Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 704 S3 álló hangfal Mocha (db)

A Bowers & Wilkins legkarcsúbb, legvékonyabb álló hangfala, a 704 S3 még mindig hatalmasat üt. Kettős Aerofoil profilú mélysugárzói bőséges kiterjedést és skálát biztosítanak, míg a függetlenített Continuum membrános FST™ hangszóró kristálytiszta középsugárzást biztosít.

 

Bowers & Wilkins 704 S3 álló hangfal Mocha (db) hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

699 995 Ft

A termék után 21 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:bw704s3mocha

Bowers & Wilkins 704 S3 álló hangfal Mocha (db)

A termékcsalád minden modellje frissített, nagyobb átmérőjű Flowportokkal rendelkezik, amelyek nagyobb kimeneti teljesítményt, így nagyobb és tágasabb hangzást biztosítanak. A 702 S3 álló
hangfalakban ez a megközelítés egy lépéssel tovább – és még közelebb, mint valaha, a 800-as sorozatú Diamond álló hangsugárzók konfigurációjához -, köszönhetően annak, hogy a portját átirányították, hogy az integrált talapzaton lefelé irányuljon. Az eredmény egy masszív és erőteljes hangsugárzó, amely ugyanakkor minden eddiginél könnyebben integrálható az Ön otthonába.
Végül, minden álló modell jelentősen továbbfejlesztett tüskékkel rendelkezik a padlóhoz való rögzítéshez. A 704 S3 és 703 S3 esetében a beépített talapzathoz rozsdamentes acél M6-os tüskék tartoznak: a 702 S3 esetében nagy teherbírású M10-es tüskék. A termékcsalád állványra szerelhető modelljei is hasonló mechanikai fejlesztésekben részesülnek, köszönhetően az FS-700 S3 padlóállványnak, amelyet vizuálisan továbbfejlesztettek, hogy illeszkedjen az új hangdoboz kialakítás karcsúbb, ívelt profiljához, miközben akusztikai javulást is kínál a merevebb M6-os tüskék bevezetésének köszönhetően.

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Az alumínium dupla dómos magassugárzókhoz képest drámai javulást nyújtanak, és 47 kHz-re emelik a törésküszöböt, ami pontos képalkotási pontosságot és részletességet biztosít.

Andy Kerr, a Bowers & Wilkins termékmarketing- és kommunikációs igazgatója az új termékcsaláddal kapcsolatban elmondta: “Nagyon büszkék vagyunk az új termékcsaládunkra. Azzal,
hogy a 800-as sorozatú Diamond sorozatunk néhány referencia minőségű technológiáját bevezettük a 700-as sorozat legújabb generációjába, minden eddiginél elérhetőbbé tettük a stúdióminőségű hangzást.” A Bowers & Wilkins-től elvárható színvonalon tervezett, épített és kivitelezett, a világ legfejlettebb hangsugárzó technológiáival felszerelt 700-as sorozat egyszerűen az eddigi legjobb sorozat, amely az elegancia és a teljesítmény páratlan kombinációját kínálja.

 

 

 

Gyártók

Szín

Rendszer

3-utas bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30 – 150 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

(+/-3dB a referencia tengelytől): 48Hz – 28kHz

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8Ω (minimum 3.1Ω)

Érzékenység

(2,83 Vrms 1 m-en): 88dB

Magassugárzó átmérője

25mm Decoupled Carbon Dome

Középsugárzó átmérője

1x 130mm Continuum membrános FST

Mélysugárzó átmérője

2x 130mm Aerofoil profilú

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

252 x 964 x 321 mm

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 704 S3 álló hangfal Mocha (db)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz