Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Torus Power TOT MAX CE hálózati leválasztó transzformátor, tápfeszültség szűrő, stabilizáló, elosztó

Toroid hálózati leválasztó transzformátor, zajszűrés, USB töltés, túlfeszültség elleni védelem, 8A áramerősség, 4 kimenet

 

Torus Power TOT MAX CE hálózati leválasztó transzformátor, tápfeszültség szűrő, stabilizáló, elosztó hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

859 990 Ft

A termék után 25 800 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:TOTMAXCE

Torus Power TOT MAX CE hálózati leválasztó transzformátor, tápfeszültség szűrő, stabilizáló, elosztó

A Torus Power transzformátorok elektromosan leválasztják a csatlakoztatott eszközöket a bejövő áramról. Ezeket a leválasztó transzformátorokat a Plitron, a toroid technológia világ-első újítója és fejlesztője fejleszti és gyártja. A Torus Power toroid leválasztó transzformá-torok háromszorosan árnyékoltak a lehető legjobb zajcsillapítás és az egyre szennyezettebb és zajosabb elektromos hálózatokról való minél tökéletesebb elszigetelés érdekében.

A Torus Power leválasztó transzformátorai drámai módon képesek javítani az audió és videó rendszerek hangzásteljesítményét. Életre kel a Torus Power leválasztó transzformátorra csatlakoztatott eszköz – látványosan javul a dinamikája, életszerűbbé válik a térleképezése, tisztábbak, ugyanakkor testesebbek lesznek a mély hangok. Ragyogóbbak lesznek a képek, a feketék feketébbé, a színek élénkebbé, természetesebbé válnak.

Az igazi tudatos audiofilek és a minőségi házimozi rajongói és az ilyen rendszert tervezők és telepítők számára ma már természetes választás a Torus Power leválasztó transzformátora, hiszen a gyakorlati tapasztalatok számtalan esetben igazolták, hogy ezek az eszközök az elérhető legmagasabb szintű teljesítményre és védelmi szintre képesek.

Gyártók

Tápáram bemenet

8 A, 1,820 VA

Kimeneti aljzatok száma

4 db

Hálózati feszültség

10A / 2300 Watt terhelhetőség

Teljes terhelhetőség

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

318 X 101 X 369 mm

Súly

USB

5.1 VDC névleges / 2300 mA maximum, USB töltés

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Torus Power TOT MAX CE hálózati leválasztó transzformátor, tápfeszültség szűrő, stabilizáló, elosztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz