Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Klimax Solo 800 végerősítő, monoblokk fekete

A Solo 800 analóg kimeneti fokozata csak a legjobb elérhető tranzisztorokat használja. A Linn nyolc párat kombinál belőlük, párhuzamosan, hogy a linearitást egészen az erősítő teljesítményéig és azon túl is biztosítsa. A Solo 800 tizenhat tranzisztort tartalmaz a felső és alsó eszközökhöz. A kimeneti eszközöknek ez a sorozata azt eredményezi, hogy az erősítő kimeneti impedanciája nyolccal oszlik, így a Solo 800 képes a nehéz terhelést jelentő nagy hangszórók meghajtására, a teljes hangsávban, és a teljesítmény nem csökken a hangerő feljebb tekerésével.

 

Linn Klimax Solo 800 végerősítő, monoblokk fekete hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

17 999 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:linnKlimaxSolo800bl

Linn Klimax Solo 800 végerősítő, monoblokk fekete

Klimax Solo 800
Kiemelkedő teljesítményű mono erősítő, amely felülmúlja a nagyobb riválisok teljesítményét. A Klimax Solo 800-zal egy kiváló teljesítményű mono erősítőt hoztunk létre, amely bármilyen hangszórót optimálisan képes meghajtani – bármilyen körülmények között.

Ennek eléréséhez elektronikai mérnökeink visszatértek az első elvekhez, és a célkeresztjüket a “konzisztenciára” és a “pontosságra” irányították – mert a konzisztencia és a pontosság a tiszta, hamisítatlan végerősítői teljesítmény kulcsa.

Újszerű és eredeti technológiákkal rendelkezik, amelyek együttesen elképesztően alacsony torzítási méréseket eredményeznek, kiváló jel-zaj aránnyal és hihetetlen hatékonysággal.

Normál beállítás esetén a hangszóró és az erősítő közötti kölcsönhatások halmozódását halljuk – a nem ideális jellemzők kombinációját, amely a zenében hallható artefaktumokhoz vezet. Az erősítőn belüli torzítás könyörtelen minimalizálására és az egyoldalúan konzisztens kimenetre való összpontosításunk azt jelenti, hogy a Klimax Solo 800 elhanyagolható harmonikus felhangokat vagy háttérzajt visz be a zenei jelbe.

A Klimax Solo 800 kiváló hőkezeléssel rendelkezik; a legnehezebb terhelések meghajtása a linearitás veszélyeztetése vagy belső ventilátor használata nélkül.

A kiváló hőcsatlakozást az erősítő és a tápegység áramköreinek közvetlenül a kritikusan hatékony, nagy felületű hűtőbordákra történő felszerelésével érik el. Ez a hűvös futású kialakítás a kulcsa a kivételes tisztaság elérésének egészen 800 W-ig 4Ω-on, és 1,2 kW-ig 2Ω-on.

Az erősítőn belül a hőmérséklet minimalizálva van, így biztosítva, hogy a belső alkatrészek tulajdonságai még a leghangosabb és legigényesebb zenei szakaszok alatt is állandóak maradnak. Mindig megőrzi az összhangot, a hatékonyságot és a hosszú élettartamot.

Gyártók

Szín

Erősítő topológia

AB osztályú

Teljesítmény 8 Ohm-on

400 watt

Teljesítmény 4 Ohm-on

800 watt

Teljesítmény 2 Ohm-on

1.2 kW

Csatornák száma

1

THD+N, 8Ω

0.0004% 1kHz, 400 watt

THD+N, 4Ω

0.0005% 1kHz, 800 watt

THD+N, 2Ω

0.0006% 1kHz, 1.2 kW

SNR

98 dB Ref 1W, 20kHz A-wt

Bemeneti csatlakozás

x1 RCA Phono, x1 Balanced XLR

Passthrough

x1 RCA Phono, x1 Balanced XLR

Tápellátás

2 kW Utopik

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

350 x 268 x 412

Tömeg

27 kg

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Klimax Solo 800 végerősítő, monoblokk fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz