Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SMSL SH-9 Asztali fejhallgató erősítő THX AAA technológiával

Az SH9 egy THX AAA-888 fejhallgató-erősítő THX AAA technológiával. Rendkívül kompakt kialakítás, tökéletes asztali rendszerekhez. Szimmetrikus XLR sztereó fejhallgató kimenet. Szimmetrikus sztereó vonali bemenet. Nagy pontosságú és alacsony zajszintű, 256 szintű hangerő-szabályozás. Nagy hatékonyságú, rendkívül alacsony zajszintű tápegység.

 

SMSL SH-9 Asztali fejhallgató erősítő THX AAA technológiával 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

152 900 Ft

A termék után 4 587 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:SMSL-SH9-BLACK

SMSL SH-9 Asztali fejhallgató erősítő THX AAA technológiával

Az SMSL SH-9 egy fejhallgató erősítő, amely magában foglalja a nagyszerű THX AAA technológiát (Achromatic Audio Amplifier).
Felépítése két mono erősítő blokk köré tagolódik. Az SH-9 így akár 6 W teljesítményt is képes nyújtani16 Ohm alatt. Anti-pop reléket használ és 256 intervallumú analóg hangerőszabályzóval rendelkezik, amely egy ellenállás tömbre épül. A bemeneti áramkör impedanciája 47kΩ erősítés beállítással (+ 0 / + 10dB), hogy megfeleljen a forrás által leadott szintnek.

 

A masszív felépítés eléréséhez egy alumínium tömbből CNC megmunkálással kialakított házat használnak. A stabilitás mellett jelentősen csökkenti a külső interferenciából adódó torzítást.

A THXAAA 888-as verzióra (Audiophile nagy teljesítményű sorozat) jellemző a nagy teljesítményű korrekciós algoritmusok használatából adódó, akár 40 dB-es torzítás csökkenés. (harmonikus / intermoduláció / crossover). Ez a páratlan technológia összehasonlíthatatlan hallgatási teljesítményt kínál a dinamikus tartomány, a maximális kimeneti teljesítmény és a hangnyomás (SPL) tekintetében.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

6W x 2 (16 Ω), 3W x 2 (32 Ω), 440mW x 2 (300 Ω), 220mW x 2 (600 Ω)

Teljes harmonikus torzítás (%)

,

SNR

137dB, A-Weighted

DAC

LDAC

Bemeneti csatlakozás

RCA / XLR

Kimeneti csatlakozás

RCA /XLR

Garancia

Méret

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMSL SH-9 Asztali fejhallgató erősítő THX AAA technológiával” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz