DENON Audyssey MultEQ Editor app – a teljes házimozi testreszabása

 

A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója, a mai napon bemutatta az új Audyssey MultEQ Editor alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a házimozi rajongók finomíthassák és testre szabhassák a saját rendszereiket és még jobb surround hangzást érjenek el. A legújabb Denon audio és video termékek az Audyssey MultEQ-t használják az egyszerű, pontos rendszer beállításhoz és szoba kalibráláshoz. Az Audyssey technológia észleli a használt hangfalak méretét, típusát és konfigurációját, és az optimális teljesítmény érdekében méri azok átviteleit is – legyen akár egy egyszerű 5.1- csatornás, vagy egy teljes értékű, magával ragadó Dolby Atmos/DTS:X surround rendszerünk.

Az AV Receiver tulajdonosok most már tovább is mehetnek. Az új Audyssey MultEQ Editor alkalmazás használatával le tudnak menni „a motorháztető alá” és megtekinthetik, sőt még módosíthatják is az automatikus beállításokat. Teljes mértékben, minden szempontból kontrollálhatják a konfigurációt, amely lehetővé teszi a részletes tuningot és a hang testreszabását. Ez azt jelenti, felhasználók pontosabban beállíthatják a hangteljesítményt, megbirkózhatnak a konkrét problémákkal a szobában, és személyes preferenciáik szerint alakíthatják a surround hangélményt. Ezzel az átfogó alkalmazással és a legújabb Denon receiverek egyikével a házimozi szerelmesei végre nem csak kihasználhatják az Audyssey MultEQ hihetetlen erejét –
hogy egyszerűbb legyen a házimozi rendszerük beállítása – de teljesen kézben tarthatják a házimozi rendszerük hangzásának a beállítását is.

Chris Kyriakakis, az Audyssey Laboratories, Inc. műszaki vezérigazgatója szerint: “Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a referencia minőségű hangzást, amely mentes a szoba akusztikai problémáitól, és azt a saját elképzelésük szerint alkalmaztatják. Nagyon örülünk, hogy szorosan együttműködünk a Denon-nal, hogy ezt az egyedülálló finomhangolási képességet szállíthatjuk a Denon AV Receiverekhez.”

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a következőket:

 • Tekintse meg a Audyssey MultEQ hangsugárzó érzékelés eredményeit, ellenőrizze és
  módosítsa a konfigurációkat, hogy akár minden nem szokványos hangszóró beállítást
  elérhessen
 • Nézze mag az Audyssey kalibráció előtti és utáni eredményeket, így könnyen
  azonosítani tudja a szoba problémákat és láthatja, hogy milyen változtatásokat végez
  el a rendszer
 • Szerkessze az Audyssey cél görbét az egyes csatorna párokhoz, hogy megfeleljen
  az egyéni ízlésének
 • Állítsa be a teljes EQ frekvencia görbét minden csatorna párhoz
 • Váltson két magas frekvencia célgörbe között
 • Engedélyezze / tiltsa a középfrekvenciás kompenzációt, hogy a hang harsányabb,
  vagy lágyabb legyen, talán így a párbeszéd még tisztább lesz, vagy megszelídítheti a
  keményebb hangzású filmek hangját
 • Mentse el a kalibrálás eredményeit, így készen állnak az azonnali újbóli betöltésre, ha
  bármikor újra kell indítani a rendszert

Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás elérhető (térítés ellenében) az iPhone és iPad eszközökre az iTunes Store-ban, az Android készülékekre pedig a Google Play áruházban. A működéséhez speciális hardvert igényel a termékben – az alábbi
modellek képesek használni az alkalmazást (a termékek elérhetősége függ a régiótól
is): Támogatott Denon modellek: AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVRX2300W,
AVR-X1300W. Az itt nem felsorolt Denon modellekkel nem kompatibilis. Számos kiválasztott, 2017-ben megjelenő Denon Network AV Receiver modell támogatja majd az alkalmazást.Kalibrálható Denon házimozi erősítők.

Hozzászólás