Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Sonos Beam (Gen2) Vezeték nélküli hangprojektor, soundbar

A többszobás vezeték-nélküli hangrendszerek úttörője a Sonos új kompakt Smart hangprojektora, a Beam a szobát betöltő tiszta hang mellett HDMI ARC csatlakozást, Apple AirPlay 2 protokollt és akár többféle beszédhang asszisztens technológiát is kínál.

 

 Sonos Beam (Gen2) Vezeték nélküli hangprojektor, soundbar hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

227 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:Sonosbeam

Sonos Beam (Gen2) Vezeték nélküli hangprojektor, soundbar

A Beam természetesen a „Sonos home sound system”, vagyis otthoni hangrendszer része is lehet. Például kiegészíthető két Sonos One hangsugárzóval surround hangzáshoz, a több basszushang keltéséhez pedig Sonos Sub mélynyomóval is integrálható, és persze a Beam része lehet a Sonos többszobás hangrendszerének. A hangrendszer vezérelhető a Sonos alkalmazásával, de mások, például a Spotify, az Audible, a Pandora és a Tidal alkalmazásával is, valamint okos otthoni eszközökkel, például a falikapcsolóval, a távirányítójával és a jövőben a hanggal is.

A Beam kompatibilis lesz több hangasszisztenssel is. Az Amazon Alexa már a forgalmazás kezdetén elérhető és működő lesz az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Franciaországban. Az AirPlay 2 megérkezése után a Beam vezérelhető lesz iPhone/iPad készülékről is Siri hangfelismeréssel. Ezenkívül a Sonos egy későbbi időpontban mindezt kiegészíti a Google Assistant funkcióval is.

 

Gyártók

Szín

,

Hangszóró

1x magassugárzó + 4x mélyközép sugárzó + 3 passziv sugárzó • 3 csatorna (jobb, bal, center)

AirPlay 2

Amazon Alexa

Chromecast

TIDAL

Spotify Connect

Bemeneti csatlakozás

Ethernet port: 10/100Mbps, HDMI 1 db

Audio return csatorna (ARC)

Android, IOS vezérlés

Hálózati médialejátszás

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

68.5 x 651 x 100 mm

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonos Beam (Gen2) Vezeték nélküli hangprojektor, soundbar” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz