Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab Audiolab M-DAC+ ezüst

Az M-DAC-hoz hasonlóan az M-DAC+ is magában foglalja az ES9018 Sabre Reference 32 bites DAC lapkakészletet, amelyet még mindig az elérhető legjobbnak tartanak.A szabadalmaztatott, diszkrét fő órajel, minimalizálja a jittert, és kiterjedt időtartomány-szigetelést ad. A készülék JFET A osztályú kimeneti fokozata biztosítja, hogy a digitális tartományból analógra történő átalakítást követően az audiojel a legjobb minőségű legyen.

 

Audiolab Audiolab M-DAC+ ezüst hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

454 900 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:audiolabM-DAC+ezüst

Audiolab Audiolab M-DAC+ ezüst

Digitális-analóg konverter

Az Audiolab M-DAC+ egy nagy teljesítményű, többcélú audio DAC (Digital-to-Analogue Converter). Magas specifikációjú, audiofil minőségű digitális előerősítőt és A osztályú kimeneti fokozatot tartalmaz a végerősítőhöz való csatlakoztatáshoz (a kimeneti jel erőssége rögzíthető azok számára, akik meglévő előerősítőt vagy integrált erősítőt szeretnének használni).

A klasszikus újradefiniálása

Az M-DAC+ szilárdan a klasszikus M-DAC-on alapul, gondosan célzott fejlesztésekkel a kulcsfontosságú területeken – ez logikus lépés, tekintve, hogy az eredeti modell éveken keresztül nagyon népszerű volt. Az M-DAC 2011. őszi bevezetése óta páratlan hírnevet szerzett a sajtó és a közvélemény körében, és több év terméke díjat is begyűjtött, mint például a What Hi-Fi?, a Hi-Fi Choice és az EISA.

A legjobb DAC áramkör

Az M-DAC-hoz hasonlóan az M-DAC+ is magában foglalja az ES9018 Sabre Reference 32 bites DAC lapkakészletet, amelyet még mindig az elérhető legjobbnak tartanak.A szabadalmaztatott, diszkrét fő órajel, minimalizálja a jittert, és kiterjedt időtartomány-szigetelést ad. A készülék JFET A osztályú kimeneti fokozata biztosítja, hogy a digitális tartományból analógra történő átalakítást követően az audiojel a legjobb minőségű legyen.

Nagy teljesítmény DSD-vel

A készülékház alatt számos teljesítményhez kapcsolódó fejlesztés található. Az M-DAC+ immár USB-n keresztül akár 32 bit/384 kHz hangadatokat is feldolgoz; ez jóval magasabb specifikáció, mint amit a jelenlegi nagyfelbontású zenei formátumok megkövetelnek, így az M-DAC család új, prémium minőségű kiegészítője teljesen fel van szerelve az ultra-nagy felbontású digitális hangzás jövőbeli fejlesztéseihez is.

Az USB-bemenet mostantól DSD-fájlokat is fogad (az eredetileg Super Audio CD-hez kifejlesztett digitális audiorendszer), amely kompatibilis a DSD64, DSD128 és DSD256 szabványokkal. Ez jelentős adalék, mivel a DSD-nek fontos szerepe van a gyorsan fejlődő nagyfelbontású digitális lejátszásban.

Állítható hangzás minden forráshoz és ízléshez

A digitális audiotechnológia fejlődésével a rekonstrukciós digitális szűrők jellemzőinek jelentősége egyre inkább felértékelődött. A klasszikus M-DAC-hez hasonlóan az M-DAC+ is a felhasználó által választható szűrőkkel rendelkezik az optimális hallgatási módok érdekében. Ezek a szűrőbeállítások lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a rendszerkonfigurációtól, a digitális fájlok minőségétől és a zenei ízléstől függően saját ízlésének megfelelően hangolja a teljesítményt. Az M-DAC+ hét szűrőbeállítást örökölt az M-DAC-tól a PCM-fájlokhoz, és további négyet ad hozzá a DSD-lejátszáshoz, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy optimalizálja a zajszintet a forrásfájl teljesítményének és a kapcsolódó berendezések, például erősítők és egyéb eszközök sávszélességének megfelelően!

Továbbfejlesztett hangteljesítmény

Egy másik fontos változás a tápegységhez kapcsolódik, amelyet továbbfejlesztettek, és immár az M-DAC+ vázába építették be (ezért a ház kissé magasabb és mélyebb a klasszikus M-DAC-hez képest). A precíziós tekercselésű toroid transzformátor több tekercset használ a különálló analóg és digitális egyenirányító fokozatok táplálására. Innen több tápegység táplálja a szükséges feszültséget a DAC egyes területeire, minimálisra csökkentve a keresztezési zavarokat. Az eredmény a legnagyobb teljesítményű tápegység, amelyet az Audiolab mérnökei eddig DAC-hoz írtak elő, és ez jelentős mértékben hozzájárul az M-DAC+ fokozott hangteljesítményéhez.

Gyártók

Szín

DAC

Digitális bemenet

2 x koaxiális, 2 x Toslink optikai, 1 x AES/EBU, 1 x USB PC USB, 1 x USB iPod/iPhone/iPad számára

Digitális audió kimenet

1x koaxiális, 1x Toslink optikai

Kimeneti feszültség

THD

0,002%

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

20 Hz – 20 kHz (± 0,2 dB)

Mintavételi ráta

24 bites / 192 kHz (optikai, koaxiális, AES)

USB

384kHz/32bit

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

114 x 247 x 292

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab Audiolab M-DAC+ ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz