Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Rotel DT-6000 DAC, CD lejátszó fekete

  • ESS prémium 32-bit/384kHz 8-csatornás digitális-analóg konverter
  • Lágyan működő tálcás CD betöltő mechanizmus
  • 12 voltos trigger bemenet
  • Teljesen szimmetrikus differenciális XLR kimenetek
  • MQA és az MQA Studio szabvány támogatás

 

Rotel DT-6000 DAC, CD lejátszó fekete hivatalos 3 év magyarországi garanciával rendelkezik.

 

adatlap

869 000 Ft

A termék után 26 070 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:Roteldt6000fekete

Rotel DT-6000 DAC, CD lejátszó fekete

A Rotel Diamond Series DT-6000 DAC Transzport a Rotel 60 éves történetét ünnepli, teljesítményt, szenvedélyt és értéket kínálva, mely a márka japán örökségének szinonimája. A DT-6000 koaxiális, optikai és PC-USB bemenetekkel rendelkezik, valamint egy beépített CD-lejátszót is tartalmaz, így a legnagyobb rugalmasságot tudja nyújtani a kedvenc forrásai lejátszásához, dinamikus és hiteles pontossággal adva vissza a digitális hangot.

A DT-6000 digitális-analóg áramköre egy ESS Sabre 8-csatornás ES9028PRO DAC-ot használ, amely 4-4 csatornát dedikál a bal és jobb sztereó kimeneteknek. A DAC többcsatornás feldolgozása a teljesen differenciális áramkörök révén példátlan részletességű, rendkívül alacsony zajszintű hangzást biztosít, ami magával ragadó, részletgazdag hangzásvilágot eredményez.
A kritikus áramkörök energiaellátásáért dedikált tápegységek felelnek, ezeket egy házon belül gyártott, alacsony károsanyag-kibocsátású, árnyékolt toroid transzformátor, valamint nagy hatékonyságú, alacsony ESR-rel rendelkező, Slit Foil simító kondenzátorok egészítik ki, amelyek hullámzásmentes áramot képesek biztosítani. Az áramkörök fizikai szigetelési technikái és az elektronikus leválasztási tervezési módszerek alacsonyabb maradékzajt és csökkentett torzítást eredményeznek az érzékeny analóg fokozatokban, beleértve a külső DAC kimeneti szűrőit is.
A koaxiális és optikai bemenetek legfeljebb 24-bit/192kHz felbontást támogatnak, az aszinkron PC-USB bemenet pedig akár 32-bit/384kHz-es nagy felbontású zenei fájlokat is képes megjeleníteni. A PC-USB bemenet az MQA és a DSD 4X formátumot is támogatja, valamint Roon Tested minősítéssel rendelkezik a Roon szoftverrel való legmagasabb szintű kompatibilitás érdekében.


A sima működésű tálcás futóművel rendelkező CD-lejátszó a Rotel lenyűgöző, 30 éves tapasztalatát használja fel a díjnyertes lemezpörgetők tervezésében és gyártásában. Az ipari formatervezés rugósan lebegő CD-mechanizmust tartalmaz, amely csillapító anyagokkal csökkenti a lejátszás közbeni mechanikus zajokat és rezgéseket. A precíziós motorvezérlés és az optikai lézeres hangszedő minden árnyalatot és részletet kiragad a kis és nagy CD-gyűjteményekből.
Az előlapi kezelőszervek és a hátulról megvilágított IR-távirányító intuitív kezelést biztosítanak, a lejátszás állapota, a zenei fájlfolyam részletei és a CD-metaadatok pedig a kétsoros kijelzőn jelennek meg. Az RS232, a 12V-os trigger és a külső távirányító bemenet biztosítja az egyszerű integrációt minden népszerű vezérlőrendszerrel.

Gyártók

Szín

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz – 70 kHz, (+0, -3 dB)

Jel / Zaj viszony (dB)

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

USB

PC-USB: USB Audio Class 2.0 (32-bit / 384 kHz-ig)* *Illesztőprogram szükséges, Natív DSD és DoP támogatás (11.2 MHz-ig), MQA és MQA Studio támogatás, 24-bit/ 384 kHz-ig)

Bemeneti érzékenység

0 dBfs / 75 Ω

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 104 x 320 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel DT-6000 DAC, CD lejátszó fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz