Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

08
nap
:
13
óra
:
19
perc
:
07
m
Eladva: 0 / 1

Sonos Beam Gen2 + Sub Mini házimozi rendszer fekete

Szett részegységei:

 • 1 darab Sonos Beam Gen2 intelligens Dolby Atmos soundbar.
 • 1 darab Sonos Sub Mini intelligens kompakt mélysugárzó.

 

Sonos Beam Gen2 + Sub Mini házimozi rendszer fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 410 980 Ft.Current price is: 379 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:Sonosbeamsubminibl

Sonos Beam Gen2 + Sub Mini házimozi rendszer fekete

A csomag tartalma:

 • 1 darab Sonos Beam Gen2 fekete
 • 1 darab Sonos Sub Mini mélysugárzó fekete

Sonos Sub Mini intelligens kompakt mélysugárzó
Sonos Sub Mini egy kompakt, de erőteljes mélysugárzó, amelyet a Sonos audio rendszerhez terveztek. Ez a kis méretű mélysugárzó kiváló minőségű basszus hangokat biztosít, ami kiegészíti a Sonos hangszórók teljesítményét, és gazdagabbá teszi a zenehallgatást, filmnézést vagy játékélményt.

Erőteljes mélyhang

A Sonos Sub díjnyertes dizájnjára épülő Sub Mini jellegzetes, torzításmentes mélyhangot biztosít kompaktabb kialakításban.

A Sub Mini meggyőző teljesítményt nyújt a szűkös helyekre is, anélkül, hogy áldozatot kellene hoznia a hangminőség terén. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető bárhol a lakásban, és szinte észrevehetetlenül olvad bele a környezetbe.

Még inkább magával ragadó hangzás
Tapasztalja meg a mélyebb hangzást és részletgazdagságot minden tartalomtípus esetén. A Sub Mini kis és közepes nagyságú helyiségekben kiváló mélyhangzást kínál.

A Sonos Sub Mini vezeték nélküli csatlakozást kínál, így egyszerűen integrálható meglévő Sonos hangrendszerébe. A beállítás és a vezérlés is könnyű, mivel az egész Sonos rendszer egy intuitív mobilalkalmazás segítségével kezelhető.

Könnyű csatlakoztathatóság és vezérlés
Csatlakoztassa áramforráshoz a Sub Minit, nyissa meg a Sonos alkalmazást, és a biztonságos és vezeték nélküli beállításhoz koppintson az eszköz tetejére. A Sub Mini csatlakoztatása után a hangerő automatikusan a párosított soundbar, illetve hangszóró(k) hangerejéhez igazodik. A Sonos alkalmazásban testre szabhatja a mélyhang szintjét.

Trueplay™
Miután a Sub Minit hozzáadta a rendszeréhez, a Trueplay hangolási technológiával optimalizálhatja a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához. Így még ha a Sub Minit közvetlenül a fal mellé is helyezi, a mélyhang mindig tiszta és kiegyensúlyozott marad.

A Sonos Sub Mini egyaránt ideális választás lehet otthoni szórakoztató rendszerekhez, például TV-hez vagy otthoni mozi rendszerekhez, valamint zenelejátszáshoz és partikhoz. A kis méret ellenére meglepően erős basszust képes produkálni, ami azonnal fokozza a hangélményt és mélyebb rétegeket hoz létre a kedvenc zenéiben és filmjeiben.

A Beam természetesen a „Sonos home sound system”, vagyis otthoni hangrendszer része is lehet. Például kiegészíthető két Sonos One hangsugárzóval surround hangzáshoz, a több basszushang keltéséhez pedig Sonos Sub mélynyomóval is integrálható, és persze a Beam része lehet a Sonos többszobás hangrendszerének. A hangrendszer vezérelhető a Sonos alkalmazásával, de mások, például a Spotify, az Audible, a Pandora és a Tidal alkalmazásával is, valamint okos otthoni eszközökkel, például a falikapcsolóval, a távirányítójával és a jövőben a hanggal is.

A Beam kompatibilis lesz több hangasszisztenssel is. Az Amazon Alexa már a forgalmazás kezdetén elérhető és működő lesz az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Franciaországban. Az AirPlay 2 megérkezése után a Beam vezérelhető lesz iPhone/iPad készülékről is Siri hangfelismeréssel. Ezenkívül a Sonos egy későbbi időpontban mindezt kiegészíti a Google Assistant funkcióval is.

 • Éjszakai üzemmód: csökkenti a hangos effektek intenzitását és felerősíti a halkabb hangokat.
 • Házimozi hangformátumok: sztereó lineáris PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD*, Dolby Atmos (True HD), Multichannel PCM, Dolby Multichannel PCM* (*HDMI eARC szükséges).
 • Kapacitív érintésvezérlés: koppintson a lejátszáshoz, szüneteltetéshez, a hangerő beállításához és a mikrofonok némításához. LED jelzi a hangszóró és a mikrofon állapotát, és a fényerősséget a szoba megvilágításához igazítja, hogy látható legyen, de ne zavaró.
 • LED-ek: A terméken LED-ek jelzik a csatlakozást, a némítást, a mikrofon aktiválását és a működési hibákat.
 • Wi-Fi: csatlakozhat bármely 802.11b/g/n/ac szabványú, 2,4 GHz vagy 5 GHz-es frekvenciát támogató router által kezelt Wi-Fi hálózathoz.
 • HDMI eARC: csatlakoztassa a TV HDMI eARC/ARC portjához a mellékelt HDMI-kábellel. Ha a TV-je csak optikai kimenettel rendelkezik, használhatja a mellékelt Sonos optikai hangátalakítót.
 • Ethernet: 10/100-as port a vezetékes csatlakozáshoz. Szinkronizálja a soundbar-t az infravörös vevő és a TV távirányító segítségével az egyszerű vezérlés érdekében.
 • Sonos: S2  Töltse le a legújabb generációs alkalmazást beállításhoz és vezérléshez.
 • Apple AirPlay 2: Támogatja az AirPlay 2-t az Apple iOS 11.4 vagy újabb operációs rendszert futtató eszközökön.
 • Hangvezérlés: Amazon Alexa és a Google Assistant

 

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonos Beam Gen2 + Sub Mini házimozi rendszer fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz