Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Naim Mu-so 2 Bentley High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer

A Mu-so Bentley Special Edition egy egyedülálló kialakítású készülék, amely a díjnyertes Mu-so rendszer második generációján alapszik. Egy olyan vezeték nélküli hangszórórendszer, amely hitelesen szólal meg a legújabb zenei Streaming-szolgáltatások használata folyamán is, és természetesen kiváló minőségben, lenyűgöző funkcionalitással és képességeinek széles palettájával vetíti elénk a televízió hangját is. Ez a különleges, egyéni kiadású hangrendszer kizárólag Bentley dizájn-elemekkel rendelkezik, amelyhez hozzá tartoznak a lakkozott fa felületek, a réz színű hűtőrács, a finoman megvilágított készülékház, a speciálisan szőtt hangszórórács és a megvilágított vezérlő-tárcsát körülvevő jellegzetes gyémánt mintázat is.

 

Naim Mu-so 2 Bentley High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

749 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:naimmuso2Bentley

Naim Mu-so 2 Bentley High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer

A Mu-so for Bentley Special Edition egyedi kialakítású, a többszörösen díjnyertes Mu-so 2. generáción alapuló vezeték nélküli hangszórórendszer, amely hiteles hangzásbeli szakértelmet kínál a legújabb zenei streaming technológiával, kiváló megépítési minőséggel, kellemes használhatósággal és még a TV-hangzás átalakítására is képes. Ezt a kiadást kizárólag Bentley dizájnelemekkel, többek között lakkozott faborítással, réz színű elemekkel, finoman megvilágított talppal, speciálisan szőtt hangszóróráccsal és a megvilágított vezérlőtárcsát körülvevő jellegzetes gyémántmintával látták el.

Az új Mu-so for Bentley Special Edition az első Naim Mu-so vezeték nélküli hangszórórendszer, amely fából készült kivitelben készül. A fenntartható afrikai keményfából, Ayous-ból készült készülékház tetejét szakszerűen festették, majd többször lakkozták, hogy egyedülállóan sötét és drámai patinát kapjon. További kiemelkedő jellemzők közé tartozik a feltűnő eloxált alumínium hűtőborda új rézszínű árnyalata, az exkluzív füst színű lábazat, a rézzel átszőtt hangszórórács és a Bentley jellegzetes rácsos kialakítása az érintésre világító hangerőszabályzó tárcsa kerettel.

A Mu-so for Bentley Special Edition a Naim egyedülálló zenei streaming platformját használja, amely páratlan teljesítményt nyújt, amely a vezeték nélküli hangszóróktól egészen a referencia szintű lejátszókig skálázható. Streameljen a zenei szolgáltatások világából, többek között a Spotify, a TIDAL, a Qobuz, az Apple Music és más zenei szolgáltatásokból, vagy közvetlenül az eszközeiről Bluetooth-on, Apple AirPlay-en vagy Chromecast-on keresztül. Az UPnP-támogatás a saját zenei gyűjteménye ultra-nagy felbontású (akár 32bit/384kHz) streamingjéhez is rendelkezésre áll, valamint a Mu-so Roon Ready. A HDMI ARC bemenet megkönnyíti a kedvenc TV-műsorok, filmek és játékok jobb hangzásának élvezetét.

A Mu-so for Bentley Special Edition 450 wattos zenei teljesítményt nyújt, és egyszerre rendelkezik azzal az erővel és kifinomultsággal, hogy hihetetlen teljesítményt nyújtson a hangszóró meghajtók sokaságán keresztül – az okos kialakítású, akusztikailag átlátszó, szőtt rácsok mögött szépen elférő hangszórókon keresztül. A Naim és a Focal közös fejlesztési projektje során tovább optimalizálták ezeket a hangsugárzókat, a Focal szabadalmaztatott akusztikai szakértelmének felhasználásával. Amint azt a rendszer számos díja is tanúsítja, még soha nem hallott ilyen jót egy egydobozos rendszertől.

A nagy teljesítményű Mu-so for Bentley Special Edition önmagában is nagyszerűen szól, és fenségesen szól egy multiroom zenei összeállítás részeként: egy gombnyomással csoportosítható más Naim lejátszókkal és rendszerekkel, bármely AirPlay 2 hangszóróval vagy Chromecast beépített eszközökkel. Fedezze fel és vezérelje zenéjét a Naim App, a tapintható világító tárcsa, vagy a mellékelt távirányító segítségével. Vagy próbálja ki a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérlés támogatását. Még Room Compensation is van, hogy a Mu-so for Bentley Special Edition a lehető legjobban szóljon, bárhol is szeretné, hogy szórakoztassa Önt.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

6 x 75 Watt, 450 Watt; 6 db D-osztályú erősítő

Rendszer

Sztereó 3-utas; DSP-optimalizált szellőztetett doboz akusztikai rendszer

Készülék ház

Égett s eloxált alumíniuém burkolat, CNC marás, gyöngyfúvott és eloxált alumínium hűtőbordák,

Bemeneti csatlakozás

Optica S/PDIF (TosLink) 96 kHz; USB A; 3.5 mm jack,

HDMI 2.0

Audio return csatorna (ARC)

Streaming szolgáltatók

UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Internet rádió

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

2.4 Ghz (802.11a / b / g / n / ac)

USB

Lejátszási formátumok

, , , ,

AirPlay 2

Bluetooth®

TIDAL

Spotify, Deezer, Internet rádió

Multi-room

Szinkronizáljon akár öt Naim Streaming terméket és vezérelje a Naim App segítségével.

Android, IOS vezérlés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

122 x 628 x 256 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naim Mu-so 2 Bentley High-End vezeték nélküli hi-fi rendszer” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz