A BlueOS készüléktulajdonosaink figyelmébe

A NAD hivatalosan is bejelentette a BlueOS 2.10 Bluesound operációs rendszer frissítést

A NAD (Bluesound) 2017. január 31-i hatállyal elérhetővé tette a készüléktulajdonosok számára a mind nagyobb népszerűségnek örvendő Bluesound operációs rendszer BluOS 2.10 változatát. A 2016-ban bejelentett alapváltozat technológiájára és korszerű szolgáltatásaira épülő új operációs rendszer változat tovább erősíti a Buesound termékek piaci pozícióját a többhelyiséges digitális adatfolyam továbbító és nagyfelbontású hangállományokat profesz-szionális szinten kezelni tudó készülékek szegmensében. A BlueOS 2.10 tökéletesen igazolja a gyártó/fejlesztő elkötelezettségét abban az irányban, hogy tovább tökéletesítse a BlueOS operációs rendszerét és a tovább cizellált és felhasználóbarátabb kezelői felületen keresztül még több felhasználói élményt nyújtson a magas hangzáshűséget, a hiteles megszólaltatást kedvelő NAD/Bluesound készüléktulajdonosok számára.
Az új BluOS 2.10 Bluesound operációs rendszer fontos új eleme a lejátszók gyors és kényelmes beállítását szolgáló Player Setup Wizard, amely segítségével minden korábbinál egyszerűbben és gyorsabban tudják a készüléktulajdonosok beállítani és üzembe helyezni a Bluesound lejátszóikat. Emellett a  BluOS 2.10 számos zenei szolgáltatást nyújt, többek között alkalmazásból teszi elérhetővé a TIDAL Masters sok száz MQA® zenei felvételt és albumot tartalmazó katalógusát, a Microsoft Groove felhasználói pedig az alkalmazásból közvetlenül is elérhetik az OneDrive tárban tárolt digitális zenei felvételeiket. Az új program teljes körű KK Box és Calm Radio kedvencek támogatást is biztosít. Ezzel az új operációs rendszer frissítéssel Dolby Digital támogatást kapott a PULSE SOUNDBAR és a PULSE SUB és teljes körű támogatást nyújt a RoonReady® digitális adatfolyamok kezeléséhez.

Az új operációs rendszer frissítés legfőbb jellemzői:
Könnyebben használható BluOS vezérlő alkalmazás
A frissített operációs rendszer részét képező Player Setup Wizard varázslóval minden korábbinál egyszerűbben állíthatja be és helyezheti üzembe a lejátszóját. A  BluOS operációs rendszer legújabb változata felismeri, hogy szüksége- van-e a lejátszónak a Wi-Fi beállítások módosítására a hálózaton és ha igen, a felhasználót egy kifejezetten felhasználóbarát kezelőfelelten vezeti végig a szükséges beállítások elvégzéséhez vezető úton.
Közvetlenül a BluOS alkalmazásból indíthatja a MQA zenei fájok lejátszását a TIDAL műsorválasztékából
A TIDAL nemrégiben, a 2017-es CES kiállításon jelentette be az MQA® kódolású zenei műsor-szolgáltatás megkezdését. A BlueOS operációs rendszert futtató készülékeken a TIDAL előfizetők most már közvetlenül a BlueOS alkalmazásból érhetik el a teljes TIDAL Masters katalógust. Ezáltal sokkal egyszerűbbé vált az MOQ kódolású nagyfelbontású zenei felvételeket tartalmazó digitális adatfolyamok kezelése, így a TIDAL előfizetői gyakorlatilag a mesterszalagokkal azonos hangzásminőségben élvezhetik az otthoni rendszereiken egy, vagy akár több helyiségben is a két, vagy többcsatornás, valóban nagy felbontású zenei felvé-teleket.
Folyamatos zenelejátszás az OneDrive társzolgáltatásból
A BueOS operációs rendszer legújabb frissítése teljes körű szinkrontámogatást biztosít az OneDrive Music Collections zenei katalógusok használatához, így a Microsoft Groove szolgáltatás előfizetői közvetlenül indíthatják a zenelejátszást az OneDrive társzolgáltatásból. Ehhez csak a Favorites > Albums gombokra kell kattintaniuk a Microsoft Groove programban és rögtön megjelennek az OneDrive tárhelyen tárolt zenei állományaik.
Merüljön el a Dolby Digital hangzásvilágába!
Az új operációs rendszer változat már teljes körű Dolby Digital támogatást biztosít a PULSE SOUNDBAR és PULSE SUB eszközök részére. A készülékek használói kiterjesztett hangzás-térben, kibővített bal és jobb csatorna térérzettel élvezhetik kedvenc mozifilmjeiket, vagy TV-sorozataikat, ezzel új szintre emelhetik a szórakoztatást otthonaikban.
30 milliónál is több felvételt fedezhet fel a KKBox segítségével
10 milliónyi felhasználójával, 1.600 előadójával a KKBox a világ egyik legnagyobb digitális adatfolyam szolgáltatója. Eddig elsősorban az ázsiai piacokat, országokat szolgálta ki. A BlueOS 2. 10 frissítéssel a felhasználóink ezt a szolgáltatót is elérhetik, sok milliónyi, közöttük sok eddig elérhetetlen felvételt hallgathatnak a KKBox kincsestárából közvetlenül a BlueOS alkalmazásból. A programfrissítés a hagyományos kínai nyelv támogatását is tartalmazza.
Biztosak vagyunk abban, hogy a BlueOS legújabb bővítése az Önök számára is érezhető előnyt jelent majd, még nagyobb élvezetet és kényelmet jelent majd a zenei állományuk hallgatása. Ezek a fejlesztések is jelzik, hogy milyen irányban fejleszti a Bluesound az operációs rendszerét és milyen határozott lépésekkel közeledik a kitűzött cél fele, hogy a világ első számú vezeték nélküli többhelyiséges audiofil zenelejátszó és digitális adatfolyam kezelő rendszer szállítójává válhasson.
Javasoljuk, hogy mihamarabb töltse le a frissítést és frissítse a BlueOS 2.10 változatra a lejátszóját, az okostelefonját, táblagépét és asztali számítógépét! Szívesen segítünk, ha bármilyen további kérdése lenne a frissítéssel, vagy az operációs rendszer új változatával kapcsolatban.
Köszönjük a figyelmüket és sok örömet kívánunk a számos új funkcióval bővült Bluesound eszközök használatához.

 

Bluesound termékek

Hozzászólás