Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz Model 40n sztereó erősítő Silver Gold

A MODEL 40n azoknak szól, akiknek végtelen és online zenei gyűjteménye van. Wi-Fi vagy ethernet segítségével csatlakoztatható a hálózathoz. A beépített HEOS®-nak köszönhetően nem lesz szüksége további berendezésekre kedvenc zenéinek streameléséhez. A MODEL 40n támogatja a Spotify, az Airplay 2, a Bluetooth, a Tidal, a TuneIn és több más szolgáltatást – valamint saját gyűjteményének lejátszását USB-A bemeneten vagy kompatibilis otthoni szervereken keresztül.

 

Marantz Model 40n sztereó erősítő Silver Gold hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

999 990 Ft

A termék után 30 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:MarantzModel40nSilver Gold

Marantz Model 40n sztereó erősítő Silver Gold

Streaming együtt vagy külön-külön – Teljes Home Audio
A MODEL 40n-t úgy tervezték, hogy egy vagy több szoba elsődleges központjaként működjön. A beépített HEOS® technológiának köszönhetően az egész család élvezheti kedvenc zenéit bármelyik szobában, így az egész házban vezeték nélküli, egész házra kiterjedő élményt nyújt. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, hogy ünnepi hangulatot teremtsen, vagy válasszon különböző dalokat minden egyes csatlakoztatott szobához a HEOS-képes hangszórók hozzáadásával az egész lakásban. Amilyen intelligens, nem csak a streaming szolgáltatásokkal működik, hanem a MODEL 40n bármely bemenetén, beleértve a phono-t is. A fejlett Wi-Fi technológiával rendelkező MODEL 40n lehetővé teszi a Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli streaminget, amely még a zsúfolt városi környezetben is stabilan működik. Az intuitív felhasználói élmény érdekében a MODEL 40n távirányítóval rendelkezik, és kényelmesen együttműködik a Siri, Alexa és Google hangutasítással. A szolgáltatás elérhetősége országonként eltérő lehet.

Kiterjedt csatlakoztathatóság – HDMI, Phono, és még sok minden más
A MODEL 40n analóg és digitális bemenetek teljes tárházát kínálja, hogy bármilyen forráshoz csatlakoztatható legyen, beleértve a Marantz Musical Phono EQ-t – egy mozgó mágneses phono fokozatot a vinyl lemezek lejátszásához. A MODEL 40n ebben a kategóriában szokatlan módon rendelkezik HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenettel, amely lehetővé teszi a hang lejátszását a TV-ről. A film- és streaming szolgáltatásokhoz beépített hozzáféréssel rendelkező TV-k hihetetlenül jól szólnak a MODEL 40n készülékkel együtt használva. A crossover beállításokkal ellátott dedikált mélysugárzó kimenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a basszus átvitelt bármilyen zenehallgató szobához. A rajongók mindezeket a lehetőségeket a kivételes Marantz analóg erősítésen keresztül élvezhetik, amely tágas, dinamikus hangzást biztosít páratlan részletességgel és tisztasággal.

Rendkívül egyszerű – csak hangsugárzókat kell csatlakoztatni hozzá
A Marantz MODEL 40n csodálatosan gazdag és kielégítő hangzást biztosít a zenehallgatóknak, amely megegyezik, vagy akár még jobb is annál, mint amit az audiofilek évek óta bonyolult berendezések halmával keresnek. Ez a teljesítmény most egyetlen készülékben érhető el, amely a hallgató által választott hangsugárzókhoz csatlakoztatható. A zenehallgatás a Spotify Connect, az Amazon Music, a Tidal, a TuneIn internetes rádió és sok más beépített szolgáltatás elérésének köszönhetően könnyedén megoldható. A MODEL 40n hozzáférést biztosít a személyes fájlkönyvtárakhoz is, akár PCM 192kHz / 24 bit, valamint DSD 5,6 MHz-ig. A vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek közé tartozik az Apple AirPlay 2, a Bluetooth és a Wi-Fi a HEOS
Built-In® rendszerrel.

 

 

Megemelt erősítés
Egy új, csatornánként 70 wattos (8Ω) A/B osztályú erősítőfokozatot fejlesztettek ki, amely meghaladja a korábbi, hasonló teljesítményű modellek teljesítményét. A nagyobb tápegység-transzformátor, a csatornánként négy kimeneti tranzisztor, a nehéz réz busz-rudak és a nagyon rövid teljesítmény útvonalak csökkentik a belső impedanciát, és nagy pillanatnyi áramfelvételi képességet biztosítanak, így a MODEL 40n rendkívül dinamikus és kiválóan illeszkedik még a nehezen meghajtható hangfalakhoz is.

Szakértő mérnöki munka és hangmester-hangolás
A MODEL 40n esetében a Marantz Hang Mesterek a legkiválóbb alkatrészeket használták fel a teljesítmény maximalizálása érdekében. A MODEL 40n a vállalat saját fejlesztésű hiperdinamikus erősítőmoduljait (HDAM) használja, amelyek a lehető legzeneibb hangzást biztosítják – a precíz basszus tranziensektől a sima, kiegyensúlyozott közép- és magas frekvenciákig bármely csatlakoztatott hangsugárzóból. A MODEL 40n-ben található HDAM-eket a kurrens, diszkrét felületre szerelt alkatrészek és a lehető legrövidebb jelútvonalak felhasználásával úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélküli zenehallgatási élményt nyújtsanak.

  • Névleges kimeneti teljesítmény: 70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)
  • Frekvenciaválasz: 5Hz – 50kHz
  • Teljes harmonikus torzítás: 0,02% (20Hz – 20kHz, 8Ω)
  • Teljesítményerősítő áramkör: HDAM-SA3
  • Teljesítménytranszformátor: Dupla árnyékolt toroidális
  • HEOS alkalmazás

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)

Hangsugárzó csatlakozók száma

Frekvencia átvitel (Hz)

5Hz – 100kHz

Transzformátor tipusa

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

DAC

Bemeneti csatlakozás

4 RCA (PHONO, CD, LINE, RECORDER) / 1 (RECORDER), Optika, Koax, HDMI

Phono bemenet lemezjátszó számára

USB bemenetek

Hálózati médialejátszás

Streaming szolgáltatók

Spotify Connect / Tidal / Deezer / Amazon Music HD

AirPlay 2

Bluetooth®

Bluetooth™ 5.0 Apt-X

Internet rádió

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Ethernet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

443 x 130 x 432 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz Model 40n sztereó erősítő Silver Gold” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz