Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SMSL DP5 Asztali Hi-Fi MQA hálózati zenelejátszó és fejhallgató erősítő

A DP5 egy hálózati zenelejátszó fejhallgató erősítővel. Támogatja a vezetékes LAN, Wi-Fi 2,4G/5G vezetékmentes hálózatot. Felismeri a PC fájlt, a Flash meghajtót, a hordozható merevlemezt, SD kártyát, és az SMB megosztott mappákat (NAS) is. AirPlay és DLNA támogatás. Applikációval vezérelhető. Teljes MQA támogatás.

 

SMSL DP5 Asztali Hi-Fi MQA hálózati zenelejátszó és fejhallgató erősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

315 500 Ft

A termék után 4 733 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:SMSL-DP5-BLACK

SMSL DP5 Asztali Hi-Fi MQA hálózati zenelejátszó és fejhallgató erősítő

Az SMSL DP5 egy rendkívül komplett és rendkívül hatékony hálózati lejátszó, amely a lehető legtöbbet hozza ki a nagy felbontású zenei fájlokból. Lejátszhatja az USB tárolóeszközön, a távoli számítógépen, a Micro SD kártyán, az okostelefonon tárolt audio fájlokat, és akár a NAS SMB megosztott mappájából is hallgathatja kedvenceit.

A WiFi kapcsolat révén a DP5 kompatibilis a DLNA és az AirPlay protokollokkal, megkönnyítve ezzel a zenék távoli továbbítását. Sok népszerű fájlformátumot is támogat, például MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, OGG, APE, ALAC, DSF, DFF …

Különösen sokoldalú, a streamer a kapcsolatok széles skáláját kínálja, szinte az összes integrációs forgatókönyvet lefedve. Az ES9038Pro chipen alapuló nagy pontosságú DAC áramkört tartalmaz, sőt fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

DAC ESS SABRE ES9038PRO
Az SMSL DP5 saját digitális-analóg átalakító áramkörrel rendelkezik. Ez utóbbi ES9038Pro dekódoló chipet használ. Ez a verzió nem csak az ESS zászlóshajója, hanem az egyik legjobb hardvermegoldás is a nagy hűségű hangdekódoláshoz, amely napjainkban elérhető.
Ennek a SABRE chipnek köszönhetően a DP5 a HYPERSTREAM 32 BIT architektúra, valamint a natív DSD256 támogatás előnyeit élvezi. Az áramkör fejlett rekonstrukciós szűrőket is tartalmaz, és kiváló finomsággal rendelkezik a dithering terén.
Ez az átalakító áramkör lehetővé teszi az SMSL DP5 számára, hogy nagyfelbontású digitális audio fájlokat játsszon/fogadjon, és közvetlenül lejátssza a fejhallgatójával / aktív hangszóróival / előerősítőivel vagy integrált erősítőivel. Elősegíti a precíz hangvisszaadást tartós dinamikával és széles hangfelülettel, kiváló teljesítményt érve el, mint például az SNR> 130 dB, a nagyon alacsony harmonikus torzítás (0,00015% @ 1kHz) és a jelentősen alacsony jitter (óra jitter).

EGY INTUITÍV ÉS RENDKÍVÜL ELEGÁNS FELÜLET
A DP5 kitűnő képernyővel rendelkezik, amely minden információt megjelenít, amellyel könnyedén navigálhat a (sok) opcióban, és egy pillanat alatt ellenőrizheti a kiválasztott funkciókat.

A képernyőn valós időben megjelenik a vezeték nélküli kapcsolatok aktív forrása / állapota, a lejátszási adatok, sőt lehetővé teszi a tárolóeszközök közötti böngészést is.

A nagy panel lehetővé teszi az összes lejátszás vezérlő elérését: az aktuális műsorszám lejátszása / szüneteltetése / navigálása, ugrás a következő / előző zeneszámokra és a készülék be- és kikapcsolása.

A forgatógomb megkönnyíti a menükben történő navigációt (hasznos az audiofájlok nagy számú listájához), és lehetővé teszi a DAC chip hardveres hangerejének szabályozását is.

TELJES KAPCSOLAT
Széles analóg és digitális csatlakozásával az SMSL DP5 ideális eszköze a Hi-res kompatibilis audio rendszereknek.
Két USB 2.0 portja, valamint micro-SD kártyaolvasója ideális adathordozóvá teszi a tárolóeszközökön található nagy felbontású fájlok olvasásához.
USB-B portja (OTG kompatibilis) közvetlenül csatlakoztatható a számítógépekhez / okostelefonokhoz / táblagépekhez annak érdekében, hogy a DP5-öt USB DAC-ként használhassa.
Hálózati kapcsolata (LAN + WiFi 2.4 / 5G) elősegíti a kompatibilitást a különböző források sokaságával (AirPlay, DLNA, Samba).
A DP5 a HiBy Link (bluetooth) kapcsolaton keresztül is vezérelhető.
A digitális kimeneti oldalon bármely audioeszközhöz csatlakoztatható az AES / EBU, a koaxiális SPDIF, az optikai SPDIF, az USB és még az I2S (HDMI) között is. Ez a nagy kimeneti csatlakozás számos külső DAC, FDA, DSP eszközön megtalálható.
A DP5 szimmetrikus sztereó vonalkimenettel (3 pólusú XLR) és hagyományos sztereó vonalkimenettel (RCA) is rendelkezik. Ezek a változó hangerővel rendelkező kimenetek lehetővé teszik az integrált előerősítők, előerősítők és elektromos hangszórók közvetlen meghajtását.

TELJES MQA DEKÓDER
Az SMSL DP5 rendelkezik egy MQA dekóderrel (beépített dekóder / teljes dekóder). Ez az MQA dekóderek legfejlettebb osztálya, amely képes natív módon kezelni az Authentication stream-et, a teljes rekonstrukciót (Origami Unfold to Core), miközben a kompenzációt integrálja a fájlplatformba a dekódolási skálán. Ez a megközelítés, amely közel áll a FLAC-hoz, lehetővé teszi, hogy részletgazdag fájlokat hallgasson, miközben szigorúan korlátozza a fájlméretet.
Ezért nagyon előnyös eszköz a nagy felbontású streaming zene rajongói számára, akik élvezhetik a FLAC-hoz hasonló hallgatási minőséget, miközben a sávszélesség akár 50% -át is megtakaríthatják (felbontásban és frekvenciaegyenértékben). Ez számos előnnyel jár a betöltési idők, a szükséges hálózat minősége és a sávok sorrendjének gördülékenysége szempontjából.

DLNA VÉGPONT
A DLNA protokoll támogatás lehetővé teszi, hogy megtalálja a streaming és előfizetői szolgáltatásait, hogy tartalmaikat közvetlenül a DP5-re továbbíthassa olyan mobilalkalmazásokkal, mint a BubbleUPnP.
Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy mind az intuitív mobil interfész, mind a nagyfelbontású hangfolyam előnyeit kihasználja. Ezért a lehető legtöbbet hozza ki az eszköz kiváló hardveres képességeiből, miközben biztosítja a kényelmes felhasználói élményt.

Gyártók

Szín

Fejhallgató erősítő

89mW(32Ω), 64mW(64Ω), 27mW(150Ω), 14mW(300Ω)

Lejátszási formátum USB / Hálózat

MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, OGG, APE, ALAC, DSF, DFF …

MQA (Master Quality Authenticated)

MQA dekóderrel (beépített dekóder / teljes dekóder)

Bluetooth®

Bluetooth 4.0 with aptX® codec

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / √

Teljes harmonikus torzítás (%)

SNR

130dB(A-Weighted)

DAC

LDAC

Bemeneti csatlakozás

USB

Kimeneti csatlakozás

AES/EBU, XLR, RCA, Optika, Koax, USB

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMSL DP5 Asztali Hi-Fi MQA hálózati zenelejátszó és fejhallgató erősítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz