Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TOPPING A50S Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)

Topping A50S asztali fejhallgató erősítő NFCA modullal, 6,35 mm Jack és 4,4 mm szimmetrikus Jack fejhallgató kimenettel. RCA előerősítő kimenet. Hi-Res Audio minősítés.

 

TOPPING A50S Asztali fejhallgató erősítő (ezüst) 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

116 500 Ft

A termék után 3 495 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MG-TPPNG-A50S-SILVER

TOPPING A50S Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)

Az A50-esekkel a Topping kiváló minőségű fejhallgató erősítő és előerősítő kombinációt kínál, integrálva a szimmetrikus és hagyományos kapcsolatokat. A minőségi hangkomponenseken alapuló optimalizált áramkörei lehetővé teszik a pontos, részletes és zenei megszólalást.
Az A50-eseket sokoldalúvá is tervezték, képesek alkalmazkodni a piacon lévő fejhallgatók és fülhallgatók túlnyomó többségéhez.

Az A50-esek középpontjában egy NFCA (Nested Feedback Composite Amplifier) ​​modul található, amely megegyezik a márka zászlóshajójában, az A90-ben használt modullal. Az UHGF (Ultra High Gain Feedback) technológiához kapcsolódó hibrid áram / feszültség architektúra kiváló DC és AC teljesítményt nyújt. A nagy kimeneti áram lehetővé teszi, hogy az erősítő minden típusú fejhallgatót meghajtson. A rendkívül alacsony, 0,3 µV-os zajszint, a 144 dB-es dinamikus tartomány és a háttérzaj hiánya lehetővé teszi az A50-ek számára, hogy könnyen táplálják a legérzékenyebb EMI-ket is.

Az A50-es alkatrészek tömör alumínium vázba vannak integrálva, nagy pontosságú CNC megmunkálással. Rendkívül robusztus, emellett kiváló hőelvezetést is biztosít, hogy hatékonyan távolítsa el a hőt az egység tápegységéből és erősítőjétől.

Bár az A50s csak hagyományos bemenettel rendelkezik, szimmetrikus erősítő áramköre van. Ezért hagyományos fejhallgatókkal használható 6,35 mm-es jack kimenetén, vagy szimmetrikus fejhallgatókkal 4,4 mm-es szimmetrikus jack kimenetén.

Ha az A50s nincs csatlakoztatva fejhallgatóhoz vagy fülhallgatóhoz, akkor automatikusan előerősítő üzemmódra vált, ezáltal ultra magas teljesítményű előerősítőnek is alkalmazható. Ezzel szemben, ha fejhallgatót csatlakoztatnak a 6,35 vagy 4,4 mm-es jack kimenethez, az egység azonnal átkapcsol fejhallgató-erősítő funkcióra.

Gyártók

Szín

Bemeneti csatlakozás

1 x sztereó Rca

Kimeneti csatlakozás

1 x 4,4 mm szimmetrikus Jack, 1 x 6,3" jack fejhallgató, 1 x sztereó Rca

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-200kHz(+/-0.05dB)

Teljesítmény

1.4W x 2 @32Ohm – 6.35 Jack, 3.5W x 2 v32Ohm 4.4 szimmetrikus Jack

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPPING A50S Asztali fejhallgató erősítő (ezüst)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz