THX rendszer

Minőségi THX rendszer, szakértőktől, igény szerint házhoz szállítással és telepítéssel. Szaküzletünkben, kipróbálási, meghallgatási lehetősséggel és szaktanácsadással, tematikusan különválasztott szobákkal, házi filmszínház, sztereó, „custom install” (beépítendő rendszerek) várjuk Tisztelt Vendégeinket.
Amennyiben úgy szeretnénk hallani a hangsávot, amint azt a rendező hallotta, amikor kritikus döntéseit meghozta, valahogy meg kell ismételnünk otthonunkban az utóhangosítási stúdió hangélményét. A THX hangfal rendszerek, hangsugárzók célja, hogy pontosan ezen élményt, szabványt, mozi hangzást vigye be az otthoni környezetbe és ily módon a filmkészítő számára egy világosan átlátható csatornát biztosítson, amelynek révén a filmkészítő szándéka és a néző tapasztalata között láthatóbbá válik a kapcsolat. Minden azt célozza, hogy pontosan reprodukáljuk a házi környezetben a rendező által szándékolt élményt. Minősített THX rendszer, szett – ha a tökéletes mozi hangzást keresed!

THX rendszer, szett minősítésének céljai és jellemzői:
– Széles frekvencia tartomány, a hallhatóság határáig terjedően
– Egyenletes, természetesen kiegyensúlyozott általános hanghatás
– Kiváló párbeszédi érthetőség
– Széles dinamikus tartomány, rendkívül alacsony torzítás mellett
– Az elöl és a helységben körben elhelyezett (surround) hangfalak, hangszórók között jól egyeztetett hangzás ( hanghatás kiegyensúlyozás)
– Specifikus hanghatások precíz behatárolása ( pl: a speciális effektekben)
– A teret körülölelő hangmező leszedése ( anélkül, hogy a hang egyedi hangszórókban lenne hallható, ily módon a képernyőn látható cselekvéstől elvonná a figyelmet)

Mind a(z) 3 találat megjelenítése