Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

M&K Sound V15+ THX Ultra aktív mélyláda

Ha a legjobbat keresed……

M&K Sound V12THX aktív mélyláda

M&K Sound lehetővé teszi, hogy a film és a zene bolondjai mindkettő előnyeit élvezhessék, kombinálva a vonzó, kompakt, nagy teljesítményű központi hangfalakat a jóvágású, kompakt mélyládákkal, melyek a dekoratőrödnek is tetsző módon épülnek be a szobába.

 

ADATLAP

 

1 199 990 Ft

A termék után 36 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:m&ksoundv15+

M&K Sound V15+ THX Ultra aktív mélyláda

Az M&K Sound büszkén jelenti be a vadonatúj Compact V15+ mélysugárzó elérhetőségét, amely a kis helyigényű és nappali-barát V15 továbbfejlesztett változata.

Bemutatunk három új, kompakt, életstílusbarát, nagy teljesítményű mélysugárzót, a V15+, V12+ és V10+ modelleket, amelyek egy-egy 15 hüvelykes, 12 hüvelykes és 10 hüvelykes meghajtóval rendelkeznek. A három új, kis helyigényű mélynyomó, amelyek közül kettő a legendás THX® tanúsítványt is kiérdemelte, és M&K® App-kompatibilis (V15+ és V12+), azt ígéri, hogy mély és pontos basszust biztosít a fogyasztóknak megfizethető csomagban.

Új és kényelmes M&K App vezérlés ülő helyzetből (V15+, V12+)
Mind a V15+, mind a V12+ mélysugárzók lehetővé teszik a kényelmes, ülőhelyzetből történő konfigurálást a kényelmes, letölthető M&K App segítségével, amely elérhető az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból. A hangerő, a keresztfrekvencia, a késleltetés és a fázis beállítása mellett a korszerű M&K App fedélzeti vezérlési lehetőségeket is biztosít az új tulajdonosok számára a manuális EQ és az automatikus EQ paraméterek beállításához.

A Manual EQ lehetővé teszi a felhasználók számára a négy független EQ frekvencia, erősítés és “Q” beállítását. Az Auto EQ kompenzálja és korrigálja az akusztikai szobai anomáliákat, amelyek rosszabb basszusteljesítményt okozhatnak. Az elsődleges hallgatási pozícióban és környékén végzett mérésekkel a szabadalmaztatott M&K App akusztikai korrekciókat alkalmaz, hogy optimális hallgatási körülményeket és referencia basszusteljesítményt biztosítson bármilyen otthoni környezetben.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

500 / 1000 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-20kHz (+/-0.3dB)

Mélysugárzó átmérője

380 mm

Felépítés

zárt

Teljes harmonikus torzítás (%)

Low Pass Filter

42-300 Hz Alkalmazás vezérelt

Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt)

0.5 / 50 / 300

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

47 x 47 x 47 cm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M&K Sound V15+ THX Ultra aktív mélyláda” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz