Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Onkyo TX-8220 sztereó erősítő ezüst

Sztereó rádióerősítő, FM/DAB+ tuner, Bluetooth, A/B hangfal, 2 x 85 W (6 Ohm), WRAT erősítő technológia, 2 digitális, 4 analóg audió, 1 MM hangszedő bemenet, preout, sub kimenet.

 

Onkyo TX-8220 hálózati sztereó erősítő ezüst hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

159 900 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:onkyotx8220ezust

Onkyo TX-8220 sztereó erősítő ezüst

A BLUETOOTH® A MOBIL HANGOT SZOBÁT BETÖLTŐ HANGGÁ ALAKÍTJA

Az alacsony késleltetésű Bluetooth 4.1 vezeték nélküli technológiával szinte bármilyen hangot streamelhet, amelyet okostelefonod, táblagéped, laptopod vagy számítógéped alkalmazásaiban játszol le. Az Auto Connect funkció sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a párosítást és a zenék lejátszását, mint korábban, a fokozott stabilitásnak köszönhetően pedig csökkenti a hangminőség romlását.

FM/DAB+ TUNER 40 MEMÓRIABEÁLLÍTÁSSAL

Keressed és mentsd el 40 FM/RDS és DAB+ rádióállomást, hogy bármikor, egy érintéssel előhívhasd. Az RDS funkció részletes állomás- és dalinformációkat kínál hallgatás közben. Vigyed műsorok széles választékát hallgatás területére, a hírektől és a sporttól a zenéig.

CSATLAKOZTATHATOD LEMEZJÁTSZÓDAT, CD-LEJÁTSZÓDAT, TV-ET ÉS MEDIA STREAMED

A zene- és filmkedvelők számára készült, akik nagyszerű hangzást szeretnének adni a különféle médiaforrásokhoz, a TX-8220 széleskörűen fel van szerelve audiocsatlakozásokkal. A rádióerősítő azon kevesek közé tartozik ezen az áron, amely minőségi MM phono-t tartalmaz lemezjátszójához. Digitális bemenettel is rendelkezik, hogy a TV hangját erősítőn és hangszórókon keresztül továbbítsa. Négy analóg vonal bemenetet tartalmaz, ha azt szeretné, hogy a forráseszköz kezelje a D/A konverziót, vagy telefon vagy DAP csatlakoztatásához.

GAZDAG ÉS ERŐTELJES HANGZÁS

Párosítsd a TX-8220-at választott hangszóróival, és adjon magával ragadó hangzást a mindennapi szórakozáshoz, a streameléstől a TV-műsorokig, bakelitig és CD-ig. A diszkrét erősítők, a hatalmas EI transzformátor és a testre szabott kondenzátorok bőséges hajtási teljesítményt biztosítanak alacsony torzítás mellett. A nagy áramerősség megragadja a hangszórókúpokat a pontosabb vezérlés érdekében, visszaállítva a zene vitalitását és részletességét. A széles hatótávolságú, fáziseltolás nélküli áramkör pedig egyértelműen fókuszálja a hangképet.

NAGYÁRAMÚ ÉS ALACSONY IMPEDANCIÁJÚ ARCHITEKTÚRA

A zenei és filmzenei dinamikus részek impedanciacsúcsát és drámai csökkenést tapasztalhatnak rövid ideig. Ez akár 10-szeres terhelést is jelenthet az erősítőn, és ha nem tudja kielégíteni a teljesítményigényt, a hangminőség romlik. Az Onkyo nagyáramú, alacsony impedanciájú WRAT kialakítása masszív EI transzformátort használ a hangszórók pontos meghajtására, még nagy terhelés mellett is.

A/B HANGSZÓRÓOSZLOPOK TÖBBSZOBÁS HANGHOZ

A TX-8220 két hangszóróoszlop-készlettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik két pár hangszóró csatlakoztatását. A rádióerősítőt úgy tervezték, hogy egyetlen pár 4–16 Ω-os hangsugárzót, vagy két pár 8–16 Ω-os hangsugárzót tud meghajtani, így egyszerre két szobában élvezheti ugyanazt a hangforrást, vagy egyszerűen válthat két hangsugárzó között. hangszórókból.

MÉLY, MAGAS ÉS EGYENSÚLY VEZÉRLŐK

A mély-, magas- és balansz gombok hasznosak a zene hangszín-jellemzőinek beállításához, hogy bármilyen típusú hangsugárzóval kielégítő választ adjanak. A gondosan megtervezett hangáramkörök – amelyeket egyes vevőkészülékek nem tartalmaznak – lehetővé teszik a hang ízlés szerinti személyre szabását anélkül, hogy a hangminőségben csökkenne.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 85 Watt (6 Ω, 1 kHz)

Hangsugárzó csatlakozók száma

DAC

USB bemenetek

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz–100 kHz

Transzformátor tipusa

FM tuner

40 FM/RDS

Impedancia

4 –16 Ohm (A/B), 8 –16 Ohm (A+B)

Bluetooth®

4.1

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bemeneti csatlakozás

2 digitális, 4 analóg, Phono MM,

USB D/A konverter

Aktív mélysugárzó kimenet

,

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

435 x 149 x 328 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Onkyo TX-8220 sztereó erősítő ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz