Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Usher Audio SD-503 High-End centersugárzó

A legmagasabb szintű Diamond hangzás titkának feltárása. A rendkívül kemény és kiváló hővezető gyémántot mindig is elsőrendű hangfal membrán anyagnak tartották. A hagyományos CVD (vegyi gőzlerakódás) módszerrel, szintetikus gyémántból készült magassugárzó egységek régóta elérhetők, azonban az általuk nyújtott hangzásélményt sokan korlátozottnak tartják, leginkább a gyémánt dóm viszonylag nagy tömege miatt, továbbá magának az anyagnak a kedvezőtlen rezonancia lenyomata okán.

 

ADATLAP
GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudiosd503

Usher Audio SD-503 High-End centersugárzó

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Gyártók

Szín

, ,

Teljesítmény

80 Watt

Rendszer

2 utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

2 x 140 mm (0535)

Érzékenység

89 dB (1watt / 1m)

Impedancia

4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

48 Hz ~ 40 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,6 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

560 x 300 x 185 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio SD-503 High-End centersugárzó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz