.

A Bowers & Wilkins az új termékcsalád összes háromutas hangszórójában bevezette a forradalmi Biomimetic Suspension-t – amelyet először tavaly mutattak be az új 800-as Diamond sorozatban. A Biomimetic Suspension az elmúlt évtizedekben gyártott szinte valamennyi hangszóró felfüggesztésében megtalálható hagyományos szövetpókot felváltva drámaian csökkenti a pók kimenetéből származó nemkívánatos zajokat, ahogy a közép membrán működik. A Bowers & Wilkins összes többi szabadalmaztatott középtartományú membrán technológiájával együtt alkalmazva – beleértve a teljes középtartományú egységet érintő tehermentesítést, a rezonancia csökkentését szolgáló hangolt tömegcsillapítókkal ellátott alumínium meghajtóegység-vázat, az FST™ perem nélküli felfüggesztést és természetesen a híres Continuum™ membrán anyagot – az eredmény egyszerűen elképesztően transzparens középtartomány lett. A közép/mély meghajtóegységgel ellátott modellek – 707 S3, 706 S3, 705 S3 és HTM72 S3 – szintén frissítésen estek át, új motorrendszerrel és továbbfejlesztett vázzal a tisztább kimenet érdekében.

A basszus eközben a Bowers & Wilkins híres Aerofoil™ Profile basszus membrán technológiájának legújabb generációját használja, amely egy kompozit “szendvics” anyagon alapul, gondosan kialakított változó profillal, amelynek célja a tisztább, alacsonyabb torzítású basszusok biztosítása.

 

Gyártók

Szín

Rendszer

2-utas bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30 – 120 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

45Hz – 33kHz (- 6dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8 – 3,7 Ω

Érzékenység

88dB spl (2.83Vrms,1m)

Magassugárzó átmérője

1x 25 mm-es dekomponált Carbon dóm

Középsugárzó átmérője

1 x 165 mm Continuum kónuszú mély / közép

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

192 x 413 x 337 mm

Súly

Garancia

db ár!

Egyéb

Hangfal állvány nem tartozék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 705 S3 polcsugárzó, hangfal fehér (db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz