Marantz NR1607 házimozi erősítő bemutató

A Marantz NR1607 folytatja a cég rendkívül sikeres vékony formatervezésű Slim Design Receiver szériájának a hagyományát, hiszen a dizájn- és hely-tudatos házimozi-rajongók számára tervezték, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén.

Marantz NR1607 hazimozi erosito fekete

 

A készülék rendelkezik a legújabb audio és video technológiákkal, a fejlett vezeték nélküli csatlakoztathatósággal, a teljesen egyszerű használat lehetőségével és az energiatudatos teljesítménnyel. Emellett – természetesen – a híres Marantz hangminőséggel.

Because Music Matters.

Egy izgalmas új dimenzió a magas hangminőségű AV Receivertől, amely minimális helyigénnyel rendelkezik: ezt nyújtja az NR1607. Magas áramú, diszkrét teljesítmény tranzisztorok mind a 7 csatornán: ez biztosítja az elképesztő erőt és a tiszta hangzást az alíg több, mint 10 cm magas készülékből. Wi-Fi és Bluetooth funkcióval rendelkezik dupla antennával és dual band kivitelben a robusztus kapcsolathoz (még a Wi-Fi zsúfolt területeken is). Így streamelheti a zenéit az AirPlay által, vagy a Spotify Connect-ről, illetve hallgathatja kedvencét a 10.000 internetes rádióállomás közül, vagy a helyi hálózati tároló meghajtóról is – az összes lehetőséget a nagy felbontású audio eléréséhez és élvezheti a híres Marantz hangminőséget is.

Az NR1607 fel van szerelve a magával ragadó Dolby Atmos surround dekóderrel, így élvezheti a lélegzetelállító térhatású hangzást a legújabb mozifilmeknél. Emellett elég vékony ahhoz, hogy elférjen bármely TV-szekrényben és biztosítsa a legjobb mozifilmek forradalmi Dolby Atmos 3D surround hangzását – ami létrehoz egy felső surround hangteret a hang drámai kibővítésére. A közeljövőben megjelenő firmware frissítés pedig lehetővé teszi az NR1607 számára a filmek DTS:X hangsávjának a dekódolását, a tökéletes kompatibilitást az új 3D-s hangzásvilággal.

 

Marantz NR1607 hazimozi erosito

A videó rész teljes mértékben támogatja a következő generációs 4K Ultra HD nagyfelbontású videót, valamint a legújabb HDMI specifikációt is, beleértve 4K 50/60Hz jeltovábbítást és a HDCP 2.2 kompatibilitást, ami szükséges a4K másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Rendelkezik a HDR (High Dynamic Range) és a Wide Color Gamut (széles színskála) kompatibilitással, melyek a főbb elemei a BT.2020 4K Ultra HD videó specifikációnak. 8 HDMI bemenet található rajta – beleértve a kényelmes előlapi csatlakozót is – melyek mindegyike kompatibilis a HDCP 2.2 szabvánnyal, így csatlakoztani lehet az olyan modern HDMI eszközökhöz, mint például a Blu-ray lejátszók, játékkonzolok vagy streaming set-top-boxok. Az NR1607 ezen felül rendelkezik egy fejlett videó szekcióval az analóg anyagok digitálisra való felkonvertálására akár Full HD 1080p felbontásig, vagy akár 4K Ultra HD-ra a végső vizuális élményhez.

 

Marantz NR1607 hazimozi erosito szetszedve
A beállítás teljesen egyszerű – az ügyes grafikus felhasználói felület, a Setup Assistant, és a híres Audyssey MultEQ szoba kalibráció segítségével – így nincs szükség arra, hogy tanulmányozza a felhasználói kézikönyvet, csak egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az új Marantz 2016 AVR Remote App elérhető az Android és iOS eszközökre, így a mindennapi vezérlés gyors és egyszerű. Ugyanakkor, az NR1607 tartalmaz egy intelligens ECO üzemmódot is, amely automatikusan jelentős elektromos áram megtakarítást eredményez a hangminőség befolyásolása nélkül.

 

Marantz NR1607 hazimozi erosito ezust

Az új Marantz NR1607 házimozi erősítő júniustól lesz elérhető fekete, vagy ezüst-arany színekben.

 

 

Műszaki adatok:

NR1607 7.2 csatornás Slim Line Network AV Receiver

 

• Beépített WiFi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással; beépített Bluetooth
o Javított hálózati stabilitás különösen a WiFi-zsúfolt lakásokban
• 7 csatornás diszkrét erősítő, 90 W csatornánként
o elég erő, hogy megtöltse a közepes méretű szobákat a híres Marantz hangzással
• 4K/60 Hz, teljes sebességű jeltovábbítás, 4: 4: 4 színes felbontás, HDR és BT.2020
o A legújabb HDMI szabvány időtálló kompatibilitással
• 8 HDMI bemenet (1 előlapi), teljes HDCP 2.2 támogatás
o Bőséges számú bemenet Blu-ray lejátszóhoz, játékkonzolhoz és egyéb eszközökhöz

forrás: sztereomagazin.hu

Hozzászólás