Denon PMA-900HNE sztereó erősítő – Denon DCD-900NE cd lejátszó

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk új termékeinket a müncheni High End Show-n.” – mondta Trip Randall, a Denon márka elnöke. “A Denon mérnökei úgy tervezték ezeket az audio komponenseket, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsenek a digitális és analóg források kivételes teljesítménye és a gazdag csatlakoztatási lehetőségek között a legkülönbözőbb eszközök és médiumok számára – a zenebarátok számára a legjobb otthoni szórakoztató megoldásokat kínálják, amelyeket a Denon márkától megszokott részletgazdagsággal hoztak létre. Nagyon büszkék vagyunk az új PMA-900HNE-re, amely a Denon első szabvány méretű, 2 csatornás integrált erősítője a beépített HEOS funkcióval. Tökéletes belépő az audio rajongók új generációja számára, amely hozzáférést biztosít a digitális zenéhez és a streaming képességekhez, fenomenális Denon hangzással, megfizethető áron.”

PMA-900HNE Integrált erősítő beépített HEOS platformmal
Az idei HIGH END Show-n debütáló másik erősítő a PMA-900HNE, a Denon első integrált hálózati erősítője HEOS Built-in funkcióval. A PMA-900HNE képes a nappali középpontjává válni tévénézés, játék vagy zenehallgatás közben, így bármilyen alkalomra kivételes sztereó hallgatási élményt nyújt, mindezt megfizethető áron. Ez a modell fejlett, nagyáramú erősítővel rendelkezik, csatornánként 85 wattal és túlméretezett tápegységgel, amely kiváló hangminőséget biztosít bármilyen típusú hangsugárzóból. Olyan pontos részletességet, sztereó képalkotást és egyensúlyt kínál, amelyet a zenekedvelők a Denon márkától elvárnak. A PMA-900HNE egyszerű Wi-Fi csatlakoztathatósággal lehetővé teszi az audio streaminget, hozzáférést biztosítva a népszerű szolgáltatók szinte korlátlan tartalmához, valamint az AirPlay 2, a Bluetooth és a multiroom hang kényelmét a HEOS Built-in platformmal. A PMA-900HNE kompatibilis a nagy felbontású ALAC, FLAC és a veszteségmentes WAV digitális hangfájlokkal 24-bit/192kHz-ig, valamint a 2,8MHz és 5,6MHz DSD sávokkal (audiofil SACD formátum).

DCD-900NE Precíziós CD-lejátszó USB-porttal
A Denon DCD-900NE CD-lejátszót a PMA-900HNE erősítő kiegészítésére fejlesztették ki, így egy olyan komplett szettet alkotva, amely bármilyen digitális zene lejátszására képes. A Denon mérnökei a legfejlettebb AL32 Processing Plus digitális jelfeldolgozást és szűrést alkalmazták, amely minden felvételt elképesztő pontossággal és tisztasággal reprodukál. A DCD- 900NE integrált USB-porttal rendelkezik, amely nagy felbontású hangfájlok lejátszását kínálja PCM 192kHz/24bit és DSD 2.8MHz/5.6MHz felbontásig. A rezgésálló kialakítás elszigeteli a lejátszót a nem kívánt interferenciáktól, így minden rendszerben csak a legtisztább hangjelet szolgáltatja. A Denon PMA-900HNE erősítővel kombinálva a hallgatók úgy élvezhetik CD gyűjteményüket, mint még soha. A prémium audio komponensek gyártásában szerzett több mint 110 éves tapasztalatával a Denon páratlanul kiváló hangzást és építési minőséget kínál, amely minden forrásból származó zenét soha nem látott módon elevenít meg.

A DCD-900NE 2022 júniusában lesz elérhető.
A PMA-900HNE 2022 júliusában lesz elérhető.

Hozzászólás