Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz AV8805A 8K házimozi processzor

Az AV8805A képes a meglévő HD és 4K tartalmak 8K-ra történő felskálázására is, így még a legrosszabb forrásanyagokat is feljavíthatja, és új életet lehelhet kedvenc tartalmaiba. Továbbra is támogatott az eARC (Enhanced Audio Return Channel), amely lehetővé teszi a veszteségmentes és objektumalapú hangátvitelt, például a DTS:X és a Dolby Atmos hangátvitelt a TV-alkalmazásokból vagy a csatlakoztatott eszközökről egyetlen HDMI-kábel segítségével.

 

Marantz AV8805A 8K házimozi processzor hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

1 799 990 Ft

A termék után 54 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:MarantzAV8805A

Marantz AV8805A 8K házimozi processzor

Az AV8805A a nagyra becsült AV8805 frissítése, most számos jelentős frissítéssel, többek között 8K/60Hzes felskálázással és jeltovábbítással, 4K/120Hz-es jeltovábbítással, HDR10+, Dynamic HDR, HDCP 2.3, valamint a HDMI 2.1 által lehetővé tett egyéb technológiákkal és a 40 Gbps sávszélesség-támogatással a korlátok elkerülése érdekében. A Marantz hosszú élettartam és a kategóriaelső termékei első osztályú ügyféltámogatása iránti elkötelezettségének megfelelően az eredeti Marantz AV8805 modell meglévő tulajdonosainak lehetősége van arra, hogy AV-előerősítőjük HDMI/Digitális panelét AV8805A specifikációra frissítsék, ha felveszik a kapcsolatot egy jóváhagyott Marantz-kereskedővel.

Többcsatornás fejlesztések
Az AV8805A fejlett többcsatornás képességekkel büszkélkedhet, a DTS:X Pro® támogatással, amely akár 13 csatornás DTS:X dekódolást is lehetővé tesz olyan hangsugárzó konfigurációkhoz, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. Ugyanezek a konfigurációk a legújabb IMAX Enhanced filmekben való elmerüléshez is használhatók. További támogatott 3D hangformátumok: Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X®, DTS Virtual:X™, IMAX® Enhanced és Auro-3D®. A legújabb magassági virtualizációs technológiák külön magassági csatornák szükségessége nélkül virtuális magassági hatásokat hoznak létre egy könnyebben kezelhető 7.1-es, 5.1-es vagy 2.1-es hangsugárzó elrendezésből.

 

 

Gyártók

Szín

Csatorna szám (db)

15.2 csatornás előfok kimenet

Audyssey mikrofonos kalibráció

HDMI-jelátvitel (standby)

Dolby Surround Upmixer, DTS Neural:X Upmixer

DTS:X Pro®

DTS Virtual:X

Dolby Height Virtualization

Dolby tartalmának felkeverése a virtualizált magassági csatornák hozzáadásával (a jövőbeli firmware frissítésen keresztül lessz elérhető a 7 csatornás modelleken).

Dolby Atmos®, DTS:X

HDCP 2.3

HDMI 2.1

Igen

High Dynamic Range (HDR)

HDR10, HDR10+

IMAX Enhanced Technology

IMAX digitálisan újrakevert 4K HDR tartalmat és a DTS audio technológiát, kombinálva az új minőségi szintet látványban és hangzásban.

Hybrid Log-Gamma (HLG)

ZONE2 DAC: HDMI/Net/SPDIF

Vezetéknélküli kapcsolatok

,

HDMI csatlakozók

Audio return csatorna (ARC)

eARC, közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül

Multi-room

HEOS Wireless Multi-Room

Spotify, Deezer, Internet rádió

Dolby Vision

Lejátszási formátumok

,

Streaming szolgáltatók

internet rádió, Spotify Connect, Tidal, Deezer,

Bluetooth®

Bluetooth aptX HD (2 irányú)

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 195 x 482 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz AV8805A 8K házimozi processzor” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz