Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Naim Mu-so 2 High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer

  • Teljesítmény: 450 Watt
  • A frissített Naim alkalmazással kombinálja azt más hálózati Naim termékekkel (beleértve az 1. generációs Mu-so-t és a Mu-so Qb-t)
  • Az Apple Home alkalmazáson keresztül párosítsa azt más AirPlay 2 kompatibilis vezeték nélküli hangszórókkal

 

Naim Mu-so 2 High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

ADATLAP

399 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:naimmuso2

Naim Mu-so 2 High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer

Az igazán jó zene egy minőségi, prémium, vezeték nélküli hangrendszert érdemel

A Mu-so második generációs hangsugárzója a díjnyertes Mu-so vezeték nélküli zenei rendszer utódja, amelyet az angliai Salisbury-ben a Naim szakértő csapata tervezett és kategóriájának legjobb teljesítményű, funkcionalitású és legkönnyebben kezelhető készüléke.

A Naim a Hi-Fi iparágban szerzett 45 éves tapasztalatának köszönhetően a Mu-so 2-ben ötvözte a legújabb zenei streaming technológiákat és a lehető legmagasabb kivitelezési minőséget, hogy megalkothassa a legteljesebb, legátfogóbb zenei rendszert, amelyet az igényes zenehallgatók és kedvenc zenéik igazán megérdemelnek. A nagyfelbontású, 32 bites zene streaming-nek, a multi zónás (multi room) képességnek és a HDMI ARC TV hang fogadásának köszönhetően a Mu-so 2 az egyik legjobb all-in-one vezeték nélküli zenei rendszer, amely a kategóriájában eddig még soha sem hallott, egyedülálló hangminőséggel kápráztatja el hallgatóját.

Naim zenei streaming platform

A Mu-so 2nd Generation lelke a Naim zenei streaming platform, amelyet a Naim 25 mérnöke 3 év megfeszített munkájával fejlesztett ki a lehető legjobb teljesítmény és hangminőség biztosítása érdekében. Függetlenül attól, hogy saját digitális zenegyűjteményünket hallgatjuk-e vagy az internetes rádiók világát fedezzük fel, esetleg zenei streaming szolgáltatásokat hallgatunk, mint például a TIDAL és a Spotify, a Naim Mu-So 2 minden esetben a legjobb hangot fogja nyújtani számunkra. Ez az elismert innovatív megoldás egyedülállónak számít és csak a Naim streaming képességekkel rendelkező termékeiben érhető el, mint például a Naim Uniti termékcsalád, és a dedikált hálózati lejátszók, mint például az ND555 csúcs hálózati lejátszó.

DSP – a rendszer középpontja

Az új, többmagos DSP (digitális jelfeldolgozó egység) sokkal nagyobb teljesítményt, méghozzá 2000 MIPS (millió utasítás másodpercenként) műveleti sebességet nyújt, szemben a Mu-so első kiadásába épített egy magos DSP csippel, ami 150 MIPS teljesítményt volt képes nyújtani. Ennek a teljesítmény-növekedésnek köszönhetően még részletesebb, még nagyobb felbontású, még jobb minőségű hangzást kapunk a Naim Mu-so 2-t hallgatva.

A Naim mérnökei kifejlesztettek egy rendkívül hasznos, torzítást korlátozó algoritmust is, amely ellenőrzi a Mu-so 2 hangszóróinak teljesítményét, amikor nagy hangerő kifejtéssel működnek és szükség esetén az algoritmus beavatkozik a zenei minőség megtartása és a hangszórók épségének megőrzése érdekében. Az új típusú korlátozó algoritmust úgy tervezték meg, hogy csak extrém hangerő mellett aktiválódjon, és segítsen tisztán, torzításmentesen tartani az aktuálisan hallgatott zene frekvenciáit, miközben jelentősen növeli a készülék hosszú távú, általános megbízhatóságát, és kíméli a hangszórókat, erősítő egységeket is.

Optimalizált hangszórók és erősítők

A második generációs Mu-so 450 wattos zenei teljesítményt nyújt a Naim és a Focal vadonatúj, K + F osztályával fémjelzett, optimalizált erősítő és hangszóró párosával együttműködve. A Focal 1979 óta készít referencia minőségű akusztikai berendezéseket és a márka által megtestesített szakértelem új szintre emelte az erősítők és az alkalmazott hangszórók pontosságát, teljesítményét.

Fedezze fel az új, intuitív érintő panelt

Gyártók

Szín

Teljesítmény

6 x 75 Watt, 450 Watt; 6 db D-osztályú erősítő

Rendszer

Sztereó 3-utas; DSP-optimalizált szellőztetett doboz akusztikai rendszer

Készülék ház

Égett s eloxált alumíniuém burkolat, CNC marás, gyöngyfúvott és eloxált alumínium hűtőbordák,

Bemeneti csatlakozás

Optica S/PDIF (TosLink) 96 kHz; USB A; 3.5 mm jack,

HDMI 2.0

Audio return csatorna (ARC)

Streaming szolgáltatók

UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Internet rádió

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

2.4 Ghz (802.11a / b / g / n / ac)

USB

Lejátszási formátumok

, , , ,

AirPlay 2

Bluetooth®

TIDAL

Spotify, Deezer, Internet rádió

Multi-room

Szinkronizáljon akár öt Naim Streaming terméket és vezérelje a Naim App segítségével.

Android, IOS vezérlés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

122 x 628 x 256 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naim Mu-so 2 High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz