A Denon bemutatja a legújabb AVR-X3600H 9 csatornás házimozi erősítőjét!

A sorozat előző modelljéhez (3500H) képest az AVR-X3600H nem 7, hanem 9 csatornás erősítést kínál, hogy még jobban élvezhesse az igazi mozi hangzást az otthonában. Az új modellt inkább az AVR-X4500H-val lehet összehasonlítani, annak köszönhetően, hogy a készülékbe be lett szerelve a 4-es sorozatú modell transzformátora, így az AVR-X3600H nemcsak a 3500H frissített verziója.
A fentieken kívül az új modell támogatja az ALLM-et (Auto Low Latency Mode), IMAX Enhanced hangminőséggel és hangkorrekciós szekcióval is rendelkezik.

Az új 9.2 csatornás AV-Receiver a Denon legendás hangminőségét és megbízható teljesítményét kínálja, miközben valóban magával ragadó, többdimenziós hangélményt nyújt a mai házimozi rajongók számára. Az AVR-X3600H már a dobozból kicsomagolva rendelkezik az IMAX® Enhanced-el, valamint háromdimenziós hangformátumokat is kínál, beleértve a Dolby Atmos®, a DTS:X™, DTS Virtual:X® és az új Dolby Atmos magasság virtualizációs technológiát. Támogatja a legújabb video technológiákat is, beleértve a Dolby Vision-t, a HDR10-et, a HLG-t és a 4K Ultra HD-t is. Továbbá az AVR-X3600H támogatja az Enhanced Audio Return Channel (eARC) és az Auto Low Latency Mode (ALLM) funkciót, amelyek biztosítják a fogyasztók számára a legújabb teljesítmény- és csatlakozási lehetőségeket az elkövetkező években.

Legendás Denon erősítés 9 csatornán Hi-Res támogatással

Az AVR-X3600H minden csatornára diszkrét, nagyáramú erősítőkkel rendelkezik és magas teljesítményt biztosít: 180 W-ot csatornánként. Az AVR 9 csatornás erősítéssel rendelkezik, és akár 11.2 csatornát is képes feldolgozni a 7.2.4 hangsugárzó kiépítéshez, ha egy külső kétcsatornás erősítővel együtt használják. A hifi rajongók számára az AVR-X3600H AKM 32 bites D/A konverterekkel büszkélkedhet, és nagyfelbontású audio dekódolást tesz lehetővé számos veszteségmentes fájltípussal, beleértve az ALAC, FLAC és WAV 24 bit/196 kHz-es fájlokat. Ez is kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD-fájlokkal (a DSD az SACD hangkódolási formátuma). Játssza le őket memóriaeszközökről az előlapi USB-n keresztül, vagy hálózati forrásokon keresztül. A Denon AVR-X3600H emellett más egyéb fájltípusokat is támogat, mint például az MP3 és a WMA.

A legújabb audio képességek

A Denon új teljesítmény-hangolt AV-receivere valóban magával ragadó 3D-s hangélményt nyújt, amely támogatja a legújabb surround hangformátumokat, beleértve az IMAX Enhanced és a Dolby Atmos magasság virtualizációs technológiát. Az IMAX Enhanced-et 2018-ban vezette be az IMAX és a DTS®, amely új színvonalat kínál a fogyasztóknak az otthoni látvány- és hangélmények terén. A Dolby Atmos magasság virtualizációs technológia a hagyományos sztereó vagy surround tartalmakhoz, valamint a Dolby Atmos tartalomhoz ad virtualizált magasság- és térhatásokat, miközben kevesebb hangszórót használ. A hallgató feletti és azon túlnyúló hangérzet létrehozására szolgál, viszont csak a hallgató magasságában elhelyezett hangsugárzók használatával. Ez a technológia ideális olyan rendszerek számára, ahol nincs különálló magasság vagy surround hangsugárzó a szobában, mint például a 2.1 vagy 5.1, és ezáltal egyszerűbbé teszi a telepítést, miközben 360 fokos hangot biztosít. A Dolby Atmos magasság virtualizációs technológia egy jövőbeli firmware-frissítést követően lesz elérhető.

A Denon megbízható video támogatása

Az AVR-X3600H lehetővé teszi, hogy a fogyasztók élvezhessék kedvenc filmjeiket, műsoraikat és játékaikat a lehető legjobb képminőségben. Nyolc HDMI bemenetet és három kimenetet kínál, amelyek támogatják a 4K Ultra HD 60Hz-es videót, a High Dynamic Range (HDR10), a Dolby Vision, a Hybrid Log-Gamma (HLG) szabványokat, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást. Az új AVR büszkélkedhet a HDCP 2.3-al – a legújabb másolásvédelmi szabvánnyal – minden HDMI-porton, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akadálytalanul élvezhessék a másolásvédett tartalmakat. Az eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) is beleértve, a Denon AVR-X3600H támogatja a tömörítetlen audio jeltovábbítást a TV-alkalmazásokból az AVR-be egyetlen HDMI-kábellel, az egyszerű beállításhoz. Minden alkalmazáshoz a legjobb rendszer-funkcionalitás érdekében azonos HDMI bemeneti jelforrást rendelhet több bemenethez, és különböző hangforrásokat választhat. Az Imaging Science Foundation által hitelesített AVR teljes kalibrációs vezérlőkészletet tartalmaz (ISF-technikus számára), valamint az ISF-nappali és az ISF éjszakai video módokat is.

Az új X-szériás receiver is támogatja az ALLM-et (Auto Low Latency Mode), amely biztosítja, hogy az Xbox One felhasználók jobban reagáljanak és elmerülhessenek a játékélményben, amikor olyan TV-modellekhez csatlakoznak, amelyek szintén támogatják az ALLM-et.

Könnyű hangvezérlés

A Denon X-szériás AVR-ek az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerrel is együttműködnek a könnyed hangvezérlés érdekében. A hallgatók az Amazon Alexa-t különböző parancsokhoz használhatják, beleértve a különböző médialejátszók bemeneteinek átkapcsolását, míg a Google Assistant és az Apple Siri segítségével beállíthatják a hangerőt, átugorhatják a következő számot, és így tovább.

HEOS Beépített zenei streaming és Multiroom zenehallgatás

A beépített HEOS által, az Apple AirPlay2 mellett, az AVR-X3600H vezeték nélkül képes továbbítani a zenét a kompatibilis HEOS komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból, köztük a Spotify Free és Premium, a Deezer, az Amazon Music, a TuneIn, a SoundCloud, a Tidal – és más egyéb szolgáltatók. A felhasználók élvezhetik kedvenc zenéiket a ház bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon másik zeneszámot minden egyes csatlakoztatott helyiség számára a különböző streaming forrásokon keresztül.

 

Multi-Source, Multiroom

A Denon AVR-X3600H segítségével 9.2 csatornás surround hang érhető el az egyik szobában és egy külön műsorforrás vagy zenei stream a másikban. Nézzen meg egy filmet az egyik szobában, míg egy másik családtag megszakítás nélkül zenét hallgat egy másik zónában. Használja a belső erősítőt a hangszóró meghajtásához vagy használja a zóna-előfok kimeneteket. Most már egy natív többcsatornás környezetet is élvezhet a főszobában, miközben egy 2 csatornás downmixet hallgathat egy második zónában, vagy a HEOS vezeték nélküli multiroom rendszeren keresztül.

 

További AVR-X3600H funkciók

Valódi 4K4K Ultra HD / 60 Hz jeltovábbítás és felskálázás.
Phono bemenetA mellékelt phono bemenettel az AVR-X3600H lehetővé teszi a lemezjátszók csatlakoztatását és a bakelit lemezek magas hanghűségű lejátszását.
Fő zóna TV hangmegosztásaA fő zóna TV hangját továbbítsa a Zone 2 vagy HEOS engedélyezett hangsugárzókra vezeték nélkül, az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.
Távvezérlő alkalmazások (iOS / Android)A Denon AVR Remote az AVR alapvető vezérlésére és beállítására.
Vezető Denon beállítási asszisztensAz AVR vizuálisan átvezeti a felhasználókat a telepítési folyamat minden egyes lépésén, hogy az X-szériás AVR-eken gyorsan zenét tudjon hallgatni, már a dobozból kicsomagolás után.
Szoba kalibrálás és optimalizált helyiség-akusztikaAudyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume és Dynamic EQ, LFC és Sub EQ HT: automatikusan optimalizálja a hangot a felhasználók egyedi hallgatási környezetéhez, ideértve a mélysugárzó-kiegyenlítést is.
Audyssey MultEQ EditorA szoba-akusztika további testreszabása érdekében kompatibilis az Audyssey MultEQ Editor iOS és Android alkalmazásokkal (19,99 € díj).
Külső vezérlési és IP-képességeklehetővé teszi a harmadik féltől származó integrációs megoldásokhoz való egyszerű testreszabást és kompatibilitást azáltal, hogy IP-vezérlési lehetőségeket kínál a harmadik féltől származó vezérlőeszközökhöz, emellett rendelkezik a Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) tanúsítvánnyal, a Control4 otthoni automatizálási berendezések zökkenőmentes integrációjához.

 

Tovább a termékhez:

Többi 2019 Denon erősítő
Elfogyott

Elfogyott

Denon AVR-X2700H 7.2 házimozi erősítő

denonavrx2700h
(1)
Nagyteljesítményű különálló 7-csatornás erősítő: maximális teljesítményt és csatornánként

Hozzászólás