1-3 nap

Audioquest William Tell ZERO 2x3m hangfalkábel

Audioquest

1 019 990 Ft

A termék után 30 600 hűségpontot kapsz!

Cikkszám: AQWilliamTellZERO2x3m Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

Audioquest William Tell ZERO 2x3m hangfalkábel

Az AudioQuest kipróbált és tényleges hatékonyságú technológiáira épülő, Garth Powell és Bill Low által tervezett termékek a hangfalkábel legbosszantóbb hátrányára összpontosítanak: az erősítő forrás impedanciája és a hangfal töltési impedanciája közti különbségre. Azzal, hogy a hangfalkábel impedancia karakterisztikáját (ZERO technológia) megszűntetik, az áram kompresszió és a jel/áram tranziens torzítása is jelentősen lecsökken.

Az eredmény dinamikus kontraszt, tranziens visszaadás, és olyan erős basszus, amely erőlködéstől mentes, mivel a kábel elektronikusan nem gátolja a zenét. A Mythical Creatures szériához hasonlóan a William Tell és Robin Hood is kétféle módon használható: alkalmazható önmagában, teljes sávú kábelként a ZERO modell, vagy kombinálható a hozzá illeszkedő BASS kábellel, így BiWire kombináció valósul meg. A rádiófrekvenciás zaj irányításával és szűrésével ezek a hangsugárzó kábelek jelentősen felülmúlják a korábbi technológiákat.

Tömör tökéletes felszínű réz (PSC+) erek

A tömör vezetők megelőzik az egymás mellé sodort szálaknál jellemző elektromos és mágneses interakciót is, ami a a torzítás egyik fő okozója. A felület minősége kritikus, mert egy vezető kicsit olyan, mint egy vasúti vezető a vezetőn belüli és azon kívüli mágneses mezőknek is. A hihetetlenül sima és tiszta felület, ami minden PSC maggal rendelkező AudioQuest kábel belsejében található, szinte teljesen megszünteti a harsány jelleget és nagy mértékben megnöveli a tisztaságot. Az extrém magas tisztaságú PSC tovább csökkenti a réz szemcse határok által okozott torzítást, amely bármilyen fém vezetőben előfordul, így közel teljesen megszüntetve a felesleges zajokat és az OFHC/OCC/8N rezekhez viszonyítva még tisztább jelet nyújtva.

Föld-zaj elnyelés (GND, a BASS kábeleken)

Ez a kimagaslóan hatékony, saját szabadalmat képező közös módusú zajkioltó technológia megtalálható szinte mindegyik AQ tápkábelben, továbbá a basszus/középfrekvenciás hangsugárzó kábelekben is. A GND hatékonysága kompromisszumot jelent a 10 000 Hz fölötti hangokra, ezért a basszus és középtartomány számára szolgáló kábel nem alkalmas teljessávú használatra.

Dieletric-bias rendszer rádiófrekvenciás csapdával (DBS)

Kettő vagy több vezető között a szigetelés olyan tényező, ami befolyásolni fogja a jel integritását. Ha a szigetelés nincs irányítva, akkor az elnyelés és az energia egyenlőtlen áramlása különböző jelkésést (fáziseltolódás) okoz különböző frekvenciákon és energia szinteken, ami valós probléma a rendkívül időérzékeny többoktávos hang számára. Az AudioQuest Niagara sorozatú tápszűrőiből átvett RF csapda biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a vezetőbe a DBS mezőből.

William Tell kettős kábelezés

Amikor lehetőség van rá, a magas és mély „csatornák” felé történő szétválasztás érzékelhetően csökkenti a torzítást. A kettős kábelezés (biwiring) használatával a nagy mágneses mezők, amelyek a basszus energiával társulnak, kimaradnak a magas frekvenciákra szolgáló kábelből, így a finomabb magas hangok mágnesesen kevésbé zavart úton haladhatnak, mintha úszás közben eltűnnének Ön körül a hullámok. A „Rocket” családban lévő hangsugárzó kábelekben két önálló belső vezetőpár halad, a megfelelő kettős kábelezést lehetővé téve egyetlen kábelen belül.

Az AudioQuest „Type” sorozatában két kábelt kell használni, egyiket a magas, másikat a mély hangokhoz. Viszont két ZERO Full-Range (azaz teljes sávú) kábel használata nem jelent akkora előrelépést, a ZERO korlátlan sávszélessége miatt. Két ZERO Full-Range kábel használatával valójában még több RF zaj jut be az erősítőbe. Viszont ha BASS kábelt használunk egy ZERO kábellel és utóbbit kötjük be a magassugárzóhoz, akkor jelentősen csökkenthető az RF zaj. A William Tell BASS kiadás 49% nyújtott szemcséjű (LGC) és 51% tökéletesen polírozott (PSC+) réz vezetőt tartalmaz.

Folk Hero hidegpréselt csatlakozók

A Folk Hero kábelek végén lévő, hidegpréselt csatlakozók az AudioQuest extrém tisztaságú vörösréz saru vagy banándugó típusai. A csupasz rezet tiszta ezüst kádba merítik ahelyett, hogy más, alacsonyabb szintű munkálattal rontanának a minőségén. Az AudioQuest Y-elágazásai és csatlakozó házai nem fémből készülnek annak érdekében, hogy ne zavarják a jel mágneses mezejét és ne indukáljanak RF zajt a vezetőbe.

Műszaki információk

Gyártók

Hossza

2x3m

Átmérő

2.62 mm2

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest William Tell ZERO 2x3m hangfalkábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.