Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TOPPING L30 Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)

Topping L30 asztali fejhallgató erősítő NFCA modullal és 6,35mm SE fejhallgató kimenettel. RCA előerősítő kimenettel. Hi-Res Audio minősítéssel.

 

TOPPING L30 Asztali fejhallgató erősítő (ezüst) 1 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

68 990 Ft

A termék után 2 070 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MG-TPPNG-L30-SILVER

TOPPING L30 Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)

A Topping L30 egy előerősítő funkcióval rendelkező fejhallgató-erősítő, kompakt és mindenekelőtt rendkívül erős! Hihetetlen pontossággal, gazdagsággal és dinamikával rendelkezik.

Az L30 ugyanazokat az NFCA (Nested Feedback Composite Amplifier) ​​modulokat használja, mint a Topping A90 zászlóshajója. A hibrid feszültség / áram visszacsatolási architektúra az UHGF (Ultra High Gain Feedback) technológiával kombinálva kiváló AC és DC teljesítményt nyújt. Az egység magas kimeneti szintje lehetővé teszi, hogy könnyen meghajtsa az alacsony impedanciájú fejhallgatókat. Az L30 ultra-alacsony, 0,3 µV-os zaja jelentős előnyt jelent a versenyhez képest, csakúgy, mint a rendkívül magas, 141 dB-es dinamikus tartománya.
Ezért képes páratlan tisztasággal élénk hang visszaadást produkálni. A mérések során az Audio Precision APX555B analizátor felső határait is elérték!

26 Vp-p kimeneti szinttel, 2x 3500mW teljesítménnyel és 0,1ohm alatti kimeneti impedanciával az L30 bármilyen típusú fejhallgatót képes meghajtani.
Az L30 ugyanolyan jól fog működni nagy impedanciájú fejhallgatókkal, amelyek nagy teljesítményigényt igényelnek, valamint nagyon magas érzékenységű fülbe helyezhető fülhallgatókkal.


Annak érdekében, hogy az L30 kompatibilis legyen a legszélesebb hallgatókkal, a fejhallgató-erősítő erősítésválasztó kapcsolóval rendelkezik. Három paraméter áll rendelkezésre: -9,9 dB, 0 dB és 9,5 dB.

Az L30 NFCA moduljai nemcsak a legtöbb fejhallgatót és fülhallgatót képesek kiszolgálni a piacon, hanem hihetetlen teljesítményű előerősítőként is működnek.
Az előerősítő módban a kimeneti impedancia csak 20Ω, ezért alkalmas a legtöbb eszközhöz.

Gyártók

Szín

Bemeneti csatlakozás

1 x RCA

Kimeneti csatlakozás

1 x 6,3" jack fejhallgató, 1 x RCA

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-40kHz(+/-0.05dB)

Teljesítmény

2x 3500mW @ 16? THD+N < 0.1%

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPPING L30 Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz