Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Rotel A11 Tribute Sztereó erősítő fekete

A Rotel A11 sztereó integrált erősítő – Ken Ishiwata, világhírű audió konstruktőr és a Rotel mérnökei által – továbbfejlesztett változata. Főbb jellemzők: 2 x 50W (8 Ohm) teljesítmény, toroid transzformátor, Texas Instruments DAC és minőségi komponensek, 4 soros kijelző, A, B, A+B hangfalkimenet választás, Magas, illetve mély hangszín szabályzás, 4 vonalszintű és 1 lemezjátszó bemenet (MM),1 Pre out kimenet, aptX és AAC Bluetooth, vezeték nélküli streameléshez, 12V trigger, távvezérlő

 

Rotel A11 Tribute Sztereó erősítő fekete hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik. Bontott doboz!

 

adatlap

Original price was: 289 000 Ft.Current price is: 189 990 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:RotelA11tributefekete

Rotel A11 Tribute Sztereó erősítő fekete. Bontott doboz!

A11 Tribute

A már sikeres Rotel A11 Integrált erősítőt Ken Ishiwata a világhírű audió konstruktőr, mérnök és a Rotel mérnökcsapata továbbfejlesztette válogatott és módosított komponensekkel, hogy még magasabb hangzáshűséget és akusztikus tisztaságot biztosítson a hallgatóknak. A fejlesztés végét Ken Ishiwata sajnos nem érhette meg, így a mérnök barátja és a Rotel fejlesztőgárdája folyatta a munkát, és a legendás mérnök tiszteletének a jegyében a modellszám mögé a Tribute (tisztelet) szó került.

A Rotel több mint fél évszázad alatt számos tesztgyőztes hi-fi komponenst készített, melyek új szintre emelték a hangminőséget, gyakran az osztályuk szintjét is meghaladva. A 14-es sorozat a Rotel világhírű Balanced Design Concept tervezési elvének legjavát nyújtja. A lenyűgöző hangminőséghez, karcsú ipari formaterv és kivételes ár párosul. A Rotel 14-es sorozata garantálja, hogy a jelútban csak válogatott és valóban szükséges alkatrészeket használnak. Minden felesleges szolgáltatás, amely zavarná a jel épségét, nem került beépítésre. A kiemelkedő teljesítmény mellett, az egyszerű és intuitív irányításnak köszönhetően a legfontosabb rész kerül előtérbe: a zene.

A Rotel aprólékos odafigyelése a részletekre azt eredményezi, hogy kivételes hifi komponensek készülnek zenerajongóktól – zenerajongóknak. Legyen szó vinyl lemezek lejátszásáról vagy a telefonon tárolt nagy felbontású digitális fájlok streamléséréről, a 14-es sorozat összeköti Önt a kedvenc zenéivel, melyeket lenyűgöző realizmussal lesz képes megszólaltatni. Minden 14-es sorozatú erősítőbe a Rotel saját készítésű toroid transzformátora kerül beépítésre. Az A11 belső Bluetooth receivere támogatja az aptX és AAC formátumokat a CD minőségű vezeték nélküli streamelésért, a mozgó mágneses lemezjátszó előerősítője a klasszikus vinyl kedvelőinek kedvez, és a további 4 RCA analóg bemenete pedig az összes populáris Hifi eszközzel teszi összeköthetővé.

Az A11 erősítője a Rotel által készített túlméretezett toroid transzformátorát alkalmazza, mely képes csatornánként 50W leadására, AB osztályban (20Hz-20kHz, 8Ω, mindkét csatornát meghajtva), továbbá relé által kapcsolható, A és B hangsugárzó kimenettel is rendelkezik. Az A11 és CD11 12V trigger csatlakozással is rendelkezik, a kettős irányú RS232 vezérlő csatlakozásával pedig számos rendszerbe beilleszthetővé válik. További jellemzők: cserélhető IEC tápkábel, előlapi grafikus kijelző, infravörös távvezérlő és más funkciók és szolgáltatások a könnyű beüzemeléshez és használathoz.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 50 Watt

Transzformátor tipusa

Bluetooth®

aptX és AAC

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

10Hz-100kHz, ±0.5dB

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bemeneti csatlakozás

Moving Magnet Phono, 4 x RCA

USB

Ethernet

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Pre-Out

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 93 x 345 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel A11 Tribute Sztereó erősítő fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz