Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audio Pro Drumfire II multiroom hangrendszer fekete

Nem árulunk el nagy titkot, hogy a D-2 most sem okozott csalódást, hiszen maradt a rendkívül erős, domináns, ám a zene részleteibe is kellő betekintést nyújtó előadása, amiben nagyon fontos szerepe volt az énekhangok természetes megszólaltatásának. 20 m2 alatt ezúttal is remekül érezte magát, azt viszont továbbra sem tolerálta, ha szűk helyre száműztük, ezért most is ildomos kellő teret hagyni a számára, mert a hátsó basszreflexnyílás által pumpált levegő csak így tud szabadon áramlani, és nem kenődik szét a falon. Izgalmas, dinamikus, határozott és pontos volt az előadása, így jelenleg is azt állíthatjuk, hogy a 100 ezer körüli aktív Bluetooth hangszórók között még mindig az egyik legjobb előadást képes nyújtani, tehát külön megvásárolva sem érhet minket csalódás kisebb alapterületen, csak maradandó szórakozás, ami a minőség terén sem képes elvérezni. (AV-Online)

 

Audio Pro Drumfire II multiroom hangrendszer fekete magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Üzletünkben előre egyeztetett időpontban kipróbálható!

 

TESZT MAGYAR MANUAL

 

Original price was: 319 990 Ft.Current price is: 279 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 2-3 nap
SKU:AudioProDrumfire2fekete

Audio Pro Drumfire II multiroom hangrendszer fekete

A svéd Audio Pro megjelentette a Drumfire II-t, a díjnyertes, nagyteljesítményű Drumfire friss verzióját, amivel kapcsolatban Jens Henriksen, a cég kommunikációs igazgatója így nyilatkozott: “Amikor a Drumfire 2018-ban megjelent, pozitív reakciót vártunk, de a legvadabb álmainkban sem láttuk előre, hogy mennyire népszerű lesz a termék. A lehengerlő hang jóval több fogyasztócsoporttal rezonált, mint arra számítottunk – nem csak a rock szerelmesei között lett népszerű, akik meg szeretnék remegtetni a szobát, de a jazz és klasszikus zene rajongói között is, mivel a hang reprodukciója olyan részleteket is megmutat, melyeket a különböző zenei műfajok is értékelnek.”

Jens még két dolgot kiemelt a sikertörténet folytatásaként: “Négy év elteltével most a díjnyertes rosszfiúnkat frissítettük, megfelelve az AirPlay2 és Google Cast utáni igényeknek, ami mellett a saját multiroom streaming opciónk is megtalálható. A mai napig nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak a népszerű preset gombjaink, melyekkel könnyedén, egyetlen érintéssel, az applikáció megnyitása nélkül elindíthatóak kedvenc lejátszási listánk vagy rádióállomásaink. Az új verzió megjelenésével megragadtuk a lehetőséget, hogy megnöveljük a gombok számát is. A Drumfire II valószínűleg ugyanazokkal a pozitív kritikákkal fog találkozni, ráadásul most még jobb is lett, és úgy hisszük, hogy továbbra is nagyot fog szólni ügyfeleink otthonában a következő években is!”

 

Alapvetően tehát az új Drumfire inkább szolgáltatások és kényelem szempontjából nyújt újdonságot, hiszen a külsején és a főbb “összetevőkön” valóban nem változtattak. Az emlékeinkben kutatva ezt mi is feleslegesnek tartottuk volna, hiszen egy valóban jól eltalált modellel volt dolgunk, amin maximum néhány finomítást tudtunk volna elképzelni, ahogyan az Audio Pro tervezői is, tehát egy rugóra járt az agyunk, ahogyan azt szokták mondani. Maradt tehát a kétdobozos megoldás, aminek megjelenése továbbra is gitárerősítőre hasonlít, és ez még mindig így van jól! Műanyag lábak tartják a finom szövet és műbőr borítású MDF konstrukciót, amit egy gyári kábel köt össze. Mindkét dobozt külön köthetjük a hálózatra villásdugóval, ami továbbra is bőven elegendő lehet a beépített D osztályú erősítő működtetéséhez szükséges áram felvételére.

Az alsó nagy dobozban maradt a 200 mm-es mélysugárzó és a hozzá tartozó 200 wattos erősítő, a felső szekcióban a kettő 125 mm-es középsugárzó, és a szintén kettő 25 mm-es textil magassugárzó, amikhez összesen 100 wattos erősítő tartozik. Mint korábban, most is van lehetőség a felső hangszóró megvásárlására az alsó mélysugárzó nélkül, ami remek alternatívát nyújt arra az esetre, ha nincs hely a teljes Drumfire II-nek, vagy kisebb szobával rendelkezünk. Elődje ritka jól sikerült darab volt, 20 m2 alatt pazarul érezte magát, minket pedig remekül szórakoztatott, tehát ebben bizonyára most sem lesz hiány. Amennyiben már itt tartunk, térjünk ki a már említett kezelőpanel megnövelésére, ami jól jöhet, hiszen távirányítót nem kapunk a készülékekhez, vonalszintű bemenetet viszont igen, tehát a CD-lejátszónkat és streamerünket ezúttal is bátran ráköthetjük, így a kedvenc lemezeinket sem kell mellőznünk a vezeték nélküli jelátvitel mellett.

Forrás: AV-Online

 

Gyártók

Szín

Rendszer

Kétutas aktív hangsugárzó, aktív mélyládával

Teljesítmény

200+100 watt

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

2.4 GHz, 802.11 b/g/n

Frekvencia átvitel (Hz)

45 – 22,000 Hz, Sub: 30-120 Hz

Multi-room

AudioPro Multi-room alkalmazás a többhelyiséges funkciókhoz., Multiroom AirPlay2, Google Cast

Bluetooth®

5.0

TIDAL

Tidal Connect

Spotify Connect

Lejátszási formátumok

Aktív mélysugárzó kimenet

Magassugárzó átmérője

2 x 25 mm-es textil dóm magassugárzó

Mélysugárzó átmérője

1 x 200 mm

Méret

Tömeg

16,5 kg (4,9+11,6)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audio Pro Drumfire II multiroom hangrendszer fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz