Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó, Katalyst DAC

• High-End hálózati zenelejátszó, streamer
• Támogatott formátumok 24 bit 192 kHz-ig
• Katalyst DAC
• Vezeték nélküli WiFi, és Bluetooth streaming
• HDMI specifikáció: HDMI 2.0 (4K kompatibilis)
• Rendelhető sztereó, vagy 5.1-csatornás surround kivitelben
• Tidal és Qobuz straming , Spotify Connect, Roon és Airplay
• 1xHDMI ARC (surround kivitel esetén 4xHDMI)

 

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó, Katalyst DAC hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

AV-Online VIDEÓ AV-Online TESZT BEMUTATÓ VIDEÓ

3 549 990 Ft

A termék után 106 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:linnSelektDSMKatalystDAC

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó, Katalyst DAC

Konfigurálható, moduláris, hálózati zenelejátszó külön digitális és analóg forrásokhoz való bemenetekkel; valamint konfigurációs lehetőségekkel, beleértve (de nem kizárólagosan) a csak forrás, forrás + erősítők, és különféle Surround Sound alkalmazások. Opcionális bővítés csúcsteljesítményű Organik DAC-kal.

A Linn Selekt DSM hálózati High-End lejátszó és Katalyst DAC egy készülékben egyesít minden fontos funkciót. Lehetőséget ad arra, hogy minden forrását csatlakoztassa, és ebben még a lemezjátszó bemenet is benne van. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy később készülék csere nélkül fejleszthesse rendszerét. A Katalyst DAC technológia a Linn legmagasabb hangminőséget garantáló rendszere.

A hálózati lejátszás funkció a zenei anyagok végtelen tárházába enged betekintést. A Tidal és Qobuz szervizek, és a TuneIn több tízezer internet rádió adása mellett a TV műsorok hangját, és az asztali digitális forrásokat is képes a hangfalakon megszólaltatni. MM és MC lemezjátszó bemenetek és egy analóg vonal bemenet is található még a hátlapon.

A Space Optimisation rendszer segít az ideális hangzás beállításában. Hat konfigurálható gombjára a kedvenc zenei szervizét, vagy internet rádió hallgatás módját programozhatja be, így egy gombnyomással azonnal élvezheti a muzsikát. A fedélen található megvilágított kezelő tárcsa közvetlen irányítást tesz lehetővé. Az Exakt Link kimenetekhez aktív Linn hangfalak közvetlenül csatlakoztathatók.

A Katalyst a Linn negyedik generációs DAC technológiája. 1991-ben a Numerik volt az első, ezt követte 1998-ban a CD12, 2007-ben a Klimax DS, majd 2016-ban a Katalyst. A Katalyst az analóg konverzió öt kritikus pontján javít a hangminőségen. A Data Optimisation rendszer a bejövő jeleket készíti elő a feldolgozásra. A Master Clock technológia rendkívül pontos és stabil órajelet állít elő. Az egyes fokozatok különálló tápfeszültség ellátása minimálisra csökkenti az áthallást. Az Output Driver technológia ultra alacsony torzítású kimeneti fokozatok építését teszi lehetővé, amely a feldolgozott jelet torzítás és sávszélesség csökkenés nélkül csatolja az erősítő fokozatok felé. A Reference Level technológia a bejövő jelek szintjét rögzíti, így a zajtartalom nem befolyásolja a dekóder működését.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

DAC

Streaming lehetőségek

Tidal, Quobuz, Spotify Connect, Airplay, Roon, TuneIn,

Lejátszási formátumok

HDMI csatlakozók

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / –

Bluetooth®

Bemeneti csatlakozás

1xEthernet, WiFi, Bluetooth, 1xHDMI ARC, 2xToslink, 2xSPDIF, 1xUSB-B Audio class2 végpont, 1xLine RCA, 1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA

Kimeneti csatlakozás

2xExakt Link, 2xSPDIF konfigurálható be vagy kimenetként,

Moduláris kimenetek

1 pár RCA 1 pár XLR szimmetrikus sztereó

Beépített lemezjátszó előerősítő

1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA

Készülék ház

Alumínium

Applikáció

Linn Kazoo, Linn app

Space Optimisation

Lehetővé teszi, hogy a különböző korrekciókkal a hangfal hangját a szoba akusztikus zavarása nélkül hallgassa

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

350 x 113 x 350 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Selekt DSM hálózati lejátszó, Katalyst DAC” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz