USHER a Home Movie kínálatában

Ritkán felbukkanó, de jól csengő név az USHER. Taiwani vállalatról van szó, amely néhány évtized alatt alaposan felrázta az audiofil világot. A Home Movie bemutatóterme mostantól az Usher termékeinek is otthont ad!

Az 1972-ben (ekkor még csak hifi megszállottak apró boltja volt) alapított USHER szépen felküzdötte magát a legkedveltebb audiofil gyártók közé. Elektronika és hangsugárzó gyártással is foglalkoztak, mára főleg utóbbival maradtak a köztudatban, ill. jelenlegi kínálatukat főleg hangfalak alkotják.
USHER egyedi módon viszi a hallgatót a high end hangélménybe. Filozófiájuk része, hogy a kompromisszummentes hangrendszerekre minden audiofil és zenekedvelő számára elérhető árat kellene szabni. Így termékkínálatuk nagy része, ahogy ők fogalmaznak, olyan luxust képvisel, amelyet bárki megengedhet magának.
Az USHER kezdetektől fogva ügyelt arra, hogy termékeit ne csak szubjektív, hanem objektív mérési folyamatokkal fejlessze. Utóbbi érdekében élvonalbeli, számítógép-alapú mérőrendszereket és akusztikai kamrákat alkalmaztak. A folyamatos kutatás és önképzés meghozta gyümölcsét.
A cég kínálatában mélysugárzók (pl. SW-210 és SW-212), centersugárzók (S-525 és BE-616) valamint álló és állványos hangfalak is találhatók. A bárhol elférő S-520-tól kezdve egészen a monumentális, ugyanakkor szemgyönyörködtető Grand Tower dobozokig, széles ársávot ölelnek fel.
Szinte valamennyi USHER hangfal a Home Movie bemutatótermében is kipróbálható lesz napokon belül. Hamarosan részletesebben is visszatérünk ezekre, kimerítő cikkek formájában itt, az AV-Online hasábjain.

 

Tovább a termékekhez