3 nap

Wilson SIX álló hangfalpár

Wilson
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 – 130W
  • Frekvencia átvitel: 45 Hz – 20 kHz
  • 2 utas, bass-reflex, álló hangfal pár
Wilson SIX álló hangfalpár hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

129 900 Ft 99 990 Ft

Kiürítés

A termék után 3 000 hűségpontot kapsz!

Leírás

Wilson SIX álló hangfalpár

A Wilson Six álló hangsugárzó univerzális megoldást jelent mind a klasszikus sztereó szettekkel rendelkező felhasználók számára – akik modern, hálózati streamerrel összekötött erősítőn keresztül hallgatják zenéiket – mind pedig a TV-készülékek minőségi kihangosítása iránt érdeklődő vásárlók számára. Gyakran két, padlón álló 2.0 elrendezésű hangsugárzó a preferált megoldás a kisebb lakásokban, ami lehetővé teszi a TV készülékből érkező, kiváló minőségű hang élvezetét anélkül, hogy további effekt hangszórókat kellene telepíteni. A használat módjától függetlenül, a Wilson Six hangsugárzókból nagyon vonzó, a fül számára természetes hangzásra számíthatunk, amely közel áll ahhoz, amit a zenét játszó művész közvetíteni szándékozott a felvétel készítésekor.
A Wilson Six két színben kapható: fekete és világos tölgy kivitelben, mindkettő jellegzetes, finom fa szerkezetű borítással.Speciális, préselt szerkezetű, papír membránokat alkalmaztak ennél a modellnél, melyekkel gyakran számos, jóval drágább hangsugárzókban is lehet találkozni. Nagy előnye ennek a bevált hangszóró konstrukciónak, a nagy szilárdság és a kis súly.
A membránok gumi felfüggesztésbe lettek beültetve, amelyek nagy, dinamikus basszust és rendkívül nagy teljesítményt tesznek lehetővé. A magassugárzók meghajtó rendszerének magjába erős, magasabb osztályú hangszórókban használt neodímium mágneseket építettek be. A teljes mechanikai rendszer nagy precizitással lett kidolgozva. A nem kívánt hőmérsékletemelkedés elleni védelem érdekében a mérnökök alumínium tekercseket alkalmaztak. Ebben a konstrukcióban a bass-reflex port elöl kapott helyet, ami lehetővé teszi, hogy a hangfalat a falhoz közelebb lehessenelhelyezni, amit minden bizonnyal értékelni fognak a kisebb helyiségek tulajdonosai, ahol minden talpalatnyi helynek értéke van.A hangszóró csatlakozók a ház alsó részén találhatók, maguk a csavarok aranyozottak, és – a kábelek csatlakoztatásának megkönnyítése érdekében – a szorítófejek ferdén felfelé néznek.A dinamikus és modern megjelenést kiemelik a membránok és a hangsugárzók frontját körülvevő ezüst színű gyűrűk, valamint az oldalakon végigfutó, jellegzetesen letört élek.A hangfal előlapok speciális, akusztikusan semleges, attraktív és modern struktúrájú és színű textil anyaggal bevont műanyagból készültek, amelyek lehetővé teszik, hogy a viszonylag nagy szerkezet jól illeszkedjen a hangfal stílusához. Klasszikus fekete anyagot kaptak a fekete hangfalak, míg a világos tölgy kidolgozású hangfalak előlapjainak színe némileg eltérő, világosszürke.

Műszaki információk

Gyártók

Szín

,

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

20 – 125 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

45-20.000 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Érzékenység

90 dB

Magassugárzó átmérője

25 mm

Középsugárzó átmérője

2x 6,5" (16,5cm)

Rendszer

2-utas, bass-reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

195 x 1000 x 306 mm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wilson SIX álló hangfalpár” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük