Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab 7000A sztereó erősítő ezüst

Az új 7000A gazdagon felszerelt integrált erősítő, digitális és analóg bemenetek, MQA kódolás,színes előlapi kijelző, lehet elő- vagy végerősítő is. De a lényeg mégsem ez, hanem a nagyszerű, magával ragadóan szép hang!

 

Audiolab 7000A sztereó erősítő ezüst hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

509 900 Ft

A termék után 7 649 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:audiolab7000aezust

Audiolab 7000A sztereó erősítő ezüst

Az Audiolab 6000 és 9000 között elhelyezkedő 7000-es sorozata prémium tulajdonságok sorát olvasztja be egy olyan árkategóriába, amelyben ez teljesen egyedülálló.

Külsőleg a többi sorozatra hasonlít, így az egész márkára kiterjedő vizuális esztétikai egyezést kínál, de a Audiolab 7000A a 6000A-hez képest nagyobb, 70 W-os csatornánkénti teljesítménnyel, új DAC-al, új, színes IPS LCD-képernyővel és több csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik!

AB osztály
Az Audiolab 7000A diszkrét AB osztályú teljesítményerősítő fokozata csatornánként 70 W-ot ad le nyolc ohmon, a maximális áramellátás pedig 9A a nehéz terheléseknél. Az Audiolab erősítők új szabványa, a diszkrét teljesítményerősítő áramkörök kimeneti fokozata CFB (Complementary Feedback) topológiát használ, amely kiváló linearitást és kiváló termikus stabilitást biztosít, mivel az üresjárati áramot a kimeneti tranzisztorok hőmérsékletétől függetlenül tartják. Az újonnan kifejlesztett tápegység jelentős, 250 VA-os toroid transzformátorral, majd 4×15000 uF-os tartálykapacitással (összesen 60000 uF) segíti az erősítőt a zene stabil irányításában, miközben kiváló dinamikatartományt tesz lehetővé.

Nevezze meg a forrását
Bármi legyen is a bemeneti forrás – analóg, digitális, vezeték nélküli vagy TV –, a 7000A ugyanolyan részletességgel készült annak fogadására, mint az egy Audiolab erősítőtől elvárható, mely a legújabb technológiákkal teljesen felszerelt, ugyanakkor fenntartja a kedvező árfekvést is, mely az Audiolab márkát a minőségi otthoni hangzás élvonalában tartja. A kettős analóg bemenet a CD-lejátszókat és a vonalszintű forrásokat szolgálja ki, a kettős koax és SPDIF bemenet ezt bővíti ki a digitális források számára, míg a Bluetooth aptX vevőegység vezeték nélküli audiolejátszásra és okoseszközökre kínál megoldást. Követve a prémium audioelektronika közvetlen nappaliba való integrálásának növekvő tendenciáját, így otthoni audiorendszerének központi elemeként a 7000A új dimenzióba emeli a csatlakoztathatóságot a beépített HDMI Audio Return Channel (ARC) csatlakozással – így az Audiolab dinamikáját hozza a TV-alkalmazás alapú zenelejátszásba és a házimoziba. És ne feledkezzünk meg az USB-n keresztüli MQA képes közvetlen PC-kapcsolatról sem!

A DAC zászlóshajója
Az Audiolab integrált erősítőkhöz hasonlóan a 7000A is megerősíti a természetes integrációt és szinergiát az ESS ES9038Q2M chippel. Ezzel a legújabb iterációval továbbfejleszti a 6000A-t, és átveszi a 9000A tulajdonságait, mivel a 7000A az ESS Technology 32 bites HyperStream architektúráját és az időtartomány jitter eliminátorát használja. A 9000A-hoz hasonlóan a 7000A is A osztályú topológián és szabadalmaztatott, DC csatolású, nagy nyereségű elektronikus erősítőn alapuló poszt-DAC szűrőt használ, hogy ultraalacsony zajszintet és nagy dinamikatartományt biztosítson a digitális audio ínyenceknek.

Streaming technológia
Sőt, a 7000A az MQA teljes dekódolását is biztosítja, amely egy egyedi tervezésű MQA-tanúsítvánnyal rendelkező DAC-megoldásból származó nagyfelbontású streaming technológia. Ez azt jelenti, hogy a teljes „három kibontású” dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben a végső kibontással MQA „renderer” módon, ami a 7000A-t kiváló rendszerválasztássá teszi a Tidal „HiFi Plus” szintje előfizetői számára, ahol Tidal Masters (MQA) tartalom megtalálható.

Phono és fejhallgató
A 6000A-t dicsérik, hogy képes integrált phono előerősítő megoldást kínálni. A 7000A erre épít egy továbbfejlesztett phono fokozattal a mozgó mágneses phono kazettákhoz – a kiváló minőségű, alacsony zajszintű MM Phono áramkör továbbfejlesztett változatával és a precíz RIAA hangszínszabályozással, amely mércét állít a „beépített” phono előerősítő megoldások terén. Ugyanez a helyzet a dedikált fejhallgató kimenettel. A 7000-es sorozat sokoldalúságát fokozva a dedikált fejhallgató-erősítő áram-visszacsatoló áramkörrel kielégíti a fejhallgatós audiofileket is! Erősítési sávszélessége és nagy fordulatszáma dinamikus, részletgazdag és magával ragadó teljesítményt biztosít mindenféle fejhallgatótípussal.

Továbbfejlesztett felület
Ahogy az Audiolab tábor mérnökei minden modellnél és sorozatnál megtanulták; a nagyszerűségen lehet javítani. A 6000A-t standardnak tekintve a hagyományos audio-rajongók specifikációk és szolgáltatások iránti vágya azt jelentené, hogy a 6000A-től várva várt lineáris frissítés ösztönösen továbbfejlesztett kijelzőt és általános felhasználói felületet (GUI) is kínáljon,  innen ered az élénk és vizuálisan informatív 2,8 hüvelykes (480 x 640 mm) IPS kijelző. A részletes, de egyszerűen használható grafikus felület a 9000A-ból származó információk és szerkezet általános témáját is átviszi, csak kompaktabb stílusban. A grafikus felhasználói felület az egyenáram-átalakító digitális fáziszárának beállításait tartalmazza.

Kielégítő grafika
(DPLL), a fényerőt és a működési módokat állíthat. Még azt is be lehet állítani, hogy a VU mérőt „analóg” vagy „digitális” formában jelenítse meg; valós idejű decibelszintek megjelenítése a bal és a jobb csatornán – a zene kielégítő grafikus megjelenítése lejátszás közben. Mint minden Audiolab elektronikus hifi komponens, az Audiolab 7000A is figyelemre méltó hangzási konzisztenciával, rengeteg forrás- és csatlakozási lehetőséggel, valamint éles, penge  megjelenéssel rendelkezik. A forrásanyagtól és a formátumtól függetlenül a 7000A hangja élénk és megnyerő, soha nem veszíti el a zeneiségre és a részletekre való összpontosítást. A szélesség, a mélység és a lábdobogtató ritmus biztosított! A benchmark ebben az árkategóriában emelkedett – immár a 7000-es sorozat tartományába tartozik!

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 x 70W (8 ohm)

Teljesítmény 4 Ohm-on

2 x 110W (4 ohm)

Transzformátor tipusa

,

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-20kHz (+/-0.3dB)

Jel / Zaj viszony (dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Választható digitális filter:

5 (Linear Fast, Linear Slow, Minimum Fast, Minimum Slow, Hybrid)

Kijelző felbontása

2.8" (480x640mm) Full View IPS LCD

HDMI csatlakozók

Digitális bemenet

2xOptikai, 2xKoaxiális

Analóg bemenet

3xRCA, 1xPhono

Kimeneti csatlakozók

RCA (Pri-Out)

Aktív mélysugárzó kimenet

Bluetooth®

5.0 aptX/aptX LL

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

444 x 78 x 330 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infót az adatlapban találsz

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab 7000A sztereó erősítő ezüst” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz