Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Keel High End alváz és karfa

  • Egy alumínium tömbből van kialakítva
  • Beépített karbak és rögzítő
  • Pontosan beállított súlypont

 

Linn Kell High End alváz és karfa hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

1 649 990 Ft

A termék után 49 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:LINNKEEL

Linn Keel High End alváz és karfa

A Linn Keel sub-chassis beépítése hatalmas teljesítmény javulást eredményezett. A karbak és csapágy hüvely a sub-chassis többi részével együtt egy alumínium tömbből van kialakítva, ami extrém merevséget biztosít. A rejtett rögzítési pontok elegáns megjelenést kölcsönöznek majd a lemezjátszónak. A súlyeloszlás tökéletes.

A Keel egy kombinált alváz, karfa és csapágyhüvely, amelyet egyetlen tömör darab repülőgép minőségű alumíniumötvözetből alakítottak ki, és merev támaszt nyújt a hangkarnak és a tányérnak, hogy még pontosabban reprodukálja a bakelitgyűjteményét. Az egyes részek között nincsenek csavarok, rögzítések vagy illesztések, ami jelentősen csökkenti a rezgéseket a jobb hangteljesítmény érdekében. A Keel úgy lett megtervezve, hogy ugyanazt a tömeget és súlypontot tartsa meg, mint amit a különálló alvázzal, karfával és gallérral érünk el, így biztosítva, hogy zökkenőmentesen integrálódjon minden Sondek LP12 lemezjátszó felfüggesztési rendszerébe. A Keel standard fekete eloxált kivitelben készül, hogy kiegészítse a Sondek LP12 lemezjátszó egyszerű kialakítását.

A LINN FEJLETT MEGMUNKÁLÁSI MÓDSZEREINEK KÖZÉPPONTBA ÁLLÍTÁSA
A Keelhez kifinomult gyártási eljárásokat fejlesztettek ki, hogy a lehető legmagasabb hangteljesítményt biztosítsák. Nagy gondot fordítottunk arra, hogy a Keel teljesen mentes legyen minden olyan torzítástól, amely rontaná a hangteljesítményt. Megmunkálási eljárásunk lehetővé teszi, hogy az anyagot biztonságosan, feszültségmentesen tartsuk az él körül az alkatrész megmunkálása során, szemben a szokásos megmunkálási módszerekkel, amelyek hatalmas bilincsekkel tartják az anyagot a helyén, ami jelentős torzulást okoz. A Keel alsó felületét “kikönyítettük” egy olyan megmunkálási mintával, amelyet a maximális szilárdság érdekében terveztünk, valamint az eredeti alváz, a kartábla és a gallér összeállításának megfelelő össztömeggel és súlyponttal. Az eltérő falvastagság és a kikőnyítés mélységének variációi megtörik a rezgéseket, és biztosítják a megfelelő súlyeloszlást is.
Integrált alvázunk, karlemezünk és tonearm gallérunk a teljesítmény következő szintjére emeli lemezjátszóját.

Gyártók

Típus

Egyéb

A szár titán, a csapágyazás rozsdamentes acél háza pedig tökéletesen csendes mozgást tesz lehetővé

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Keel High End alváz és karfa” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz