Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Usher Audio TD-20 High-End álló hangfal pár

Az Usher tulajdonát képező konfiguráció keretében hozzáadott második mélynyomóval a TD-20 Diamond DMD olyan könnyedén és hitelesen adja vissza a nagyon mély hangokat is, ami felér a nagyságrendileg nagyobb hangfalak teljesítményéhez. A TD-20 azoknak ajánlott, akik fel szeretnék tenni az i –re a pontot a legmélyebb hangok terén, és akik nagy teremmel rendelkeznek.

 

GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP

 

TESZT

10 699 990 Ft11 499 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudioBE20

Usher Audio TD-20 High-End álló hangfal pár, gyémánt magas és középsugárzóval szerelve.

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában. Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élre törésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű és megbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

 

Gyártók

Szín

, ,

Teljesítmény

200 Watt

Rendszer

3-utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

1 x 127 mm (Diamond DMD dome) (0541D)

Mélysugárzó átmérője

2 x 28 cm (ETON 11-584)

Érzékenység

90 dB (1watt / 1m)

Impedancia

4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

23 Hz ~ 40 kHz

Keresztváltó-frekvencia

550 Hz, 3,6 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

37 cm x 134 cm x 90 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio TD-20 High-End álló hangfal pár” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz