Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 1 / 2

Argon Audio FENRIS ACTIVE 4 aktív hangfal pár (fekete)

ARC a TV-hanghoz, Bluetooth 5.0, phono bemenet a lemezjátszókhoz, mélynyomó kimenet és még egy analóg és egy digitális bemenet, a FENRIS gyakorlatilag minden forrást kezel, amit csak álmodni tudsz. A FENRIS emellett automatikusan váltogatja a bemenetet a csatlakoztatott források között, így a mindennapi használat során ritkán kell még a mellékelt távirányítót is előkapnia. Egyszerűen csatlakoztassa kedvenc forrásait, dőljön hátra, és élvezze a fantasztikus hangminőséget.

 

Argon Audio FENRIS ACTIVE 4 aktív hangfal pár (fekete) hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

AV-Online TESZT

159 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:FENRISA4BL

Argon Audio FENRIS ACTIVE 4 aktív hangfal pár (fekete)

Az Argon Audio egy dán audio cég, amelyet 20 évvel ezelőtt alapítottak, egyértelmű céllal: kiváló minőségű termékeket szállítani ár-érték arányos áron. Ma már minden Argon Audio terméket Dániában terveznek és gyártanak, és gondosan megmunkálják őket, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, amely messze meghaladja az adott árkategóriát – és mindig skandináv design-esztétikával. Minden Argon termék egyedi, de az ár-érték arány és a magas minőségi szabványoknak való megfelelés közös vonásuk.

Szeretnénk egy merész állítást tenni: nem talál más olyan sokoldalú és hangminőségű terméket, mint a FENRIS hangsugárzók. Ebben az árkategóriában egész egyszerűen szinte a legjobbak. Rendelkeznek Bluetooth 5.0-val, HDMI ARC-vel az egyszerű és kényelmes TV-hangzáshoz, lemezjátszó bemenettel és még sok mással. Mindez egy olyan hangfal párban, amely hangminőség tekintetében még a sokkal drágább hangfalaknak is feladja a leckét. A FENRIS A4 meg fogja lepni Önt a hatalmas hangzásával, amit nem várna egy ilyen kis hangsugárzótól!

  • HDMI ARC a TV hanghoz
  • Bluetooth 5.0
  • Phono bemenet lemezjátszókhoz (MM)
  • Négycsatornás digitális erősítő fejlett DSP-vel és aktív keresztváltóval a dinamikus és ütős hangzásért
  • Dán formatervezés
  • Mágnesekkel szerelt elülső rács
  • 4″-os mélysugárzó

Mivel a FENRIS digitális erősítője négy csatornával rendelkezik, minden egyes hangszóróhoz külön erősítőcsatornát tudtunk rendelni. Ezzel megoldottuk a hagyományos hangszórók egyik klasszikus kihívását: azt, hogy a magas hangok (a magas hangok) és a mélyhangszórók (a mélyebb hangok) közötti átmenet zökkenőmentes és természetes hangzású legyen. Az itt alkalmazott technológiát “aktív keresztváltónak” nevezzük, és általában sokkal pontosabb, mint a klasszikus, “passzív” keresztváltó. De várjon, van még más is! Mivel ezekben a hangszórókban mind az erősítő, mind a meghajtók saját tervezésűek, optimalizáltuk őket, hogy tökéletesen működjenek együtt, és mindent fejlett DSP-vel hangoltunk. Ezzel azt akarjuk mondani: képzett mérnökeink számtalan napot töltöttek azzal, hogy mindent finomhangoljanak, hogy a FENRIS hangszórók a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 50 watts (woofers), 2 x 25 watts (treble)

Frekvencia átvitel (Hz)

52-22,000 Hz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

14 x 24 x 22 cm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Argon Audio FENRIS ACTIVE 4 aktív hangfal pár (fekete)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz