Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Urika II High End digitális MC phono előerősítő

  • Közvetlen csatlakozás a nyomtatott áramköri laphoz rögzített, árnyékolt differenciális karvezetékkel.
  • Beépített mozgótekercses előerősítő
  • Exakt Link és optikai kimenettel

 

Linn Urika II High End digitális MC phono előerősítő hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

1 699 990 Ft

A termék után 51 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:LINNURIKAII

Linn Urika II High End digitális MC phono előerősítő

A lemezjátszó előerősítők tervezésében a RIAA korrekció nagy pontossága alapvető követelmény. A Linn Urika II digitális jelfeldolgozással garantálja ezt. Az Exakt kimenetek lehetővé teszik, hogy aktív Linn rendszerekhez közvetlenül csatlakozhasson.  Az Urika II fejlesztése során nem csak labor mérésekkel, de hallgatási órák százaival finomították a végső finomhangolást.

Az Urika II áttörést jelent a phono stage tervezésében, mivel a legmodernebb digitális jelfeldolgozási technológiánkat használja a RIAA görbe digitális tartományban történő megvalósításához. Ez alacsonyabb torzítást, kisebb zajt és több zenét eredményez.

Az Exakt Link-en keresztül továbbítva az Urika II által szolgáltatott zenei információ tökéletesen megmarad egészen addig a pillanatig, amíg el nem éri az Ön fülét, olyan zenei élményt nyújtva, mint még soha.

Ez még nem minden. Az Urika II esetében ugyanazt a megközelítést alkalmazzuk, mint Exakt-kompatibilis hangszóróink esetében. Ez azt jelenti, hogy minden egyes készüléket optimalizálni tudunk, korrigálva az analóg szakaszban rejlő eltéréseket, hogy minden alkalommal kiemelkedő teljesítményt biztosítsunk.

Gyártók

Típus

,

Kimeneti csatlakozás

1 x optikai, Exakt Link

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Urika II High End digitális MC phono előerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz